A multiszemét bûne


A multiszemét bûne


Bevezetésnek a megdöbbent államalkotó többségi keresztény magyarok a video-filemegosztóról néznek filmet. Például egy nyári sétáról, ami Siófok belvárosában esett meg még az elmúlt nyáron.
Lássuk a filmet!

Cigánybûnözés | Enyingi cigányterror Siófokon. Petõfi-Sétány, 2008. 07. 24.
http://www.youtube.com/watch?v=jprLvrlV-40&eurl=http://szentkoronaradio.com/belfold/2009_02_08_ciganyok-keseltek-meg-a-kezilabdasokat

A megdöbbent nép a minapi aljasul brutális veszprémi gyilkosság után tehát az enyingi cigányok békés sétáját nézi a filmeken.


Mennyi értékes percet vesztegetett a rendõrség akkor nyáron Siófokon?! Csak össze kellett volna terelni szépen, és begyûjteni õket. A fele horogra akadt volna a keresetteknek.

Magyarországon rövidesen elszabadulhat a legaljasabb ösztönöktõl vezérelt erõszak. Nem a magyarok kezdték, de õk fogják befejezni. Ez másképpen nem történhet.

Azok fognak legjobban szenvedni, akik dolgos cigány emberként élnek közöttünk. Mert nem fogadja be többségüket a többség, és nem fogadja el a saját fajtájuk sem. Pedig köztünk a helyük. Nem kell mindenkinek szuper értelemmel bírni, hiszen ránk dõlne a temérdek íróasztal. Valakinek a becsületes kétkezi munkát is el kell végezni. Azt pedig emberhez méltó módon tisztelettel meg is kell fizetni. A többi süket ámítás.

Nem kellenek szájmenõs szociológiai tanulmányok arról, hogy ezen a helyzeten miként lehet változtatni. Ezt mindenki tudja. Aki a cigányok közül nem hajlandó beilleszkedni, azt kõkeményen rá kell szorítani. Nem a Hiltont megszégyenítõ körülmények között berendezett cellákban. Akkor csend lesz. És csend is marad. Annak kell maradni.

Számos - ma úgy mondanák diktatórikus - eszközzel (nem kádári söpredékre gondolva) élhet az államhatalom a cigányok által elkövetett bûnök brutális visszaszorítására. Ismerjük. Miért a hallgatás? Miért a totyorgás? Csak nem azért, mert akiknek errõl gondoskodni kellene, netán nem képesek esküdött szolgálatuknak eleget tenni? Félnek? Mitõl, kitõl? Csak nem a Magyar Gárdától?

Kik ezek a senkiházi jöttment kigyúrt fickók, akik Siófokon a nyáron grasszáltak? Hol volt akkor a nagyszájú magyar rebiszes csürhe, hogy rácslovagként begyûjtse a begyûjteni való darabszámot?

Úgy van, magyart vertek, motoztak, alázták a sajátjaikat. Amire soha nem lesz bocsánat! Ezeknek a rácslovagoknak nem. A vezetõiknek sem. Soha! Ha a saját tenyerükön térden csúszva hozzák elém az önkezükkel kivájt, még dobogó szívüket, akkor sem! Soha!
Mert egy árva fabatkát nem ér egyetlen mozdulatuk sem.

Telegatyájú szadista mind, akik eladták a lelküket egy sátáni rendszernek, és annak a tenyerébõl zabálják a vigyorogva kiköpött morzsákat. Magyart verni, ahhoz máig van eszük! Cigányokat összefogdosni már pelenka kell a droid szerelés alá? Micsoda népség ez, akiket a mi keservesen kiizzadott nehéz adónkból érettünk tartanak el? Mikor szolgálták meg a fizetésüket az útszéli benzinpazarláson kívül. Mert ahhoz értenek leginkább.

Kakastoll! Hiába vonyít a liberális szemét Pesten! Kakastoll! Meg Bogár! Hiába jelentette be Grósz 88 május elsején fülig vigyorral, hogy az öreg gerendát nyugdíjazzák. Tudta a pokolfajzat, hogy rá, meg tettestársaira is az várna. Itt az eredmény. A multi-liberál-cion-bolsi eszmeszemét, az az eredmény. Mert mi törvénytisztelõ magyarok még el is fogadtuk.

Nesztek! Most azután lehet ajvékolni, gajdolni, kinek mi tetszik földrész, égtáj, vagy tájegység szerint. A tény tény marad, amivel nem lehet és nem illik vitatkozni. Ismét értelmetlen vérontás történt a cigányok keze által. Ez a tény. Halljátok, liberál-bolsi bûnözõk?

Most miért nem olyan nagy a szátok, bolsik? Mi? Lebontani egy ország közbiztonságát egy „megélhetési” szóval, ahhoz volt jó vastag bõr az arcotokon! Most ahhoz is legyen, hogy kussoljatok, de nagyon.
Mert ahhoz már nem volt eszetek a rablásaitok után, hogy egy országnak kenyeret kell adni és nem segélyekért kuncsorgó megalázott tömeggé degradálni milliókat. Értitek? Dehogyis értitek! Ahhoz több kell. Nem teleszellenteni a parlamenti bársonyszékeket, meg nem vezényszóra minden értelem nélkül gombokat nyomogatni. Ahhoz több kurázsi szükséges, nem csak értelem.

És ti vörös pokol fattyúi, hol a híres tapasztalat, hogy hogyan kell megregulázni a szerintetek bûnözõket? Kell nektek országgyûlési biztosok hada, ahelyett, hogy csak a meglévõ törvényekkel élnétek!
De nem, nektek jobban esik az ülõgumókon elámulva összekuporodni egy nagy rakás, büdös megnevezhetetlen valami felett. Majd a frakcióvezérek megmondják nektek, mit mondtak a még nagyobb naplopók! Hát nem! Nem ez a dolgotok! Ha nem vagytok képesek ennek megfelelni, el is lehet innen menni. Egy rend ruha a váltással, és kész. Több nem jár. Az is higéniai nagylelkûségbõl.

Száz szónak is egy a vége. Magyarországon közbizonytalanság tombol. Ezt mára senki nem képes vitatni ép ésszel. És pont.
Minden következményért az országot, s vele együtt dédunokáink munkabérét is zálogba adó bûnözõi csoportoknak szükséges viselni a felelõsséget. Fogják is viselni tetteik következményét, amíg a mûanyaglakat is rájuk nem rozsdásodik.


Budapest, 2009. február 9.

Lengyel Károly