Kairos bejegyzése:

Az oltatlanokhoz: Álljatok tovább szilárdan!!!

unnamed.png
Az idősek otthonában is lehet tiltakozni a vakcina ellen!

"Gondolj bele, hogy ha még mindig nem vagy beoltva, akkor túlélted az emberiség történetének eddig legnagyobb pszichológiai hadviselését.

Évtizedek óta gonosz tervet szőnek ellenünk. El tudod képzelni, mennyi idő, mennyi erőforrás és mennyi erőfeszítés folyt már ebbe a tervbe?

Minden lehetséges módot megragadtak, hogy rabszolgasorba taszítsák az elmédet és rávegyenek, hogy beoltasd magad. Megpróbáltak demoralizálni azzal is, hogy sokszorosan korrumpálták a társadalmat.

Próbálkoztak rágalmazással és pornográfiával való érzelmi eltompítással. Pénzzel, ajándékokkal és jutalmakkal próbáltak elcsábítani. Megpróbáltak összezavarni, hogy kétségbe vond még saját valóságodat és identitásodat is.
Megpróbáltak rávenni, hogy saját elveidet, értékeidet és erkölcsödet megtagadd. Még azt is elérték, hogy a szeretteid ellened forduljanak.


Ezt szinte mindenki érezte már.
A legtöbben közületek megtörtek.
De te nem.


Gondolj csak bele, mennyi gyengeségen, kétségen mentél keresztül, de mindet leküzdötted. Nem törtél meg. Még mindig nem vagy beoltva. Még mindig tiszta a véred. Minden trükkjük kudarcot vallott nálad.
Minden be nem oltottra emelem poharam: -Egészségetekre, tisztalelkű emberek! Álljatok tovább szilárdan."

/Forrás: https://dringsti.wixsite.com/emmako/post/ 2021.11.21./*B.Kiss-Tóth László