Coki!



Coki!

http://www.nyugdijcentrum.hu/legfrissebb.html#felhaborito
Felháborító terv - 85 éves kor alatt nincs nyugdíj!?
( Forrás: gondola.hu - 2008.03.28 )

Olvasói reakció egy erõsen hányingerkeltõ tervre

* * * * * * *

Coki!


Nem felháborító, hanem undorító, egy állítólag Németh György nevû állítólag-szociológus-állítólag-közgazdász 85 éves nyugdíjkorhatárt célzó javaslata. Ez szociológus? Ez közgazdász? Ki mondta? Õ maga? Na és?

Olyan mértékû aljas cinizmust mutat ez a gondolat, amit semmilyen módon nem szabad engedni érvényre jutni. Semmilyen módon! Bármilyen eszközzel meg kell akadályozni, hogy ez érvényre jusson. Ezt nem emberi agy szülte, hanem a pokol fattyúi sugallták!

Megvalósítását célzó valós parlamenti törekvések ellen általános sztrájkot kell szervezni. Akkor már nem lehet duma tárgya, hogy valaki elveszti a munkahelyét! Akkor már nem lehet vitatéma, hogy esetleg másképpen kellene ezt megközelíteni. Coki!

Ez a végletekig elaljasult gondolkodásmód nem enged más lehetõséget, mint sztrájkkal bedönteni a rendszert. Ennek a parlamenti csürhének és mocsárszagú tanácsadóiknak nincsen joguk a szerzett jogokhoz hozzányúlni. A mi kínkeservesen kiizzadott adóforintjainkból ilyen egetverõ baromságot böfögni nem megengedhetõ. Ilyen szociológus-közgazdász senkinek nem kell, még a munkanélküli hivatal is megkérdezné, hogy mit kíván szakmai átképzésnek, targoncázni óhajt-e, avagy bolti eladóként próbálná tovább képezni magát, a hanyatlóban lévõnek látszó értelmi képességeit tekintve.

Ismétlem, szerzett jogokról szól a történet. Van még egy fontos, amit nem gyõzök elégszer hangsúlyozni, amikor azt a hazugságot pofázzák a rohadékok, hogy a mai dolgozó generáció tartja el a nyugdíjasokat.

El kell tehát mondanom újra és újra, hogy a kommunista kormány és kapcsolt részei elegáns tollvonással közpénzek hûtlen kezelésével fõbenjáró köztörvényes dolgot cselekedtek 1988 decemberében. Történt pedig, hogy felállt a magyar parlament prominense, és faarccal kijelentette, hogy a magyar nyugdíjpénztár alapja jövõre, vagyis 1989-es esztendõben a magyar költségvetés részét képezi. Ezen módon a nyugdíjasok kiveszik részüket a súlyosan megromlott államháztartási állapotok egyensúly felé közelítésében.

Magyarul mondva, cizelláltan fogalmazva, de kérem tisztelettel ezek a gazdasági fenevadak mégis csak loptak.
Törvény ide, vagy oda, póriasan ellopták sok millió ember évtizedeken át tartó gyakran igen nehéz munkája után befizetett nyugdíjjárulékát.

Valami hasonló rémlett fel ennek a állítólag-szociológus-állítólag-közgazdász gondolat-gengszternek az agyhelyén. Erõsen ajánlott az ilyen fejeket hatékonyan kiszellõztetni, vagyis õket hasonló agymosásnak alávetni, mint azt idegen országhódítók vastag pénzéért megbízásból tétették vélünk ezek a rohadékok a kereskedelmi kanálisok eszmerendszere mentén. Másik verzió: el is lehet innen menni!
De aki a magyarok kenyerét eszi, fújja is ám a magyarok trilláját! Vagy maradjon csendben!

Ilyen rendszer nekünk nem kell! Még van bõr az arca helyén ennek a fazonnak, és kereskedelmi áruvá silányítaná a munkám gyümölcsét, a nyugdíjamat. Nem elég, hogy 20 évvel ezelõtt ellopták szüleim nyugdíjjárulékát, nem elég, hogy a népesség gyarapodásának ösztönzése helyett az abortuszt és az önkéntes meddõvé tételt vonyították, most még az idõs emberek pénzét is ellopják - szinte nemzedékrõl nemzedékre.

Ebbõl van elegem! Nem kicsit, nagyon. Ilyenkor csak az a társadalmi védelmi reflex tolul fel bennem, hogy ennek a fickónak az apja kellett volna, hogy védekezzen, meg az össze többi országrablónak. Inkább volnánk valóban kevesen, de akkor magyarok országának mondhatnánk hazánkat. Ebben az esetben azonban csupán egy Magyarország nevû terület lakóiról beszélhetünk, ha ezt a gondolatrendszert megtûrjük, és nem elsöpörjük kiagyalóival együtt. Méghozzá örökre! Soha többé a kádári kommunista rezsim utódainak és az idegen-bérenc szadesznak sehol ebben a honban egyetlen utcaseprõi munkalehetõséget sem adni. Magyarán, takarodjanak a vakvilágba! Hulljanak éhen rakásra, akik nemzedékenként ismét és ismét megpróbálják a békességes magyarokat kifosztani. S mindeddig meg is tették, vagyis mind tolvaj, kapcsolt részeikkel együtt. Nincs kivétel! Elég volt a pimasz zsebmetszõk országlásából! Elég volt a lopás közben szemkilövéssel és harci gázzal tömegeket lefogó verõgépezetbõl! Elég volt, elég és végleg elég!

Ha ezt a végtelenül aljas hazug és tömeggyilkosságot célzó javaslatot csak egyetlen képviselõ is támogatni próbálja egyetlen betû erejéig, akkor itt az ideje, hogy a magyar munkavállalók egyik napról a másikra általános sztrájkba kezdjenek. Méghozzá ellenvetés és gondolkodás nélkül. Aki ennek az esetleges sztrájknak megpróbál ellene tenni, arról tudni fogjuk, hogy egy követ fúj a hazaáruló tömeggyilkosokkal. Akkor érvényes lesz aki nem velünk ellenünk. És ha egy szálig lekaszál minket ez az idegenbérenc rabló csürhe, akkor is szabadságharcba fogunk kezdeni. Olyan harcba, amit talán 56 is megirígyelhet. Ez ma már tisztán látszik!
Ehhez tartsa magát minden hasonló gondolatot megjeleníteni merészelõ ország-orgazda!


Budapest, 2008. október 26.

Lengyel Károly