Ötvenmillió forintot nyert a Somogy megyei Zákány



---------- Forwarded message ----------
From: Apu Lengyel <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>
Date: 2009/11/11
Subject: Ötvenmillió forintot nyert a Somogy megyei Zákány
To: Bajnai Gordon <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>


Jónapot Bajnai Gordon!
Az alábbi levelet egyetértéssel továbbítom figyelmes elolvasásra és alapos átgondolásra, valamint hatékony kormányzati tevékenység beindítása céljából.
Mert ez így NEM LEHET HELYES. Ez Magyarország. Ha pedig mindenki magyar állapolgár, abból következik a pozitív megkülönböztetés származási alapon történõ gyakorlata minden létezõ jogszabályt megszeg.
Az ókori Róma szenátusa kimondta, amit azóta tanítanak, hogy
"Törvénytelenségbõl jog nem ered.".
Ezt tartsák szem elõtt!
S hogy kinek mi a törvény, azt tavasszal a magyarok mondják ki.
Rendkívül egyszerû a képlet: Mi vagyunk a törvény! Mi pedig a pozitív megkülönböztetés minden módját törvénytelennek ítéljük már most is.
Tudja, erõs nemzet a magyar! Féken tartja magát a demokrácia szokásjogi szabályai szerint.
Tûr, ameddig lehet. Akár fát is vághatnak a hátán, akár a szemét is kilövethetik brigantik.
Egyet jól jegyezzenek meg ott a cifra falak rejtekén a kapkodó csomagolásuk kezdete elõtt!
Soha el ne felejtsék azt a különös királyi kegyet a magyar nemzettõl, hogy 2006 október 23-án nem a politikai bûnözõktõl volt csúszós a pesti utca. Ezért a hatalmas kegyelemért mély meghajlással tartoznak az ártatlan tömeg felé. Nagyon mára tengernyien reméljük, ez az alázatos hála nem fog elmaradni. Képzelje, még szoci törzsszavazók is! Gyûlölik magukat mindet.
Bár, ki tudja? A magyar már annyi mindent túlélt! Magukat is!
A játéknak vége! Függöny!

Lengyel Károly


******************************************




Ötvenmillió forintot nyert a Somogy megyei Zákány a szociális tárca pályázatán arra, hogy felszámolja a község romatelepét . A tervek szerint öt házat vennének a faluban, ide költöztetnék a zákányi telepen élõ négy roma családot!


Kedves Bajnai úr!


Mint átlagos magyar fiatal, szeretném tudatni önnel, hogy nekem is tessék venni egy házat, mert én is rászorulok. Bizony, mert saját erõbõl csak nagyon sokára lesz saját házam. Kérem, ne tévessze meg az a dolog, hogy én dolgozom, ezért van jövedelmem. Engem még azon - utólag látva téves - eszmék alapján neveltek, hogy aki nem dolgozik, az ne is egyék. Azonban a fizetésembõl nem sokat látok, mert adózás után töredéke sem marad, s az is a megélhetésre elég, hogy házat vegyek belõle, arra nem. Tudom, adott a lehetõség, hogy hitelt vegyek fel, s ötvenéves koromig fizessem a törlesztéseket, de ez egyrészt kockázatos, mert ki garantálja, hogy addig lesz munkám is, illetve miért tenném ezt, mikor másnak a ház ingyen JÁR?


Kérem, ne tévessze meg az a dolog sem, hogy jelenleg van hol laknom. Szerencsére szüleim megértõek, nem tesznek ki, vagy tudok albérletet bérelni; a probléma ezzel az, hogy így minden pénzem elmegy az albérletre és a számlákra, s nem marad pénzem házat venni. Meg minek is vennék házat, mikor másnak ez ingyen JÁR? (Tudja, most azon elmélkedem, hogy beköltözöm én is egy düledezõ viskóba, s ott fogok élni oly módon, ahogy a zákányi romatelepen, hátha akkor én is kapok egy ingyen házat...)


Kérem, ne tévessze meg, hogy nincs gyermekem. Egy sem, nemhogy öt-hat . Tudja, engem szüleim úgy neveltek, hogy gyereket csak felelõsséggel lehet vállalni, nemcsak úgy szülni a világba, s pláne nem azért, hogy mindenféle támogatást vegyek fel rájuk, a jövõjükkel mit sem törõdve. Én azt az igen elavult szemléletet képviselem, hogy akik így tesznek, azok nem emberek, hiszen egy csomó kisgyerek életét teszik tönkre nemtörõdömségükkel. Viszont belátom, hogy nincs igazam, hiszen ezen emberek több pénzt kapnak mindenfajta juttatásokból, mint én, aki dolgozik. És bizony sokszor kapnak ingyen házat is, mert nekik az JÁR.


Kérem, ne tévessze meg, hogy nem vagyok cigány (figyelem, most azokról a romákról beszélek, akik élõsködõ, bûnözõ módon élnek, nem a dolgozni, társadalomba beilleszkedni akaró romákról, akiket sajnos ugyanúgy érint a megkülönböztetés!!!!). Habár sokszor szeretnék az lenni, mivel rengeteg elõnnyel járna, pláne ha kinyitom a pofám. Verhetném az asztalt az önkormányzatnál segélyért, nem dobnának ki; gyalázhatnám az ügyintézõ rég elhunyt édesanyját, nem lenne következménye; sõt, mostanában mintha csak a romaellenes bûncselekményeknél tûznének ki borzasztó vérdíjat, ellenkezõ esetben nem. Szóval én nem vagyok roma, én egy olyan átlagos magyar fiatal vagyok, akinek nincsenek nagy céljai az életben, de azért ezen célok között szerepel egy saját ház is. Mert a fenti cikk alapján a romáknak JÁR.


Szóval szeretnék ingyen én is egy tízmilliós házat. Azt tetszett ígérni nemrég, hogy hasonló módszerekkel felszámolják a romatelepeket; ilyen alapon én azt szeretném kérni, hogy számolja fel azon nehéz sorsú fiatalok â&#65533;&#65533;telepeitâ&#65533;&#65533; is, akik önerõbõl képtelenek saját házat venni. Igen, vagyunk egy páran, akiknek sajnos a szülei nem gazdagok, örökölni nem örököltünk, a rokonunk sem tudott benyomni egy jó zsíros BKV-s állásba, illetve nincs képünk ahhoz, hogy lopjunk-csaljunk-hazudjunk, kisembereket csapjunk be. Most tessék mondani, hogy nincsen erre semmilyen terve! Nagyon vártam öntõl egy beszédet, melyben kifejti, hogy miként kíván segíteni a dolgozó, igen sok adót fizetõ fiataloknak, de gondolom erre csak igen zsúfolt programja miatt nem került sor.


Most ne tessék azt mondani, hogy nekem nem jár semmi! Nekem miért nem JÁR, ami más magyar állampolgárnak? Mert én rendesen dolgozom, adót fizetek, s LÁTSZÓLAG meg tudok állni a saját lábamon is? Nézze, kedves Bajnai úr, ez egy nagyon durva diszkrimináció, hogy ön elõnyben részesít egy bizonyos csoportot! Ez alkotmányellenes, ellenkezik az EU, az ENSZ és szinte az összes nemzetközi szervezet elveivel! A diszkrimináció csúnya dolog, mely nem fér össze egy XXI. századi demokratikus köztársaság alapelveivel, különösen, ha egyenesen a kormány részérõl tapasztaljuk.


Kedves Bajnai úr! Kérem, gondolja át a levelemet, s tegyen az ez irányú diszkrimináció megszüntetése ellen! Amennyiben nem teszi, a választások során a magyar fiatalok le fogják vonni a megfelelõ konzekvenciákat, s ezt vegye nyugodtan fenyegetésnek. S mindez igaz a következõ kormányra is. Azonban ne feledje, ön is csak addig tud az állam pénzébõl ígérgetni, míg én befizetem az adót!


Egy magyar fiatal, akinek nincs lakása, de szeretne, s csípi a szemét, hogy ez másnak csak úgy JÁR!