„…soha egy kis göröngyöt innen…”



„…soha egy kis göröngyöt innen…”



Tisztelt dr. Feldmájer Péter!


„dr. Feldmájer Péter elnök” <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>,




Szeretném segítségét kérni egy információ továbbításához.


Az alább, a csillagvonal alatt olvasható cikk szerzõje nyilvánosan kérte erre olvasóit.


A citált televíziós mûsorból ismert fejtegetéseivel egyetértésben továbbítom sorait.


Feltételezésem szerint Önök legalább közvetett módon, de képesek kapcsolatot létesíteni Joáv Blum személyével. A további esetleges tévedések elkerülésére az alábbi cikket, kérem, próbálja meg eljuttatni az ismert üzletember címére.


Miként Izrael állam védi területi integritását, ugyanezen eredendõ nemzeti jogunkra hajaz az alábbi versidézet, ami bár Trianon átka miatt íródott, mégis a sors intõ ujjaként tornyosuljon a hívatlan és orozó befektetõi szándékok elé.


*


Magánüzenetként annyit tennék még hozzá, hogy mint sokat utazó túristát, szeretett Hazánk minden bizonnyal szívesen látja az említett férfit. De mint ajánlkozó befektetõre a magyaroknak semmi szükségük rá.


Emlékeztetni szeretnék történelmünk egy jeles dátumára. Jelasics báró 1848. szeptember 29-én kapott leckét a magyaroktól pontosan azon a területen. Természetesen ma más kort élünk, de minden jogi lehetõséget meg fog ragadni népünk annak érdekében, hogy Joáv Blum, és társai elképzelése a Magyar Köztársaságban soha ne valósuljon meg. Ebbe érteni ajánlott magyarországi támogatóik sora is.


Ez pedig soha nem lesz vitatéma! Akikkel errõl Joáv Blum tárgyalt, köztudottan törvénytelenül, legkevesebb erkölcstelenségbõl eredõ hazugságtenger nyomán gyakorolják a hatalmat országunkban. Ebbõl következik a régi mondás szerint, amit már a máig érvényes ókori római jogi alapvetés is megfogalmazott, miszerint a


„Törvénytelenségbõl jog nem ered”.


Biztos vagyok abban, hogy Joáv Blum és minden más hasonló befektetõ, bárhonnan jön a világból, ezt az õsi alapigazságot ismeri, és tiszteletben tartja.


*


Mint - vélem - hû állampolgára a szuverén Magyar Köztársaságának, Önnek is megköszönöm fáradozását és segítségét ebben az ügyben.



Budapest, 2009. szeptember 22.


Lengyel Károly



*



„Soha, soha egy kis göröngyöt innen
Se vér, se alku, se pokol, se ég -
Akárhogy dúl most szent vetéseinkben
Idegen fajta, hitvány söpredék!”




**************************************************************************




Izraeli Álmok az echo tv ben
(ismert olvasó körlevelébõl)

Jelenski István filmje az alábbi linken letölthetõ kb 10 ember számára adjátok tovább ti is az alábbi szöveggel együtt A müsorban Isabella Bencze mondja el a tényeket a King City sukoroi beruházásáról.
http://oriasmail.citromail.hu/dl/?tid=56f2b5ee17dd148ca579d5e54a404c154

Kedves Barátaim,

tájékoztatlak Benneteket, hogy a mai napon megtámadtam az Alkotmánybíróság elõtt a King's City beruházást kiemelt üggyé nyilvánító kormányrendeletet.

Ha megáll a kérelmem, nincs gyorsított eljárás, és elvileg a vissza nem térítendõ állami támogatás terve is megbukik.
Imádkozzatok, hogy az Alkotmánybíróság minél elõbb vegye napirendjére a kérelmet.

Aki tudja, értesítsen errõl minél több címet, esetleg sajtót is, hogy a befektetõk is tisztában legyenek azzal, hogy ez az oldal sem alszik.

Üdvözlettel
Bencze Izabella