Ezzel a csalással nyerte meg Joe Biden Grúziát
*
Joe Hoft:

Ez mind a letétkezelési dokumentumok láncolatáról szól                                            -Georgia 2020 -as választásának a következménye

 

Grúzia korrupt külügyminiszterének, Raffenspergernek problémája van. Törvénytelen választási eredményt igazolt.

Minden erre vezethető vissza. A demokraták és a RINO -k mind tudták ezt, és mindent megtettek annak érdekében, hogy a szabad és tisztességes választásokat akaró könyvvizsgálókat és hazafiakat eltávolítsák onnan.  Minden hiányzó szavazólapnak rendelkeznie kell a jogilag előírt felügyeleti dokumentációval - nyilvántartással arról, hogy ki és mikor kezelte a szavazólapokat. Ha nincs meg a dokumentáció, a szavazólapok törvénytelenek .

Grúziában arról számoltunk be, hogy ez a dokumentáció hiányzott december óta, a választások hitelesítése után. Először arról számoltunk be, hogy az államnak hiányzott a felügyeleti lánc dokumentációja 60 000 szavazólapon. Akkor márciusban megjegyeztük, hogy még mindig 400 000 szavazólap hiányzik a törvényben előírt dokumentációból.

Májusban a szám még mindig meghaladta a 350 000 szavazólapot a szükséges felügyeleti lánc dokumentáció nélkül. Aztán júniusban jelentették, hogy Fulton megyében (Georgia legnagyobb megye és ahol Atlanta található) minden negyedik hiányzó szavazólap nem rendelkezik felügyeleti dokumentációval. Ez önmagában elég volt ahhoz, hogy megváltoztassák a választásokat, amelyeket Biden 12 000 szavazattal többet kapott. Raffensperger korrupt külügyminiszter ekkor úgy tett, mintha csak akkor vette volna észre.

Aztán arról számoltak be, hogy a grúziai DeKalb megye 43 000 szavazólapon nem tartalmazott felügyeleti láncot , és pénteken Trump elnök 43 000 szavazólapot tartalmazó listát küldött felügyeleti lánc dokumentációja nélkül, és követelte a korrupt Raffenspergert, hogy foglalkozzon ezekkel a jogszabályi követelmények alapján, és nevezze meg az igazit. az állam nyertese, miután azonosították ezeket a törvénytelen nyerteseket.

Tehát a Raffensperger gyárt majd 43 ezer felügyeleti lánc dokumentumát, és azt állítja, hogy csak most találták meg, vagy foglalkozik a kérdéssel, és azt állítja, hogy Trump elnök a törvény alapján megnyerte az államválasztást, vagy megpróbál még egy évig leállni, majd megsemmisíteni a bizonyítékokat?

Az amerikaiak nagyon türelmetlenek. Itt az ideje, hogy Raffensperger és mások szembesüljenek az igazsággal, majd választási csalás és talán árulás miatt is bíróság elé állítják őket.

 
kemp-raffensperger.jpg
Kemp és Raffensperger
*
/Forrás:https://www.thegatewaypundit.com/   2021.09.20./*B.Kiss-Tóth László