B.Kiss-Tóth László:
Az Exodus könyvében ami rejtetten írva van: 

cannabis lenne az öregség több betegsége elleni csodaszer?
 
 
ex.png
 
 A Kivonulás könyvébe rejtett meglepő felfedezésnek köszönhetően a világhírű szakértő: Dr. Sula Benet 1939-ben úgy véltehogy megtalálta a kulcsot, az öregség „ellenszeréhez Öregedésünk ellenére fiatalabbnak, egészségesebbnek és elevenebbnek érezzük magunkat.
 
És ez az új videó megmutatja, hogyan.
Fedezze fel azt az egészségügyi titkot, amellyel Isten szándékozott rendelkezni az emberiséggel, és miért rejtették el előlünk mind a mai napig.
 
ex2_2.png
 
A videó angol nyelvű:https://exoduseffect.com/
Kérjük, nézze meg most a fenti videót, mielőtt végleg eltávolítják!
*
Dr. Benet 'veszélyes' felfedezése
Nyilvánvaló hibát talált a Bibliában: egy rosszul lefordított szót, amely valójában felfedte Isten gyógyító olajának elveszett receptjét.

Példátlan gyógyulás
Azok, akik ezt az olajat használták, köztük sok nem keresztény, szinte "csodaszerű gyógyulásról" számoltak be ... beleértve az ízületi gyulladás, az autoimmun betegség, a cukorbetegség, a rák, a magas vérnyomás, a prosztataproblémák, az Alzheimer-kór, a szívbetegség enyhítését ... és 51 más halálos állapotot - lásd a bizonyítást a fenti videóban.

Miért változtathatja meg mit jelent kereszténynek lenni

Sok keresztény számára ez a bibliai áttörés mindennel szembe megy, amiben valaha is hittek mert ennek az elveszett receptnek alapján készített gyógyír jobban gyógyít, mint bármi más, amit eddig használtak..

Hogyan veszi át az irányítást az amerikai kormány

A kormány soha nem volt szégyenlős az érdekeinek védelmében, beleértve a PAC -okat, az IRS -t, a nagy gyógyszereket és a baloldali menetrendeket. És a kongresszus tisztában van ezzel az áttöréssel, sőt, nemrég szabadalmat vettek rá, és most irányítják ennek az "ősi gyógyító technológiának" a sorsát
Mi az elsődleges betegsége?
Cukorbetegség
Ízületi gyulladás
Bunions  (bütyök?)
Tüdőbetegség
Álmatlanság
Fáradékonyság
Egyéb

Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala nem értékelte az ezen a webhelyen vagy ezen a webhelyen keresztül vagy azon keresztül tett termékekre vonatkozó állításokat, és nem célja a betegségek diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Az ezen az oldalon közölt információk csak tájékoztató jellegűek, és nem helyettesítik az orvosától vagy más egészségügyi szakembertől kapott tanácsokat, vagy a termék címkéjén vagy csomagolásán található információkat. Ne használja fel az ezen az oldalon található információkat bármilyen egészségügyi probléma diagnosztizálásához vagy kezeléséhez, illetve semmilyen gyógyszer vagy egyéb kezelés felírásához. Mielőtt bármilyen diétát, testmozgást vagy étrend -kiegészítő programot elkezdene, bármilyen gyógyszert szedne, vagy ha egészségügyi problémája van vagy gyanítja, konzultálnia kell egy egészségügyi szakemberrel. Copyright © 2021. Minden jog fenntartva.

*Megjegyzésem: a COVID 19 vírus elleni hatásos gyógyszer: az IVERMEKTIN is cannabist tartalmaz.
 
https://exoduseffect.com/modern-health nyomán: *B.Kiss-Tóth László A cikk fordítása google-s fordító használatával történt.2021.08.25.