Riasztó tanulmány 
 
...megerősíti, hogy a Vaxxerek katasztrofális antitestfüggő javulási sérülésekkel és halálokkal fognak szembenézni
 
A szerkesztő kommentárja Mike Adams tanulmányáról
 
Alarming Study Confirms Vaxxers Will Face Catastrophic Antibody Dependent Enhancement Injuries and Deaths
 
 
Összeesküvés -elmélet?
 
Túl sok olyan cikk és videó van manapság, amelyek hamis adatokat vagy messzemenő spekulációkat használnak bizonyítékként arra, hogy a Covid-19 „oltások” célja, hogy megöljenek minket. Ez NEM tartozik a cikkek közé. Valóban meg akarnak ölni minket.

Mike Adams fantasztikus munkát végzett azzal, hogy a törvényes összeesküvés -vizsgálat szerint lebontotta. Túl gyakran látunk ehhez hasonló történeteket „összeesküvés -elméletnek” titulálva, ezért a lakosságnak figyelmen kívül kell hagyniuk ezeket. Először is, nem tekintjük az „összeesküvés -elmélet” kifejezést valódi pejoratívumnak, mivel biztosan tudjuk, hogy összeesküvések vannak folyamatban, és amíg véglegesen be nem bizonyítják, addig elméletek. Köszönetet mondhatunk a CIA -nak, amiért a „normákat” gázzá tette a megfelelő kifejezés elkerülése érdekében.

Annak ellenére, hogy Mike az alábbi cikkben kiváló kutatásokat végez, „peremként” jelenik meg. 2020 májusa óta hatalmas cenzúrát és elnyomást tapasztaltunk, és ez a héten még két formában nyilvánult meg. Egy e -mail szolgáltató a harmadik e -mailünk után lemondott bennünket, és bízik abban, hogy nem téríti vissza a pénzünket, mert megszegtük az Általános Szerződési Feltételeket a „vakcinákkal” kapcsolatos „félrevezető” információk alapján. Előfizetők, ne féljetek. Ma egy új konzervatív e -mail szolgáltatóval beszélek.

A Google le is mondott minket az Adsense programjukról, amit egyáltalán nem bánok. Valójában csalódott voltam, amikor az egyik mostani hirdetőnktől értesültem erről; Nem vettem észre, hogy Adsense -t használnak ezeken az oldalakon, amíg nem töröltük. Elnézést azoktól, akiknek egy -két hétig ennek eredményeként baloldali propagandát szolgáltak fel. Mindez a szokásos álláspontomhoz vezet, hogy a hazafias hirdetőkre és olvasóinkra kell támaszkodnunk, hogy segítsenek kideríteni az igazságot. Lássuk most Mike jelentését és videóját…
 
 
Több mint egy éve az egészségügyi szakértők, például Dr. Sherri Tenpenny által végzett intenzív kutatások egyre növekvő aggodalomra adtak fényt az „Antitestfüggő javítás” (ADE) kapcsán, amely jelenség az, hogy a vakcinák sokkal rosszabbá teszik a betegséget azáltal, hogy az immunrendszert potenciálisan halálos kimenetelűvé teszik. túlreagálás. A későbbi fertőzésekre „hipergyulladásos válasznak” is nevezett ADE jól ismert, hogy állatkísérletekben tesztelt koronavírus -vakcinákkal fordul elő. A nagy kérdés az volt, hogy megjelenik -e a 2,4 milliárd emberben, akiket most oltottak be szerte a világon.

A OurWorldInData.org szerint a világ lakosságának 31,7% -a vakcinázott egy vagy több covid vakcinával. Ez körülbelül 2,4 milliárd ember.

Az Egyesült Államokban a CDC szerint 199 millió embert oltottak be legalább egy adaggal.

Nevezetesen, mind a 2,4 milliárd ember, aki ezt a vakcinát bevette szerte a világon, be nem bizonyított, halálos, kísérleti orvosi beavatkozást hajtott végre, amelyet szándékosan tüskésfehérje -biológiai fegyvereket tartalmaztak, vagy mRNS -vakcinák esetén a szervezet saját sejtjeire vonatkozó utasításokat. előállítani azokat a tüskefehérje -típusú biofegyvereket. Így a vakcinázó népirtást elnyomó elnéptelenedési globalistáknak sikerült a világ emberiségének körülbelül egyharmadát befecskendezniük olyan biológiai fegyverekkel, amelyekről köztudott, hogy sérüléseket és halált okoznak.
 
A kérdés azonban továbbra is fennáll: vajon hányan halnak meg ezekből az emberekből az oltás okozta nemkívánatos események miatt, beleértve az ADE -t is?

A Journal of Infection folyóiratban megjelent új tudományos cikk szilárd bizonyítékot szolgáltat arra vonatkozóan, hogy a világszerte beadott vakcinák kétségkívül ADE hatásokat okoznak az emberekben, amikor ki vannak téve a Delta variánsnak vagy más koronavírus -törzseknek. A tanulmány címe: A fertőzést fokozó SARS-CoV-2 elleni antitestek felismerik mind az eredeti Wuhan/D614G törzset, mind a Delta változatokat. Lehetséges a tömeges oltás kockázata?

A hagyományos virológia és járványtan szemszögéből írva elmagyarázza, hogy bár a jelenlegi oltóanyagok (az eredeti Wuhan D615G törzs alapján) bizonyos szintű immunitást biztosítanak az eredeti covid vírus ellen, sajnálatos mellékhatást jelentenek: „Fertőzést fokozó antitestek”, amelyek túlreagálják a Delta variáns fertőzéseket. Amit a lap leír, az klasszikus ADE, vagyis a hipergyulladásos reakció megölheti az embert, mivel az „alapozott” immunrendszere túlreagálja az új fertőzéseket.

A tanulmány arra a következtetésre jut, hogy „a delta variánsok ADE potenciális kockázatot jelent a jelenlegi vakcinák számára”, és tovább magyarázza az ADE kialakulásának mechanizmusát:

További információ a RevenueStripe -ről ...

A molekuláris modellezési módszerek alkalmazásával megmutatjuk, hogy a fokozó antitestek nagyobb affinitással rendelkeznek a Delta variánsokhoz, mint a Wuhan/D614G NTD -khez. Megmutatjuk, hogy a fokozó antitestek megerősítik a tüske -trimer kötődését a gazdasejt membránjához azáltal, hogy az NTD -t a lipid tutaj mikrotartományaihoz szorítják… a megkönnyítő antitestek feltűnően megnövekedett affinitást mutatnak. Így az ADE aggodalomra adhat okot azoknak az embereknek, akik az eredeti Wuhan törzs tüske szekvencia alapján kapnak oltásokat (akár mRNS, akár vírusvektorok).

A cikk azt sugallja, hogy az eredeti vakcinákat lényegében le kell selejtezni, és új, „második generációs” vakcinákkal kell helyettesíteni, amelyeket úgy terveztek, hogy megtámadják a Delta -változat antigén célpontjait.

Természetesen, mire ez megvalósul, egy új változat fog terjedni, és ugyanazokat az embereket fenyegeti, tekintettel arra, hogy az emberek oltása a széles körű vírusforgalom időszakában hatékonyan elősegíti a vírusok evolúciós nyomását, ami új, vakcina-rezisztens törzseket okoz a vakcinázottak szervezetében termelődik (ahogy Dr. Bossche többször is figyelmeztette). Függetlenül attól, hogy hány védőoltást adnak be a világ lakosságának, a vírus mindig új formába mutálódik, és ezek a vakcinák elavulttá válnak.

Csak a természetes immunitás-széles spektrumú, „általános” immunitás-állíthatja meg a ciklust és állíthatja meg a járványt. A vakcinák soha nem tudják megállítani a covid mutációkat, a fertőzéseket vagy az átvitelt azon az egyszerű oknál fogva, hogy az oltások soha nem látják a jövőt. Még a CDC is elismeri, hogy ők sem akadályozzák meg a fertőzést vagy az átvitelt.

Freedom First Coffee
Még akkor is, ha a védőoltások jelenleg leállnak, egymilliárd ember halhat meg szerte a világon a következő 36 hónapban, mivel az oltások megteszik áldozatukat
Lényeges megérteni, hogy még ha a halálos COVID -vakcinákat most le is állítják, 2,4 milliárd embert már beadtak, akkor nagyon valószínű, hogy egymilliárd ember vagy több ember meghalhat az ADE -ben, tüskés fehérje -érkárosodásban. tehénbetegség ”a neurológia elleni tüskésfehérje -támadásokból vagy a covid vakcinák által okozott egyéb pusztító hatásokból.

Csak az Egyesült Államokban a vakcinázottak 20% -os halálozási aránya körülbelül 40 millió halálesetet jelentene, a legtöbb esetben kék városokban és államokban fordulnak elő, ahol a balra hajló birkák nagy engedelmességet mutatnak a hamis hatóságoknak, miközben önkéntes testüket végzik halálos orvosi kísérletekben. a "tudomány" nevében. Lehet, hogy nem vette észre, hogy az Egyesült Államokban gyakorlatilag az egész demokrata párt lényegében önként jelentkezett az oltás utáni szervdonorként, ugyanakkor szerveiket tüskésfehérje-nanorészecskékkel gyarmatosítják, így senki sem fogja kívánni a szerveiket.

Cikk forrása:
https://freedomfirstnetwork.com/2021/08/alarming-study-confirms-vaxxers-will-face-catastrophic-antibody-dependent-enhancement-injuries-and-deaths 2021.08.17.
A fordítás google-s fordító használatával történt. *B.Kiss-Tóth László
*
Kapcsolódó (videó):
A riasztó tanulmány megerősíti, hogy a vaxxerek katasztrofális antitestfüggő fejlesztési sérülésekkel és halálozásokkal néznek szembe  
Több mint egy éve az egészségügyi szakértők, például Dr. Sherri Tenpenny által végzett intenzív kutatások egyre növekvő aggodalomra adtak fényt az "Antitestfüggő javítás" (ADE) kapcsán, amely jelenség az, hogy a vakcinák sokkal rosszabbá teszik a betegséget azáltal, hogy az immunrendszert potenciálisan halálos kimenetelűvé teszik. Túlreagálás.
A Journal of Infection folyóiratban megjelent új tudományos cikk szilárd bizonyítékot szolgáltat arra vonatkozóan, hogy a világszerte beadott vakcinák kétségkívül ADE hatásokat okoznak az emberekben, amikor ki vannak téve a Delta variánsnak vagy más koronavírus -törzseknek.
Mivel közel 200 millió amerikai már oltott-és 2,4 milliárd a világon már beadott injekcióval-, csupán 20 százalékos halálozási arány 40 millió oltás okozta halálesetet okozhat az USA-ban, és 480 millió halálesetet a világon. (Ez természetesen a depopulációs vakcinák lényege.)
 
681dd.jpg  Angol nyelvű videó: https://www.brighteon.com/12909292-5cde-4416-a067-09137bf4700b
 
Az Egészségügyi Ranger Report videója. Megjelent :2021.08.17.
Ha a videó nem elérhető, húzd be a linket a Google keresőbe.
*B.Kiss-Tóth László 2021.08.20.