B.Kiss-Tóth László:
Wisconsin is a tisztesség útjára lépett?
 
Robin Vos, Wisconsin House házelnöke,  hónapokig nem volt hajlandó elrendelni a 2020-as elnökválasztás eredményeinek felülvizsgálatát.
 
Néhány nappal ezelőtt azonban valami történt.
 
Az elmúlt hétvégén magánrepülővel Trump volt elnökkel és a legmagasabb személyzettel az alabamai szombati politikai nagygyűlésre utazott.
 
Ennyien voltak kíváncsiak a szélsőbal-álliberálisok által csalárd módon megpuccsolt Trump elnökre szombaton Alabamában(!):
 
trump-alabama-1.jpg
 
 
Vos a Wiscosinba történt visszaérkezésük után sajtóközleményben számolt be a Trumppal történt egésznapos megbeszéléseiről, amely során megosztotta vele a terveit, elképzeléseit, hogy helyreállítsa az integritást és bizalmat a 2020-as elnökválasztással kapcsolatban.
 
Elmondta, hogy az volt a tervük, hogy józan ésszel választási reformokat hajtanak végre Wisconsin államban: megszüntetik a kiskapukat és szabályosítják az eljárásokat.
Evers kormányzó azonban megvétózta a kezdeményezésüket, ezért ők válaszképpen megduplázták Michael Gableman különleges igazságügyi bíró felülről lefelé irányuló vizsgálatát.
 
Mindent megtesznek azért, hogy Gableman igazságszolgáltatónak sikerüljön feltárni a szisztematikus választási csalásokról szóló jelentéseket az igazságügyi vizsgálata során.
 
Look Ahead America független szavazati integritási szervezet nemrégiben ugyanis közzétette a 2020-as szövetségi elnökválasztással kapcsolatos értékelését, amely szerint 157 ezer illegális szavazólap volt a wisconsini választáson.
Jim Hoft / https://www.thegatewaypundit.com/ 2021.08.25. nyomán, google-s fordító használatával: *B.Kiss-Tóth László