E cikk írására Pungur József református testvérem legutóbbi írása ( Össztûz alatt, Vigyázó 2011, 16-os szám) késztetett.


A címet Molnár Tamás egykori Jobbik alelnök, és szentendrei mûvész nemrég megjelent kötetébõl idéztem. Tamás nagy mûvészi-és hazafias érzékenységgel írja le kötetében, hogy milyen szörnyû sorsot kénytelen elszenvedni ma a magyarság.


Pungur professzort igen nagyra becsülöm teológiai munkássága miatt, azonban cikke azt sugallja az olvasónak, hogy az Orbán által jelenleg vezetett politika kivezeti a hazánkat a gazdasági-szellemi mélypontról. Pontosan ez az amivel vitába kell szállnom, ugyanis éveket töltöttem el FIDESZ kutatással, és sajnos egy bátor kiadó híján nem tudom megjelentetni a kész kötetemet, amely 500 oldal, és bizonyítja azt, amit a bõrén is tapasztal a magyarság: a FIDESZ nyugati hatalmakkal megalkuvó ,,appeasement” politikája messze nem elégséges a magyar nemzet felemeléséhez. Miért nem?


Azért nem, mert a FIDESZ lényegileg egygyökerû a Pungur József által is kritizált balliberális oldallal. ( Ezt nem gyõzi elégszer hangoztatni a Jobbik is). Számos FIDESZ tag maga is MSZMP-s és KISZ-es tag volt, és megalakulásuk után nyíltan a liberális nyugati értékrendet hirdették, és vallották, eszük ágában sem volt az õsi magyar értékrend felelevenítése, gondoljunk itt elsõsorban a szent korona tanára, amely alkotmányosságunk alapja, és amelyet számos nagy magyar köztük protestánsok is méltattak. Õk lemondtak Trianon újratárgyalásáról ugyanúgy, mint az elszakított véreink autonómiájának a kiharcolásáról.


Az Európai Unióval 10 éven keresztül folytatott csatlakozási tárgyalások olyan szerzõdésekhez vezettek, amelyek egyrészt: ellentétesek a szent korona tannal, másrészt pedig a nyugat gazdasági érdekeit szolgálják a magyarságé helyett. Ez több, mint 100 000 oldalnyi idegen joganyag átvétele volt!


A NATO-hoz való csatlakozásunk is elsõsorban a NATO érdekeit szolgálja, és nem a mienkét, tragikus, és komikus, hogy lényegében számottevõ magyar honvédelem már nincs is.


Gondolják, hogy az 1956-ban bennünket cserbenhagyó, orosz armadának odalökõ nyugat, majd megvéd egy esetleges katonai agressziótól?


A Fekete János által szorgalmazott Világbank-hoz való csatlakozás már Kádár élete alatt elindította azt az adósságspirált, amelynek eredménye az, hogy ma lényegében kifizethetetlen az adósságunk, és minden magyar – beleértve a csecsemõt is- több millió forinttal tartozik a Világbanknak.


Ha valaki megnézi a statisztikai adatokat, akkor látni fogja, hogy a magyarság nagy mértékben pusztul, lélekszámban, és egészségben is lefelé. Aki tud, menekül innen nyugatra, ahol még jobban megfizetik a kétkezi munkát is, 1000-1200 euróval, amiért itthon csak 300-400 eurót kap a magyar dolgozó, drágább élelmiszer, és közmûdíjak mellett!


Orbán a választási ígéreteibõl jóformán semmit sem tudott még megvalósítani, sõt egy drasztikus pártállami visszarendezõdést valósított meg, amelyet már a nyugati lapok is erõsen bírálnak. Der Spiegel:


"Orbán és társai olyan agresszívak, mint Kun Béla emberei"


Mit is várhatnánk el azoktól, akiknek az apja Kohn Béla nyomdokain járt?


Idézem Molnár Tamást:


,,Három felnõtt gyerekem a fiatalkorú munkanélküliek keserû kenyerén tengõdik. Mindhárman végleg ki akarnak vándorolni Magyarországról. Apjuk és anyjuk sorsán látják, hogy semmi értelme ennek az örökkévalóságig tartó reménytelen küzdelemnek. Azt látják, hogy tudással, munkával, szorgalommal, tehetséggel itt semmire sem viheted.”


Tamás gyermekeinek nem kellene követni annak a több tízezer magyarnak a sorsát, akik már lemenekültek a szegénység elõl a világba, ha az Orbán, vagy egy Vona kormány megvalósítaná az 1989 –ben elsikkasztott rendszer-és hatalomváltást, hiszen 89-ben módszerváltás volt, az egykori kommunisták gyorsan kapitalistákká vedlettek át, és ma õk ülnek a nagyvállalatok élén.


1956 hõsei megfogalmazták:


"Nem szocializmust és nem kapitalizmust akarunk, hanem a sajátos magyar utat járjuk"
,,Se nem jobb, se nem bal, keresztény és magyar" -írta Németh László


Emlékeztetek István király intelmeire:
,,atyai õseink hagyományához való hûség adja a szeretettel együtt a szabadság alapját."


Kérdezhetik: Mik lennének a nemzet felemelkedéséhez vezetõ út lépései?


Le merem írni:


Újra kell tárgyalni az EU-val kötött szerzõdéseket, vagy kilépni az EU-ból. A Világbankkal kötött kölcsönszerzõdéseket egyoldalúan fel kell mondani, és meg kell szakítani minden kapcsolatot ezzel a veszélyes szervezettel. A MAZSIHISZ-nek folyósított újabb kárpótlást le kell állítani, mert olyan nincs, hogy egy nemzet, amely oly sokat tett a zsidóságért, örökké kárpótlást fizessen, ráadásul azoknak, akiknek az elnöke 2007-ben Tel-Aviv-ban kijelentette a világ elõtt, hogy ,,Felvásároljuk Magyarországot..és ez már majdnem a csoda”


Újjá kell szervezni a magyar mezõgazdaságot, hiszen hazánk elsõsorban termõföldjeire támaszkodhat, amelyek kedvezõ feltételek esetén több millió családnak adhatnának igen jó megélhetést. A spekulánsokat, munkanélküli nyerészkedõket ki kell tiltani az országból, hogy megvalósulhasson az Orbán által megfogalmazott munka alapú társadalom.


A hadsereget is újjá kell szervezni, és itthon kell tartani, nem idegen érdekek miatt távoli országokban állomásoztatni.


Trianon rendezéséért az ENSZ-hez kell fordulni, és azoknak az államokat, amelyek kaptak a hazánk földjébõl erõs kereskedelmi korlátokkal, és vámokkal kell büntetni. Ha Nicholas Sárközy meg merte valósítani a merkantilizmust pár éve, akkor a mi vezetõnk is alkalmazhatja azt. Be lehet vezetni a Hitler által mûködtetett Klíring rendszert is, amely Németország gazdasági fellendülését eredményezte!


Valódi Magyar Nemzeti Bankot kell felállítani, és a kamatos kamatokat felszámító, idegen tulajdonú bankoktól meg kell tagadni a mûködési engedélyt. Izland bátor népe ki merte vívni a szabadságát, és elzavarta a gátlástalan bankokat!!


Tudomásul kell vennünk: Magyarország geopolitikai helyzete kedvezõtlen, mivel két rivális nagyhatalom - az EU és a FÁK - között fekszünk, és északról, és délrõl is ellenséges szlávok és románok vesznek körül. Ebben a helyzetben, ha nem akarunk örök függésben senyvedni, Izraelhez, és Spártához hasonlóan egy erõs katonaállamot kell felépítenünk, amelyhez a magyarságnak kiváló genetikai adottságai vannak. Nem várhatunk semmire, és senkire, csak magunkra, és Istenre számíthatunk: Magyarországnak önállóvá kell válnia, felnõtt nemzetté, különben ,,elveszünk a népek tengerében”, és megvalósul a Világbank mocskos parancsa:


,,Magyarországon 6 millió magyar kell, föléjük az irányításukra pedig 2 millió narrow minded” (2007 Bp. Soros Egyetem)


Ne jöjjön el az õ országuk!



Imádságos szívvel, forduljunk a Teremtõnkhöz, és a pártosodást elfelejtve egységesüljünk, hogy megvalósulhasson 1848, 1956, 1989 célja: a független magyar nemzet, és nagy elõdeink, Petõfi, Rákóczi is nyugodtan alhassák örök álmukat sírjukban.


Idézem a Szentírást:


,, Ha Isten velünk, ki lehet ellenünk?”


Idézem továbbá Petõfi Sándort:


,,Talpra magyar, hí a haza, itt az idõ, most vagy soha”


Idézem továbbá Döbrentei Kornél költõt:


,,Hová tûnt a virtus fiúk, hol lakik, meddig hátrálunk még, a méhfalig?”


Adjon az Isten szebb jövõt minden magyar honfitársamnak, éljen bárhol a világon!!


Iványi Sándor


Debrecen


2011-08-30