Tömeges (*nép)írtás és az IQ

(Kairos bejegyzése)

IQ.png

Az IQ tesztet úgy kell elképzelni, legalábbis ebben az emberiség elleni hibrid háborúban, mint a PCR tesztet: eszköz a világ kormányt alakító, dögvészt terjesztő banda kezében. Másképp, a tömeg manipuláció egyik fontos eszköze, melyet tetszés szerint lehet csűrni, csavarni.

Példa:
Izrael teljes átoltottságában sose hittem. Az is lehet szimulálták a tömeges oltakozást, csak azért, hogy ezt a magas számot világgá trombitálhassák, és port hintsenek a világ más országai polgárainak a szemébe.

A következőkre spekulálhatok:
1. Placebót adtak be az izraeli állampolgároknak, nevesen a kiválasztottaknak
2. A nem kiválasztottak meg kaptak a Pfizerből.
3. Mindenki a Pfizerből kapott és később eldönti az "echte" zsidó hatalom, hogy az 5 G antennák segítségével kit kell majd kiiktatni és kit megtartani.

Közben ne felejtsük el azt sem, hogy Izraelben az utóbbi 8-10 évben 2 fontos esemény történt, ami a felsoroltakhoz kapcsolható:
1. Agresszív ortodox zsidók megtámadták a vérbankot és minden ott lévő vért a csatornába öntöttek. Indok: nincsenek feltüntetve az "echte" zsidók vére.
2. Agresszív ortodox zsidók megtámadták a mesterséges megtermékenyítési központot és az összes petesejtet és spermát megsemmisítették.

A 2 esemény nem egyszerre zajlott, de már nem emlékszem, hogy mekkora volt az idő távolság a 2 esemény között.
A petesejtek nagy része bukaresti egyetemista lányoktól származott. A petesejtek leszívásáért 100.- eurót fizettek és egy izraeli tulajdonú klinikán végezték.
Mindkét esetről a fb oldalamon cikket közöltem.

Azt az eseményt is ide lehet kapcsolni, hogy az amerikai "echte" zsidók USA egyik kisebb városába utaznak, vmi miatt csak vonattal, és ott adnak vért egy zsidó vérközpontban. Az "echte" zsidó vérbank csak ellenőrzötten "echte" zsidó pacienseknek postázza a kért vért.
Erről itt írtam bővebben:
https://dringsti.wixsite.com/emmako/post/zsid%C3%B3-eug%C3%A9nika

Az IQ manipulációról is írtam annak kapcsán, hogy un. reprezentatív tömeget választanak ki IQ teszt céljából és ezekkel elvégeztetik az IQ tesztet. Az eredményeket statisztikailag kiértékelik és megmondják, hogy az adott nép összesített IQ szintje mekkora. Az eredmény várható volt: a zsidóság messzemenően kimagasló IQ-val rendelkezik a többi néphez képest.
Kiválasztottak. Meg kell tartani őket és szaporítani.

Gondolkozzunk közösen azon, higy milyen szelekciós keretet állít majd fel a regnáló világhatalom, mikor szemmel láthatóan elkezdődik az emberiség létszámának csökkentése, és furcsa módon nem veszi tekintetbe, hogy az egyén össz IQ-jában a logikai IQ csak 1/9-et tesz ki és egyenrangú fontosságú a többi 8 rész IQ-val.

A közös gondolkodáshoz ajánlanám Schwab könyvének, A Nagy Újraindítás, elolvasását. Ugyanis ebben egy agyon műszakosított világ alapjai vannak lerakva. A beharangozott vívmányok létrehozásához magasan képzett szakemberekre van szükség, akiket nem lehet félidiótáknak nevezni. A parancskövető viselkedést ki lehet alakítani bárkiben.

Én már 1989-ben jártam a Volkswagen egyik északnémet gyárában a diákokkal, ahol a végeláthatatlan csarnokban egy humánt se lehetett látni. Robotok szolgáltak ki minden szerszámgépet: önműködően cserélték a szerszámgépet, a raktárból vezető nélküli targoncák hozták ki a megfelelő készüléket és a régi-új készülék cseréjét robot végezte. Ahol a csarnokba bementünk ott nem messze volt egy kis házikó, abban képernyők előtt üldögélt egy szakember.

Svájc legnagyobb kekszgyárának az automata, robotizált keksz csomagolási projektjét vezettem. 66 távolkeleti nő munkahelyét lecseréltem 3 munkahelyre, vagyis 3 műszakban 1-1-1 svájci férfi ült a képernyő előtt.
A távolkeleti asszonyok félő tekintete most is kísért.

Tehát a robotizált világhoz kell a magas IQ. Ebből kell kiindulni a közös gondolkodáshoz.
Talán írtam már Szingapurban már rég működik az eugenika törvény: magas IQ-val rendelkező házaspárokat azért támogatnak anyagilag, hogy gyereket vállaljanak. Alacsony IQ-val rendelkező párokat azért támogatnak anyagilag, hogy gyereket ne vállaljanak.
Ez lenne az emberiség létszám csökkentésének humánus módszere, de a háttér hatalom nem érdeklődik ezután.

A rebelliseknek, meg bármily nagy IQ-val is rendelkeznek, pusztulniuk kell.

/Forrás: https://dringsti.wixsite.com/emmako/post/t%C3%B6meg-irt%C3%A1s-%C3%A9s-iq-van-e-kapcsolat 2021.09.21./*B.Kiss-Tóth László