L.K.:
Holovaccine

A kísérleti vegyszer további fokozott terrorral erőltetése tovább folytatódik

oltás | G7 - Gazdasági sztorik érthetően

(Fotó: G7.hu)

Nem mondható el a kormány tevékenységéről, hogy a józan ész talaján mozog. Minden a világon ismertté vált adat ellenére továbbra is sunyi és aljas módon el akarják érni a magyarok teljes gmo-szennyezettségét.

Szajkó Rádió Budapest, 2021.11.05.

Orbán Viktor ma reggeli interjújában ismét tagadta, hogy átadták a felelősséget a munkáltatóknak, miszerint jogot adtak a kötelező oltás megkövetelésére.

Világosan elmondta, a kormány célja, hogy így vagy úgy Magyarországon minden ember be legyen oltva.

Tehát Orbán Viktor ismét végbélnyílást csinált a szájából, amikor az idei áprilisi nyilatkozatában "Magyarországon nem lesz kötelező a koronavírus elleni oltás", ezután a miniszterelnök teljes nyugalommal tükörbe köphet az összes tettestársával együtt.

Ebből az interjúból egyértelművé vált, a kormány nem kíván hátrálni az indokolhatatlanul ostoba és kártékony politikájától. Továbbra is zsarolással, megfélemlítéssel, okirat-hamisítással azt akarja elérni, hogy a hóhérkoktélt minden magyarba beletunkolják.

Egyenesen arra megy ki a folyamat, hogy az egészséges oltatlanok éljék meg egzisztenciális fenyegetettségként, hogy ők ki akarnak maradni ebből a népirtásból.

Aki nem hiszi el, nézze meg mi zajlik az úgynevezett magasan átoltott országokban! Hovatovább a kórházban, azon belül is intenzív osztályon lévő koronavírusos betegek lassan 100 %-a legalább kétszer megkapta a kísérleti vegyszert, miközben ők maguk válnak a közösségben a fertőzés szélsőségesen fokozott terjesztőivé. Közülük is gyorsuló ütemben találhatók a harmadik döfetet is elfogadók száma. Mi ez, ha nem vegyszerfüggővé tévő, aljas kormányzati terrorizmus?

Összegezve, a magyar kormány a jelen helyzetben sem hajlandó a józan észre hallgatni. Most még lehet javítani a helyzeten, ha azonnal leállítják ezt a tébolyt.

LK  2021-11-05

/Forrás: dr. Hegedüs Endre Dezső főgyógyszerész 2021.11.05-i levéltovábbítása/*B.Kiss-Tóth László