Népirtások az egészségügy részvételével
Szerző: "Lacibácsi"
 
20200108dr-eben-alexander2_2.jpg
 
Honfitársaim, kevés kivétellel, maguk, családjuk és nemzetük megmentése helyett a kényelmes életet választják. Néhányan látják ugyan a pénzhatalom ember- sőt életellenes húzásait, egyre gátlástalanabb népirtásait, de bíznak benne, hogy családjukkal együtt megússzák. A kényelmesebb, nyugodtabb életet, a "Ne szólj szám, nem fáj fejem!" taktikát választják.

Becsület helyett kényelem!

Ezerből egy ha akad, kivételes ember, aki ki meri mondani az igazságot, és akit se megfélemlíteni, se felvásárolni, se zombivá gyógyszerelni (pl. függőség kialakítása után) nem sikerül. Rájuk vonatkozó receptje a globalizátoroknak: ha nem tudod másképp leállítani a leleplezőembert, meg kell ölni! Ha sok ilyen van, akkor pedig stadionokba kell zárni őket, ahol már feltűnés nélkül dolgozhatnak a fekete angyalok.

Egyik radikális, egy éve "eltávozott" barátom özvegyét is elkezdték legyógyszerelni, beszéde zavart lett, mozgása bizonytalan, lefogyott, legyengült. Saját elmondása szerint is nagyon lelassult a gondolkodása.

Anasztázia tanítja (Oroszország zengő cédrusai könyvsorozat), hogy gyorsítsd fel a gondolkodásodat, ha túl akarod élni a pénzhatalom módszereit. Az özvegy eddig is halálfélelemben élt, pl. kaputelefon hívásra sem mert válaszolni, csak ismert számról jövő mobilhívást hívott vissza -- igen nehéz volt beszélni vele. Mindvégig naponta látogatta férjét a kórházban is -- főleg egy pszichiáter főorvos bosszújától tartott. Az özvegyet egyik lánya viszi kezelésekre, ahol injekciókat és drága gyógyszereket kap.

Egy másik barátom, Romhányi László, aki 1990-ig a Jurta színház igazgatója volt, 2005-ben, már haldokolva kiszökött a kórházból és pár embert összehívott mobilján a Nemzeti Bizottmányokból. 5-6 ember jelenlétében megnevezte gyilkosát! Őt itallal kínálta (felköszöntve őt) egy kolegája, amibe nem csak ő, hanem a felköszöntésre szintén odahívott Síklaky István harcostársa is belehalt.

A kettőjüknél kiváltott májrák lefolyásáról több kórházban mondták nekem az ápolók és az orvosok, hogy ilyen gyors lefolyású májrákot Csernobil óta nem láttak! Öt évig nyomoztam Romhányi és Síklaky kivégzése ügyében, mivel Síklaky István tanítóm és barátom volt -- akkoriban ők ketten voltak a legradikálisabbak az országban, pl. rendszeresen nemzetgyűléseket szerveztek, amelyekre Erdélyből is többen jártak. Romhányit és Síklakyt sem tudta megfélemlíteni vagy felvásárolni a pénzhatalom. Síklaky közgazdász volt és élete végéig tanította, hogy a fegyvergyárosok profitja a legnagyobb -- egymásnak uszítva csoportokat illetve nemzeteket, mindkét félnek eladják fegyvereiket. Azokban az években vált a gyógyszegyártás nyereségesebbé a fegyvergyártásnál!

Biztos vagyok benne, hogy külföldi titkosszolgálatoktól kapott anyagot barátaim gyilkosa -- a rákgyógyszerek kipróbálásához szükséges a kísérleti egereknél gyorsan májrákot kiváltó anyagok alkalmazása!

1988-tól kezdve 15 éven keresztül vettem részt minden budapesti tüntetésen és rendszerváltó összejövetelen -- közügyekkel becsapott feltalálóként kezdtem el foglalkozni. Már a nyolcvanas évek végén teljes erőmből (szórólap, szamizdat füzetek, sőt szamizdat CD) hirdettem, hogy dobjátok ki a tévéteket, avagy a pénzhatalom bábjává váltok! Találmányom miatt sok évig foglalkoztam ugyanis a tudat alatti befolyásolás (bevillantott képkockák) módszerével, amit pszichológusok és agykutatók fejlesztettek ki. A módszer veszélyességére jellemző, hogy amikor több mint ötven éve amerikai mozifilmben kipróbálták, a film szünetében a legintelligensebb nézők is sorban álltak a bevillantott képeken szereplő üdítőt vásárolni. A kísérletek során tudósok, művészek és feltalálók agya is manipulálhatónak bizonyult! Ezért hirdetem én több mint 30 éve, hogy a tévézést teljesen ki kell rekeszteni életünkből. Persze okostojás barátaim már 88-ban is egyenként magyarázták nekem, hogy "igazad van Lacibácsi, ez egy igen veszélyes módszer, de engem nem tudnak befolyásolni, én ki tudom ezt védeni", valamint "én csak a természet filmeket nézem","én csak a focimeccseket nézem", ..."ami kevés idő az agymosáshoz". Hiába magyaráztam nekik, hogy a hírekben, a rajzfilmekben és mindenben alkalmazható, és kivédhetetlen a tudat alatti befolyásolás millió dollárokért fejlesztett módszere, ők nem hittek nekem! A módszer ráadásul bármilyen képátvitelkor, tehát mozifilmekben, DVD-ken, sőt mobilozáskor is alkalmazható. Hiába hoztak törvényt ellene, mint tudjuk, a globalizátorok saját törvényeiket sem tartják be, ha miattuk nagy haszontól esnének el. A módszer leleplezése igen nehéz. Hiába vesszük gyorsfilmre a képsorokat, leleplező képkockát keresve -- agyunk evolúciós okokból minden rejtett információt megpróbál kiszedni a látottakból, ezért pl. a bevillantott kockát részekre bontva is el lehet helyezni. Zavarképeket esetleg találunk, de leleplező képkockát nem!

Mivel lényegében minden barátom arra a kényelmes (és öntelt) álláspontra helyezkedett, hogy őt nem lehet tudat alatt befolyásolni, világossá vált számomra, hogy a tömeges agymosás elkerülhetetlen! Az járt jól, aki hallgatva rám (vagy más okból) teljesen elhagyta a tévézést!

Aki nekem nem hiszi el ezeket, olvassa el "A rábeszélőgép" (1992, Aronson, Pratkanis), vagy a "Tudatmódosítás" (2004, Drábik) című könyveket.

Emlékezzünk rá, hogy az USA, a valaha erős és atom-nagyhatalom SZU-t is lakosainak tudati befolyásolásával győzte le!! Műholdakról sugárzott filmsorozatokban mutatták be a nyugati jólétet a vöröshatalom hangyamunkásainak -- gondosan kicenzúrázva e filmekből a munkanélküliségre, prostitúcióra, kábítószerezésre, maffiaháborúkra, nyomornegyedekre, az alkalmazottak kizsigerelésére és más negativ jelenségekre utaló részeket. Maradt a nyugati jólét. Ez tehát minden hidegháborús fenyegetésnél, űrfegyvernél hatásosabbnak bizonyult!

Felsorolok pár hazai példát arra, hogy milyen valaha fontos és a pénzhatalomra nézve hátrányos adatokat mostak ki a tévénézők agyából. Több is található 2016-os honlapomon: borsch3d.wixsite.com/lacbacs

Kérdéseim: Ki tette? Hányban? Kit leplezett le?

1. Kiskirályok Mundérban.
2. Zengő és Tubes csata a HM-el.
3. BM III/III-asék leleplezése a 90-es választások előtt.
4. Először álltak el utakat traktorokkal.
5. Visszabontottak lakóparkokat, ha nem fizették ki a munkájukat. Alvállalkozók támogatták ebben barátomat.
6. Két fontos újsághír: már 100 éve is volt telefonlehallgatás Bp-en, ill. mobilátjátszó tornyot döntöttek le civilek!
7. Dusnoki gyerekrablás.
8. "Kérjük, hogy utazás közben kapcsolja ki mobiltelefonját, mert utastársait zavarhatja annak használata!"
9. Néhány nemzeti hős neve, akit tettei és tanításai miatt iktatott ki a pénzhatalom (tanításaik jutubin még láthatók):

Csengey Dénes (1991,38), Krassó György (1991,59),Romhányi László (2005,61), Síklaky István (2005,78), Ekrem Kemál György (2009,64), Horváth István (2018,80), Géczy Gábor (2021,58).
valamint még egy nemzetközi példa a tv agymosására: feltételezett bűnbak reklámozása az USA elnöke által (9.11.), súlyosan megsértve O.B.Laden személyiségi jogait. Én akkor már 10 éve nem néztem tévét (e képsorokat is kirakatban láttam először), ám azonnal feltűnt e jogsértés: a demokráciára oly igen vigyázó ország elnöke elfelejti, hogy gyilkosról sem mondhat csúnyát, bírósági ítélet előtt.

Mára odaáig nőtt a különbség köztem és befolyásolt tudatú honfitársaim között (én még a rádiót is elzárom a hírek idejére -- megúszva rém- és álhíreket, becsapásokat és félelemkeltést), hogy a tévénézők sem nem értik, sem nem hiszik amikről beszélek. Kényelmesebb nekik összeesküvés elméletet emlegetni és engem paranoiásnak kikiáltani.

Az "összeesküvés elmélet" kifejezés eredetét és működését leplezi le "Hirosima tanmesém", ami honlapomon olvasható.

Sok éven át olvasgattam könyvtárakban agykutatási világkonferenciák anyagait és meggyőződésem, hogy ez a befolyásolási módszer (bevillantott képkockák) olyan veszélyes, hogy 1-3 év kell a tévézés elhagyása után ahhoz, hogy kitisztuljon tudatunk -- mellesleg ez arcunkon is tükröződik!

Biolaci barátom szerint elég megszűrni, hogy mit nézünk a tévénken -- szerintem még ő is rohanna buborékos üdítőt venni, ha azt sugallanák neki bevillantott képkockákon! Jól emlékszem arra, hogy amikor a taxisblokád idején elhagytam a tévézést, hónapokig elvonási tüneteim voltak. Hiányoztak a tudományos filmek (Delta), a természetfilmek (Custo kapitány), és a rajzfilmek (Walt Disney termékek).
Ezek nézése helyett tanulva, sportolva, vagy olvasgatva sokat nyerhetünk: leszakadhatunk a globalizátorok legveszélyesebb befolyásoló eszközéről!
Nézzük tehát az e.ü., népirtásokban játszott szerepét!

2000-ban jelent meg Barbara Starfield professzor-asszony leleplező cikke egy orvosi szaklapban, ami szerint az e.ü. kezelések (jatrogén betegségek pl. műhibák) a leggyakoribb halálokok között szerepelnek az USA-ban. A cikk adatait megtaláljuk a fent említett, és a 2019-es honlapomon
(lacbacs.wixsite.com/pfl2019), ahol a döbbenetes szervrablások üzletére is felhívom a figyelmet. Kínában több mint 100 kórházban folynak (1999-ben indult e tevékenység) jelenleg is brutális transzplantációs műtétek, amik biztosították a "kínai csoda" anyagi hátterét! Hitler és Sztálin teljesítménye eltörpül az ártatlanul meggyilkolt kínai fiatalok tömeges lemészárlásának adataihoz viszonyítva! Akadt azért egy-két sebész, akinek felébredt a lelkiismerete, és külföldre menekülve nyilvánosságra merte hozni e véres eseményeket -- amiről még a jutubin is láthatunk leleplező anyagot.

Hazai orvosaink szerényebben, főleg a vírus-mizéria ürügyén közreműködnek a nemzetközi népirtásokban. Szerencsére nálunk is akadnak kivételek, pl. augusztusban részt vettem a Magyarok Házában rendezett több napos orvoskonferencián. Azzal próbáltam lelkesíteni a többieket, hogy felszólalásra jelentkezve elénekeltem a Trianon Himnuszt, amit szövege miatt töröltek le a jutubiról (apró szövegmódosításommal elénekelve látható az indavideo.hu oldalon, annak keresőjébe "Lacibácsi"-t írva)!

Sokat tehetünk magánemberként is a többiek tudati ébresztéséért, engem már 1994-ben verőcsapat kapott el utcán, miután nem etikus, de látványos akciósorozattal hívtam fel a figyelmet Selmeczi G. jelölt alkalmatlanságára. A verőcsapatot vezető kocsmárosné rokon bíróságon is el lett ítélve! Sok sötétbábot lepleztem le Budaörsön 15 éves harcom során (2003-ig). Szerintem két okból nem csaptak még agyon: kevesen hallgatnak rám, valamint kell egy kísérleti nyúl: mit tehet egy dühös civil a hatalmon lévő harácsolók ellen?

Az e.ü. problémákat azért is ismerem az átlagosnál jobban, mert orvos családban nőttem fel. Szerencsére már kiskoromban észleltem e szakma sok belső erkölcsi problémáját (műhibák eltusolása, tekintélyelv, borravaló), így gyermekorvos szüleim tervei dacára nem lettem orvos! Szüleim 2020-ban távoztak el, és azóta is nekik köszönöm, hogy soha nem szenvedtem anyagi szükséget -- persze mindig szerényen éltem és nem fogadtam el többet a valóban szükségesnél (pl. autóm és mobilom sose volt).

Egy tanulságos példa orvos rokonaim velem kapcsolatos nézeteire. Kb. 8 éve télen egy ökofaluban dolgoztam és laktam, fűtetlen faházban. Jól felöltözve aludtam és úgy tűnt, bírom a hideget -- azon a télen -15 fok alá is csökkent a hőmérséklet. Se náthát, se tüdőgyulladást nem kaptam, ám mint egy év múlva kiderült, felfázott a vesém! Zöldhályog tünetek léptek fel nálam, és egyre jobban zavarták látásomat. Elmentem egy szemészhez, aki megállapította a zöldhályogot és szemcseppet javasolt rá. Orvos szüleim és nővérem (szintén gyerekorvos) azt mondták, hogy zöldhályogra ez az egy antibiotikumos szemcsepp ismert, és ha nem használom, meg fogok vakulni. Elmondtam, hogy semmi antibiotikumot tartalmazó szerben nem hiszek, hozzászokik a szemem, és életem végéig (esetleg egyre sűrűbben) kellene használnom e szert -- problémámat legfeljebb enyhítené (én a természetgyógyászatban hiszek).

Mamám közölte, hogy ha nem alkalmazom a cseppeket, keressek valakit, aki kísérgetni fog, mert hamarosan fehér bottal botorkálhatok. Szerencsére D.I. természetgyógyász barátom emlékezett egy Mária Treben féle gyógyfüves receptre: ha vesefelfázás okoz zöldhályogot, esténkét zsurlófüves meleg vízbe üljünk gyógyfürdőzni! Gyorsan építettem egy szétszedhető kádat 21nm-es lakásomba (ahol csak zuhanyozó volt), vízálló fóliával kibéleltem és két hét alatt kikúráltam magamat -- tünetmentes lettem!

Egy ismert szemész Esztergomban megvizsgált és megállapította, hogy semmilyen hályogra utaló problémát nem lát szemeimen -- nővérem és szüleim is jelen voltak! Szüleim akkor megdöbbentek, de hamar elfelejtették csodás öngyógyításomat! Nővérem a mai napig tévedésemnek tartja ha erről beszélek, nyilván nem jól állapították meg és nem is volt zöldhályogom!
Mellesleg kisebb műhibákat is elkövettek rajtam két alkalommal különböző orvosok (altatási hiba mandula-műtétnél ill. hibás gipszelés kartörésnél), ám ezeket apróságnak érzem, noha máig rossz emlékké váltak. Ennyit az orvosokról.

Anasztázia segítségével találtam meg páromat 2017. március 15.-én, azóta általában csak heti egy napot vagyok Budapesten.
A globalizátorok szerint túl sokan vagyunk -- szerintem pedig (az izlandi forradalom mintájára) több idejük lenne ezen töprengeni, megérdemelt börtönbüntetésük letöltése közben!

A népirtásokról fontos tudnunk azt is, hogy házilag is kivédhetők, tehát a túlélés nem pénzkérdés!

Főleg ezekről szeretnék beszélni régóta tervezett előadásomon (csak útiköltséget kérek Szobtól). Tehát a fontosabb témák:

1. Anasztázia -- védikus életmód
2. titkosszolgálati módszerek kivédése
3. népirtások kivédési lehetőségei

Részemről azért sürgős a dolog, mert hamarosan ismét fogorvoshoz kell mennem -- eddig már két ízben kaptam fogorvosnál olyan szurit, ami életembe kerülhetett volna.

Kb. 10 éve egy sötétarcú asszisztensnő bukkant fel bejelentett időpontomban az akkori fogorvosom mellett, és erőltette egy érzéstelenítő injekció bedását, noha a fogorvosomnak már bizonyítottam, hogy tudati érzéstelenítéssel elviselem a fogászati műveleteket, minden szuri nélkül. Az asszisztens hölgy be is adta a szurit, amitől jóindulatú daganat keletkezett a fogínyemen. Ezt egy másik helyen szájsebész kivágta, és így 3 fognyi híddal megúsztam az esetet.

Másik esetben jelenlegi fogorvosom (előzetes kéréseim dacára) sokadik kezelésemen, másodpercekig nyomott be fogínyembe valami anyagot, miközben ugyancsak lila meg vörös lett a feje, és minden ok nélkül idegessé vált. Szerintem egzisztenciáját fenyegetve vették rá titkosszolgálati gazemberek egy általa nem ismert anyag beadására. Szerencsémre csak újbóli megjelölésem (szerintem csip bevitel) volt a cél -- utána napokig erősebben fájt a fejem, mikor GPS módszerrel mérték, hogy hol vagyok. Ezekről "beetetéses GPS módszer" címen írok 2016-oshonlapomon. Nem hordok mobilt, mégis fontos tudni, hogy merre sétálok -- megjelöltek, mint 50 éve már a vándorló madarakat. Ritkán megyek fogorvoshoz, de most töredezni kezdtek fogaim, ami persze lehet a kéményseprő betegség (korom) avagy az egyre erősebb 5G sugárzások (elektroszmog) miatt is. Biolaci barátom lokátoros volt katonáéknál és már fiatalon kihullottak a fogai.

Titkosszolgálati módszerekkel is foglalkoztam, már 1989-ben bebizonyítottam, hogy lakáskutató jár be hozzánk, aki még számítógépemet is bekapcsolja -- saját AT gépemen akkor még DOS futott. Másként, vagy távolról nem lehetett kideríteni, hogy mit írok rajta (szórólap a Jurta színházba járóknak) -- mint a Bill Gates féle Windows alatt! Titkos leleplező proramom minden bekapcsoláskor beindult és egy rejtett állományba írta fel a bekapcsolás pontos időpontját. Tehát sikerült bebizonyítanom, hogy hetente lakáskutató jár hozzánk!

Miért is írok cikkeket és szeretnék előadást tartani?

Mielőtt orvos rokonaim -- a kényelmesebb álláspontot választva -- paranoiás betegként diliházba csukatnak (pszichiátrián egy főorvos ki nem engedhetőnek minősítene), avagy leinjekciózásra hordoznának; mielőtt a pénzhatalom törvényhozó bérencei törvényt hoznának, hogy mint oltatlan rendszerellenes lázadót stadionba kell záratni engem is, -- el szeretném mondani (olthatatlan vágyat érzek tanítani) mindenkinek, hogy létezik élet tévézés, mobilozás, multiban vásárlás és függőségek nélkül (én 30 éve élek így) és ez a becsületes út!

Azt is fontosnak tartom, hogy bárki személyesen, bejelentés nélkül, minden héten elérhet (ezt már Budapesten élve, 2003-ban meg tudtam teremteni) és ez (pl. telefonok félrekapcsolásával és drótposta levelek törlésével) nehezen megakadályozható összefogás alapja lehet!
Persze kényelmesebb passzívan éldegélni a hazugok országában. Fárasztóbb utána nézni, hogy kik és miért szórathatnak bűntetlenül mérget repülőkről a fejünkre,....és a többi "összeesküvés elméletnek" -- de megéri. Megbetegített tudatú birka helyett ember maradhat aki rászánja magát!

Tehát:
Bejelentés nélkül bárki elérhet (18 éve) minden vasárnap d.e.10-kor a Széll Kálmán téren, ahol "Lacibácsi" felirattal és könyveimmel állok 20 percig, az info és jegyek épületénél. Üzenetre is keresem barátaimat, de csak személyesen!
Szeretettel:

Lacibácsi, egy apró homokszem a pénzhatalom gépezetében
(Schuler László párt- és vallásfüggetlen leleplezőember)

Külalak és kiemelések Zolitól

/Forrás: https://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/olvasoink-irjak/item/6058-z  -2021.09.16./*B.Kiss-Tóth László