Rémhír? Kamuhír? Néhány hónap múlva majd úgyis megtudjuk, hogy van-e valóságalapja...


"Azok az emberek, akik megkapták ezt az oltást, a következő néhány hónapban vagy egy éven belül meg fognak halni"(Dr. Sherri Tenpenny)

koronavírus_elleni_vakcina.png


Az a tény, hogy a Corona vakcina valójában nem gyógymód, hanem gyilkos vakcina - amint azt Dr. Tenpenny amerikai virológusnak a Corona vakcina hatásmechanizmusáról szóló későbbi leleplező jelentése is mutatja (kötelező olvasmány mindazoknak, akik még élni akarnak) - néhány nappal ezelőtt szinte apokaliptikus adatokkal erősítették meg Izraelből: Ott a beoltott emberek halálozási aránya 40-szer magasabb, mint a be nem oltott embereké. Izraeli kutatók még "új holokausztról" is beszélnek. Csak az ortodox zsidók utasítják el vallási okokból ezt az oltást - és alig vagy egyáltalán nem regisztrálnak haláleseteket.

Az izraeli politikusok is kényszeroltással zsarolják a népüket
Izrael: a beoltottak halálozása 40-szer magasabb, mint a be nem oltottaké
Bár nincs bizonyíték arra, hogy a kísérleti vakcinák valóban megakadályozzák a vírus terjedését, Yuli Edelstein izraeli egészségügyi miniszter az oltás bemutatóján azt mondta, hogy erkölcsi kötelességünk beoltatni magunkat. "Ez része a kölcsönös felelősségünknek." Tovább ment, és kijelentette: "Azok, akik nem oltatják be magukat, lemaradnak". (forrás). Állításának merészségét mutatja, hogy a valóság viszont éppen az ellenkezőjét bizonyítja: "Akik beoltatják magukat, azok lemaradnak".

Dr. Sherri Tenpenny: Miért halálos a Covid 19 vakcina (Pfizer)?

A Corona vakcina monumentális dekódolása

Dr. Tenpenny videójának nyomtatott másolata

"Dr. Sherri Tenpenny-t az ország egyik legtájékozottabb és legszókimondóbb orvosának tartják a vakcinák egészségre gyakorolt negatív hatásaival kapcsolatban."
Forrás: https://www.huffpost.com/author/dr-sherri-tenpenny

Olvassa el az alábbiakban egy amerikai szakértő ijesztő tudományos magyarázatát a Corona vakcina halálos összetevőiről, valamint arról, hogyan és milyen új nanotechnikai módszerekkel vezet az oltás erőszakosan a halálba. Akik ismerik a blogomat, tudják, hogy már több száz szakértőt idéztem erről a halálos oltásról. De amit Dr. Tenpenny ezt követően precízen és tudományos pontossággal magyaráz - egyébként a nyelvezet szándékosan úgy van megfogalmazva, hogy még a nem orvosok is követni tudják állításait -,   az messze túlmutat mindenen, ami eddig elhangzott.

Aktuális!
Szállj ki, amíg lehet - Finca Bayano Panamában!
Előadásának fő tartalma

Dr. Sherri Tenpenny felvilágosítja Önt arról, hogyan működik a vakcina, és hogyan kezdi el pusztítani a tüdőszövetet 3 hónap után.
Beszámol majd arról, hogy az új vakcinát kapott, tüdőgyulladással fertőzött kísérleti állatok mindegyike röviddel az oltás után elpusztult. Míg a kontrollcsoportban a nem beoltott állatok szinte mindegyike magától (pontosabban: a természetes immunrendszerük működésének köszönhetően) meggyógyult, és teljesen egészséges lett.
Dr. Tenpenny és más tudósok azt jósolják, hogy milliók fognak meghalni a vakcinától. De egy új COVID-törzsre fogják fogni - hogy még halálosabb vakcinák mellett érveljenek.

Idézetek Dr. Tenpenny-től:
"Egy hónapja végezzük ezeket az oltásokat Amerikában:
És 30 nap alatt több mint 40 000 mellékhatást jelentettek a vakcinák mellékhatás-adatbázisába... több mint 3100 anafilaxiás sokkról van szó, több mint 5000 neurológiai reakcióról, amelyek a fejfájástól a zsibbadáson és a paraszthézián át a fejfájásig, a szédülésig és az érzésig terjedhetnek, hogy nem érzi a kezét és a lábát - 30 nap alatt!
És becslések szerint az előforduló mellékhatások kevesebb, mint 10%-át jelentik..."
Dr. Sherri Tenpenny előadásában, amely a https://politikstube.com/dr-sherri-tenpenny-warum-der-covid-19-impfstoff-pfizer-todbringend-ist/ címen tekinthető meg.
El tud képzelni - folytatta Tenpenny - egyetlen olyan terméket, bármely iparágban - bármely iparágban - amióta léteznek termékek ezen a bolygón, ahol 30 nap alatt 40 000 ember panaszkodik mellékhatásokra - és nemcsak hogy még mindig a piacon van, hanem teljes mértékben használják, és fizetett színészek mondják nekünk, hogy milyen nagyszerűek, mert megkapták a vakcinát.
"És 500 dollárt ajánlunk az embereknek, hogy csak beoltassák magukat. És vannak nővérek és orvosok, akik azt mondják: "Megkaptam a vakcinát! Megkaptam a vakcinát!'
Nos, nem lesznek annyira boldogok, amikor megkapják a Bell-bénulásukat, amikor megkapják a neuropátiájukat, amikor megkapják a szívritmuszavarukat, amikor megkapják az ITP-jüket, az autoimmun reakciójukat, ami miatt meghalnak egy vérbetegségben, nem lesznek annyira boldogok.
De soha nem fogunk képeket látni ezekről az emberekről."
Dr. Sherri Tenpenny előadásában, amely a https://politikstube.com/dr-sherri-tenpenny-warum-der-covid-19-impfstoff-pfizer-todbringend-ist/ címen tekinthető meg.

Előadásának következtetése:
Az elit kifejlesztett egy vakcinát, amelyet gyógymódként reklámoznak, de amely valójában egy halálos injekció.

A világ összes fontos politikai intézménye (WHO; ENSZ; IMF; EU; WEF) az emberi történelem legnagyobb népirtásán dolgozik.
Ezt a népirtást a tömegmédia fizetett hamis jelentésekkel tartalmilag megfordítják, és úgy dicsérik, mint az egyetlen kiutat egy olyan világjárványból, amely - mint most már tudjuk - soha nem is létezett, és amely 2020-ban kevesebb halálesetet okozott, mint az azt megelőzőévek legtöbb influenzahulláma.

Aki ma beoltatja magát, az holnap, vagy legkésőbb holnapután* halott lesz.
* Lefordítva: egy vagy két év alatt.

Dr. Sherri Tenpenny:
Miért halálos a Covid 19 vakcina (Pfizer)?

Egy olyan vakcina halálos működésének tudományos megfejtése, amely hamisan gyógyulást ígér, de halált hoz magával.

 Forrás (angol): https://forbiddenknowledgetv.net/dr-sherri-tenpenny-explains-how-the-depopulation-covid-vaccines-will-start-working-in-3-6-months/ március 2021,https://politikstube.com/dr-sherri-tenpenny-warum-der-covid-19-impfstoff-pfizer-todbringend-ist/ 2021.március 

(VIDEÓ)

Forrás: https://politikstube.com/dr-sherri-tenpenny-warum-der-covid-19-impfstoff-pfizer-todbringend-ist/

"Miért halálos a Covid 19 vakcina_21-03-0210/18/02.mp4" (a számítógépemen)

Átírat
Michael Mannheimer
(Az elrendezés és a kiemelés MM által)

Dr. Sherri Tenpenny:
Miért halálos a Covid 19 vakcina (Pfizer)?

"Most arról fogok beszélni, hogy mi van ezekben a különböző oltóanyagokban: mik ezek, mit tudnak, mit nem tudnak, és milyen veszélyeket rejtenek magukban. A legfontosabb dolog, amit az összetevőkről szeretnék mondani, két dolog a Pfizer vakcináiról.
Három olyan dolog, amit még soha nem láttunk az oltóanyagban.
1. Ez három olyan dolog, amit még soha, egyetlen más vakcinában sem láttunk. És körülbelül 70 vakcina van engedélyezve itt az Egyesült Államokban. Néhány vakcina nemzetközileg némileg különbözik az összetevők és az adagolási ütemezés tekintetében. Itt, az Egyesült Államokban azonban 72 vakcinát engedélyeztek a használatra.
Soha, de soha nem használtunk még hírvivő RNS-t vakcinában.
A kifejezés magyarázataként az RNS ribonukleinsavat jelent. Az RNS feladata a genetikai információ átírása. Az m-RNS (messenger RNS) információátvivőként működik. Vannak mRNS-vakcináink: a kanyaró elleni vakcina egy RNS-vírus. A gyermekbénulás vírus egy RNS-vírus. A különbség azonban az, hogy ezekben a vakcinákban a vírus teljesen érintetlen. Amikor tehát a teste antitestet termel, az a vírus külső, ép burkolófehérjéit veszi célba.

Ebben az új vírusban a vírus genetikájának egy kis darabját vesszük, amely kifejezetten az úgynevezett spike fehérjéhez kapcsolódik. A vírusgenetikának ezt a kis darabkáját, amely a tüskefehérjéhez kapcsolódik, befecskendezzük a szervezetbe, létrehozva egy úgynevezett "nem semlegesítő antitestet". Alapvetően az antitesteknek fel kell venniük a hírvivő RNS-t, el kell nyelniük és el kell tüntetniük. Ez történik, amikor kanyaró ellen beoltják az embert, majd kanyarót kap: a vírus felszívódik, majd eltűnik.

De most: ez a nem semlegesítő antitest valami egészen mást hoz létre, amit "antitest-függő fokozásnak" neveznek. Ezt "ADE"-nek hívják: antitest-függő fokozás, amely valójában lehetővé teszi, hogy ez a kis hírvivő RNS-darabka elkezdje önmagát replikálni. Tehát újra és újra létrejönnek a szervezetünkben ezek a kis darabkák a vírustüskék fehérjéiből, hogy a szervezetünk ellene antitestet tudjon létrehozni.

"Ugyanazok a vezetők, akik szerint a világ túlnépesedett,                                                                                                                                                            azt mondják, hogy a védőoltásokkal megmenthetik az életünket!"


Ezt mondta Bill Gates: "Igen, az emberek saját vakcinagyártó gépezetté válhatnak". Mert befecskendezzük ezeket a hírvivő RNS-darabokat, amelyek az Ön saját reverz transzkriptáz enzimjeihez kötődnek, és újra és újra elkezdenek replikálódni - újabb antitesteket hozva létre ezzel a tüskefehérjével szemben. Itt kezd nagyon-nagyon érdekessé válni a dolog. Mert a tüskefehérje bizonyítottan két másik, nagyon specifikus módon okoz károsodást.

Első mechanizmus

Amikor antitestet készítünk ezzel a spike fehérjével szemben - és amikor az irodalomban antitestekről beszélünk, akkor tegyük úgy, mintha az Y betű lenne. Az Y betű és a spike fehérje két karja. Az Y betűt és az Y két karját "FAB-töredékeknek" nevezzük. FAB töredékek és az Y betű szárának alján - az Y-nak ez a része "FAC töredék". A FAB fragmentumok, az Y két karja, azok, amelyek megragadják a vírust, és általában semlegesítik azt. Ha megnézzük a hírvivő RNS-t, az Y: tehát a FAB fragmentumok oldalát ragadja meg, és elég lazán megköti azt. Amikor azonban a FAC-töredék a makrofágokhoz, a fagocitákhoz kötődik, hogy bejuttassák a vírus elpusztítására, ez az Y-hoz lazán kötődő hírvivő RNS nem kerül be a makrofágokba, hanem felszabadul.

És ettől a ponttól kezdve újra és újra elkezd replikálódni: Olyan, mintha megnyomtál volna egy "be" gombot. De nincs kikapcsoló gomb.

És ezt az egész dolgot, ezt az egész mechanizmust, amit az imént leírtam nektek, "trójai faló mechanizmusnak" hívják. Mert lehetővé teszi, hogy a vírus és a vírus egy része behatoljon a sejtbe, szaporodjon, és akár beilleszkedjen az Ön DNS-ének más részeibe - mint egy trójai faló. Ez az első a három mechanizmus közül.
 
Pillanatkép. Az eugenika gyökere
 
Második mechanizmus

A második mechanizmus a következő: ha ezt az antitestet - ezt a nem semlegesítő antitestet a hírvivő RNS ellen - hozzák létre, akkor ez azt jelenti, hogy a törzs, a FAC-fragmentum ennek a tüskefehérjének a törzse valóban bejuthat a tüdőbe, a tüdőszövetbe. És ez az a pont, ahol elkezd kialakulni az úgynevezett "diffúz avaszkuláris sérülés". Ez a tüdő sejtjeinek diffúz sérülését jelenti, amelyekkel lélegeznek. Elkezdi elpusztítani a sejteket. És amit ez az antitest - ezek a nem semlegesítő antitestek - a hírvivő RNS-szel tesznek, az különböző mértékű gennyesedést, vérzést és tüdőkárosodást okoz.

Tehát amikor megkapják ezt a vakcinát, és ezzel a vakcinázással a hírvivő RNS-t, akkor antitestet, a nem semlegesítő antitestet hoz létre. Ez az antitest egy trójai faló mechanizmuson keresztül viszi be a sejtbe. Maga az antitest elindul és elkezdi károsítani a tüdőt. Ez a második mechanizmus.

Harmadik mechanizmus

A harmadik és még baljósabb mechanizmus pedig az, hogy ez a tüskés fehérje antitest megtámadhatja a saját makrofágjait (a takácssejteket). A makrofágoknak (a szabadon táplálkozó sejteknek) két típusa van: az 1. és a 2. típus. A makrofágok a fehérvérsejtek egy típusa, amelyek elnyelik a szervezetedben lévő baktériumokat és vírusokat, amelyeknek nem kellene ott lenniük.

Az 1. típusú makrofágok az Ön túléber fehérvérsejtjei. Amikor tehát a nap folyamán baktériumok kerülnek a testünkbe - evés, fogmosás, WC-re járás, szex, ujjvágás stb. közben -, ezek a fehérvérsejtek csak úgy jönnek, és felfalják ezeket a dolgokat, és eltüntetik őket. Ha tüdőgyulladásod van, vagy más súlyos fertőzést kapsz, az 1-es típusú makrofágok "gyulladáskeltőek". Megjelennek a fertőzésben, citokineket termelnek, riadót fújnak, és mindent bevetnek, hogy megpróbálják elpusztítani a funkciót: nagyon agresszív és nagyon gyulladásos. És ezt szeretnénk, ha megtennék.

A 2. típusú makrofágok gyulladáscsökkentő hatásúak. Tehát amikor elkezdünk felépülni, jönnek a 2. típusú makrofágok, és azt mondják a többieknek, hogy most már kussoljanak. Mert most azért vannak itt, hogy eltakarítsák a mocskot. Tehát megtisztítják a szövetek elhalt törmelékeit, az elhalt fehérvérsejteket és mindezeket a dolgokat. A 2. típusú makrofágok és az 1. típusú makrofágok együtt dolgoznak. Az 1. típus megöli a fertőzést, a 2. típus pedig gyógyítja azt.

Tehát amikor a tüskefehérje ellen van ez az antitest - ami a vakcina teljes célja és szándéka -, ez az antitest elpusztítja a 2-es típusú makrofágokat. Magához kötődik és deaktiválja őket.

A tüdőfertőzésben és gyulladásban elpusztult és feláldozott kísérleti állatokban azt találták, hogy a tüdő tele volt ezekkel az 1-es típusú pro-inflammatorikus (erősen gyulladásos), magas citokinszintű makrofágokkal. Nem voltak azonban 2. típusú makrofágok: nulla 2. típusú makrofág.

Azt találták, hogy ezek az állatok, akiket nem oltottak be, de megbetegedtek, 2 nappal a megbetegedésük után, az antitestek, a vakcina nélkül, a 2-es típusú makrofágok jöttek, és elkezdték eltakarítani a rendetlenséget - és elkezdték gyógyítani, amíg nem voltak tüskés antitestek a szervezetben. A spike-antitest jelenlétében a 2-es típusú makrofágok elpusztultak, és így nem tudták elvégezni a feladatukat.

Ez tehát 3 a valószínűleg 7 mechanizmusból, amelyekkel ez a vakcina problémát okozhat:
A tüskefehérje elleni antitest elpusztítja a tüdőt.
A tüskefehérje elleni antitest kikapcsolja a gyulladáscsökkentő makrofágokat.
A tüskefehérje elleni antitest lazán megköti a vírust, a hírvivő RNS-t, és egy "trójai faló jelenség" révén magával rántja Önbe.
Elkezd replikálódni - és ez a folyamat csak folytatódik és folytatódik és folytatódik és folytatódik. Mert ez egy "be" gomb "ki" gomb nélkül.
Ezért mondom, hogy a következő hónapokban vagy egy éven belül meg fognak halni azok az emberek, akik megkapták ezt az oltást."
 
/Forrás: https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/amerikai-virologus-elmagyarazza-miert-halalos-a-covid-19-vakcina 2021.09.15.
*B.Kiss-Tóth László