B.Kiss-Tóth László:
 
A Sátán egyik szolgálólánya: 
a liberális Michelle Wu lett Boston új polgármestere,
aki tegnap letette az esküt
image.png
 
 
(Fotó: YouTube)

Az új polgármester több, mint 2 hónappal ezelőtt szorgalmazta a szülői szabadságról szóló 0481-es számú rendelet megváltoztatását, amely szerint a kormányzati alkalmazottak részére 8 hétről 12 hétre hosszabbítja meg a szülési szabadságot és kiterjeszti a terhességüket elvesztő nőkre is.

A „terhesség elvesztését”  úgy értelmezik, hogy az kiterjed a vetélésekre, a terhességmegszakításokra, a tágítással és kihúzással járó esetekre, a szabályzat hatálya alá tartozó egyéb(?) helyzetekre és azokra is, akik meggyilkoltatják a magzatukat (abortuszon esnek át).

Wu olyan platformon kampányolt új pozíciójáért, amely magában foglalja a „nem-megerősítő” egészségügyi ellátást is,
amely a magukat „transzneműnek” gondoló emberek támogatását jelenti.
Olyan jogszabályokat fogadtat el, amelyek tiltják a nemi identitáson alapuló megkülönböztetést.

A 2014-ben hozott városi rendelet már eddig is lehetővé tette a városi alkalmazottak számára, akik transzneműnek vallják magukat, hogy teljes fedezetben részesüljenek (eltartottaikkal együtt) a város egészségügyi tervében szereplő hormonterápia és a nemi identitást igazoló nem-átalakító műtét költségeire.

„Az egyenlőségért folytatott küzdelem magában foglalja a nyelvileg és kulturálisan kompetens ellátás biztosítását, a nemek közötti egyenlőséget igazoló szolgáltatásokhoz való hozzáférést, valamint olyan egészségügyi politikát, amely a fogyatékkal élőket és a krónikus betegségekben szenvedőket összpontosítja” – áll Wu honlapján .

Az államilag támogatott  Planned Parenthood (magzatgyilkoló és szervkereskedő) Klinika dicsérte Wu eddigi munkáját a szülői szabadságról szóló törvény kapcsán és az állami ROE törvény támogatását , amely lehetővé tenné az abortuszt a terhesség mind a kilenc hónapjában.

Wu korábban olyan törvényt sürgetett , amely lehetővé tette az „X” nemként való használatát a kormányzati űrlapokon, és előírja a „nemek közötti egyenlőséget befogadó nyelvezetet”.

https://www.lifesitenews.com/news/ 2021.11.16. nyomán: *B.Kiss-Tóth László 2021.11.17.