IDÕUTAZUNK



IDÕUTAZUNK


Emitt van pedig a sûrített marxizmus. Senkit ne zavarjon, hogy egy közterület-felügyelõ nem a fegyveres testületek tagja, hanem mindenkor a helyi önkormányzatnak tartozik munkájával!

Õk a kemény legények. Ha valaki rossz helyen parkol, majd térdükre fektetik, és tudtára adják az új fegyverükkel, mit is vár el tõlük az új diktatúra.

Azért azon érdemes elgondolkodni, miként lehet egy ilyen munkakört fegyverrel ellátni. Túl azon, hogy törvénytelen a parkolódíjak behajtása, hiszen a pénzéért a világon semmit nem kap az autós.

Még a kerékbilincs használata is törvénytelen, hát még a „lopós autók” bevetése! Ezt Demszkygrádban valami jól vajazott alvállalkozónak adják gebinbe, aztán jót röhögnek a markukba.

A fõvárosban ez a társaság egy darab új õrzött parkolót nem létesített eddigi város-uralása idején, csak szavakat, meg pénzt dobált a szabad madarak felé. Hogy a madaraknak nem kellett a pénz? Na és? Visszahullott valamennyi abba a feneketlen zsákba, amit költségvetésnek vigyorognak a liberálisok. Azért vigyorognak ezen, mert ez egy össznépi átverõsdi.
Kikiáltják, hogy mától a mindenki területéért pénzt hajtunk be, de errõl elszámolást a gengszterváltás óta senki nem látott.

Ha legalább a kátyúzás helyett a közutak tisztességes felújítására fordítaná a testület a beszedett sarcot, ami így is Európához viszonyítva az eget ostromolja, talán nem szólna érte senki. De ezek Buckapestet építenek. Nincs ezeknek valami autószerelõ mûhely-láncuk, hogy az ebbõl él? Na, nem azért, hogy az amúgy is átláthatatlan pénzügyi mutyizáshoz tippet kínálnék!

Milyen polgármester az, aki még csak nem is abban a városban szédül a kacsalábon forgástól, ahol a szemkilövetõk törpe vonyítása hivatalába segítette? Idegenszívû. Így tömören. Bõvebben pedig már bele sem mer gondolni a mezei pesti magyar, hogy mikre lehetnek képesek.

Mert azért lássuk be, ez az egész katyvasz, amit 2009-ben önkormányzati rendszerként emlegetnek, mindent szolgál, csak a választóikat nem. Ez tény.

De hogy ezt még fel is fegyverezzék, az már mégis csak sok! Mondhatni az elképzelés védhetetlenül lesöpörni való a tárgyalóasztalról. Minimum olyan stílusban, ahogy a szemkilövetõ deviáns szadisták szokták tenni.

Remélhetõleg most már kevés idejük marad a város rombolására!

Éppen a napokban egy delegációt fogad majd a tisztelt szoclib városvezetés, akikkel arról fog tárgyalni, hogy nemzetközi alakulataik létszámának hány százalékát képesek fergeteges gyorsasággal átirányítani a közutálatot kiváltó 4-es metróhoz a vakond alakulatból. Igaz, eddig a homo sapiens ezt a kicsi állatkát eleddig nem volt képes háziasítani, de hátha Demszkinek sikerül.
Képzeljék csak el, amikor az elsõ barázdát megkezdi a vakondfogat, mögötte a fõpolgi fogja az ici-pici ekécskét, vagy segít forgatni a csöppnyi fúrópajzsot. Ugyanis a külföldi beruházó azt is leszerelheti és haza viheti.
Hogy ezekenek már az államosításon jár az eszük?! Pfúj! Mi ez? Csak nem Mao köszön vissza??

Végül is a multikulti Buckapesten bármi elképzelhetõ!
A közterület-felügyelõk munkakörébe pedig javaslom belefoglalni, hogy addig riogassák megveszekedett csoportos tapsolással a szabad madarakat, míg azok be nem pottyannak egy hatalmas Markó utcai épület pinceablakán. A siker garantált!
Attól kezdve magától meggyógyul ez a gyönyörû, bár ez idõ szerint élhetetlen-lakhatatlan város.


Buckapest, 2009. április 23.

Lengyel Károly


**********************************************


Jönnek a gumibotos közterület-felügyelõk?
2009-04-22 16:24


Visszatérnek a „lopós autók”, és jönnek a gumibotos közterület-felügyelõk a közrend védelmében. A Bajnai-kormány külön törvényben hangolná össze a rendõrök, a természetvédelmi õrök, a mezõõrök, a polgárõrök és a közterület-felügyelõk együttmûködését.

Az elképzelés szerint az említett szervezetek tájékoztatnák az általuk tervezett akciókról a rendõrséget. A törvényjavaslat bõvítené a közterület-felügyelõk hatáskörét, akik gumibotot használhatnának, ha saját életük vagy testi épségük kerül közvetlen veszélybe.

Joguk lenne továbbá elszállítani a tilosban parkoló autókat. A kormány egy törvénymódosítással megteremtené a lehetõséget arra, hogy a hatóság SMS-ben vagy e-mailben értesítse az elszállított autók tulajdonosait vagy üzemben tartóit.

A polgárõrök pedig gázspray-t igényelhetnének a rendõrségtõl, ha az Országgyûlés elfogadja a közrend védelmérõl szóló törvényjavaslatot.

(hírTV)