A wisconsini Racine megye seriffje vádat emelt a 6 tagú Wisconsini Választási Bizottság (WEC) 5 tagja ellen választási csalás miatt

image.png
 

Wisconsin állam valahol  középen helyezkedik el az Egyesült Államok történetének legnagyobb (2020. november 3-i) elnökválasztási csalás elkövetése tekintetében.

A seriffhivatal november 4-én felszólította Josh Kaul főállamügyészt, hogy indítson vizsgálatot a WEC által kiadott, általuk illegálisnak nevezett irányelvekkel kapcsolatban, különös tekintettel arra az irányelvre, miszerint nem használják a 6.875-ös államtörvényben előírt különleges szavazási helyettes eljárást.
Mivel Josh Kaul főügyész elmulasztotta az egész államra kiterjedő vizsgálatot, Schmaling seriff továbbította a vádemelési javaslatokat a Racine Megyei Kerületi Ügyészségnek felülvizsgálatra. 
A  vádemelési javaslatok Margaret Bostelmann, Julie Glancey, Ann Jacobs, Dean Knudson és Mark Thomsen biztosokra vonatkoznak.
A Facebook-oldalukon közzétett közleményben Schmaling seriff elmondta, hogy a vádakat a Racine megyei kerületi ügyészhez, Patricia Hansonhoz utalták.
 
Jim Hoft / https://www.thegatewaypundit.com/ 2021.11.24. nyomán: *B.Kiss-Tóth László