Ethan Huff:
HORROR(!): A covid vakcinák elkészítése érdekében a Pfizer érzéstelenítés nélkül felvágja az élő csecsemőket, hogy begyűjtse a szöveteket
 
image.png
 
 
A zavaró, de nem meglepő, hogy a közelmúltban olyan kinyilatkoztatás került felszínre, hogy a Pfizer által betakarított szerveket és más testrészeketet még élő babákból szedték ki  a Wuhan koronavírus (Covid-19) elleni  „vakcinák” készítéséhez.

Melissa Strickler bejelentő, aki a Pfizer gyártási minőségellenőrzőjeként dolgozik, a közelmúltban a vállalaton belüli e-mailekkel jelentkezett, amelyekben felfedték azokat a szörnyű gyakorlatokat, amelyeket a Pfizer alkalmaz az emberek szervezetébe juttatott injekciók előállításához, állítólag a „közegészségügy érdekében”.

Az egyik e-mailben Vanessa Gelman, a Pfizer Worldwide Research vezető igazgatója a vállalaton belül másokat arra kért, hogy ne kerüljön nyilvánosságra az, amit most olvasni fognak.

„A vállalati ügyek szemszögéből” – írta Gelman –, el akarjuk kerülni, hogy a magzati sejtekkel kapcsolatos információk odakinn lebegjenek.

„A kockázat, ha ezt most közöljük, meghaladja az esetleges előnyöket, amelyeket látunk, különösen a közvélemény azon tagjai esetében, akik átvehetik ezt az információt, és olyan módon használhatják fel, ahogyan mi nem szeretnénk.”

Noha már egy ideje ismert , hogy az „Operation Warp Speed” minden jelenleg elérhető covid vakcina abortált magzati sejtek felhasználásával készült, nem feltétlenül lehetett tudni, hogy azok a babák, amelyekből testrészeket vettek ki, még életben voltak , amikor az eljárások megtörténtek.

„Ahhoz, hogy életképes embrionális vesét gyűjtsünk… a megfelelően fejlett vesékhez elég idős, egészséges gyermekeket élőben kell eltávolítani az anyaméhből, jellemzően császármetszéssel, és ki kell vágni a veséjüket ” – magyarázza a Pfizer dokumentuma .

"Ennek érzéstelenítés nélkül kell megtörténnie a gyermek számára, ami csökkentené a szervek életképességét."

A koronavírus elleni „védőoltás” gyermekáldozathoz hasonlít

Az egyik HEK 293 néven ismert sejtvonal esetében, amelyet a Pfizer covid injekciójában használtak, egy ártatlan kislányt kellett „kanyargós módon” meggyilkolni. A szerveit ezután a kapott szúrás „kutatására” használták.

„Halálának közvetlen oka szerveinek kigyűjtése volt, amelyet megelőzően még élő gyermek volt, az anyaméhen kívül” – állítják a dokumentumok.

Ez azt jelenti, hogy bárki, akit a Pfizertől származó covid-oltás kap, egy rituális gyermekáldozaton vesz részt . Ezeknek az injekcióknak a címzettjei a szó szoros értelmében a meggyilkolt csecsemőkből származó rejtélyes vegyszereket közvetlenül a testükbe juttatják, állítólag azért, hogy „biztonságban” legyenek a kínai betegséggel szemben.

"Az oltóanyagokat úgy készítették, hogy a legbrutálisabb módon pusztítottak el életeket, és ezeknek az oltóanyagoknak a használata súlyosan károsítja azokat, akik megkapták őket, még akkor is, ha a károsodást nem ismerik fel ilyennek" - jelentette az America's Frontline Doctors (AFLDS).

Ez beteges dolog, és fontos emlékeztetni olvasóinkat, hogy mindezt Donald Trump elnöksége alatt szankcionálták, sőt, részben bankrollba vették, aki a mai napig azzal kérkedik, hogy hogyan juttatta piacra ezeket a fecskendőket. hónapok, szemben azzal a több évvel, ami általában egy új „vakcina” bemutatásához szükséges.

„Meglehetősen biztosak lehetünk abban, hogy ugyanúgy, ahogyan az abortált magzati sejteket sok gyermekkori oltóanyag és a COVID-19 vakcina kifejlesztésére használják fel, ugyanúgy felhasználják a készülő Marburg Vírus vakcina gyártásában is, a közelgő Marburg Vírus világjárványhoz” – figyelmezteti az AFLDS-t arra vonatkozóan, hogy szerinte a következő bolygójárvány jön le.

További kapcsolódó hírek azokról az ártatlan gyerekekről, akiket azért gyilkoltak meg, hogy Fauci Flu-oltást készítsenek, az Evil.news oldalon találhatók.
 
/Forrás: http://www.demonic.news/2021-10-22-covid-vaccines-pfizer-babies-murdered-cell-tissue.html /*B.Kiss-Tóth László