Mi a világ Deagel.com? 

-Deagel.com: Előrejelzés 2025 -re

Talán a legmeglepőbb az, hogy kiderül, ki áll Deagel mögött, és erre a válaszra Whois volt a megoldás. A korai kutatóknak sikerült kideríteniük, hogy a honlap mögött álló személy nem más, mint a korábbi kormányzati bennfentes, Edwin Deagle.

Deagle Bill Clinton elnök alatt a légierő helyettes államtitkára volt. Később 1994 -ben Clinton alatt a védelmi miniszter asszisztense és helyettes védelmi minisztere lett.

Edwin Deagle is szerepel a CFR aktív tagjaként.

Talán a legbeszédesebb az az érdekes tény, hogy Deagle a Rockefeller Alapítvány nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatója, a világ egyik vezető eugenikus támogatója.

Ugyanilyen érdekes, hogy amint ezek az információk nyilvánosságra kerültek, 2015 -ben összehangolt erőfeszítéseket tettek arra, hogy elrejtsék Deagle nevét a Whois információs könyvtárból, amint az alább látható. 2015 októberétől már nem szerepel a listán.

Ez a Whois regisztrációs változás véletlenül egy időben történt, amikor minden internetes beszélgetés folyt a webhely felfedezéséről, még 2015 -ben.

Deagle számos pozíciót töltött be Bill Clinton adminisztrációja alatt.

Deagle írta az előszót a Ruth Sivard által kiadott World Energy Survey című könyvnek, 2. kiadás (1981), amelyben tömeges kivándorlást jósolt az USA -ból. (lásd a cikk végét)

Egy dolog világos a Deagel.com oldal megtekintéséből ... valaki, akinek magas kapcsolatai vannak, rengeteg rendkívül érzékeny katonai és gazdasági információt tett közzé egy webhelyen, és drámai előrejelzéseket tesz a világkormányról.

Ahhoz, hogy valaki képes legyen összeolvasztani ezt a fajta információt, hihetetlen erőfeszítéseket és hatalmas kormányzati és katonai erőforrásokat igényel.

Az Egyesült Államok népességének drámai csökkenését előre jelezni nem kis teljesítmény. Ez minden bizonnyal nagy figyelmet keltett a világon.

Ennek a szerzőnek talán a legfontosabb kérdése lehet, hogy kinek fejlesztették ki az oldalt, és hogyan használják fel ezt a stratégiai információt azok, akik meg akarják kapni.

Tekintettel a Georgia Guidestones miatti nyilvános riasztásra, amely sokak számára azt sugallja, hogy a föld lakosságát a kövekre vésett 500 millió főre kell vágni, és a GMO-élelmiszerekkel kapcsolatos aggodalmakat, valamint az égbolt kormányzati légi permetezését mérgező chemtrail-ekkel. nem csoda, hogy az embereket aggasztja a népesség várható csökkenése.

Most, hogy a számok kimaradtak, érdekes lesz figyelni a következő évtized népességszámát.

Jelenleg minden bizonnyal helyénvaló a Deagel.com némi alaposabb ellenőrzése, valamint a többi, a védekezéssel kapcsolatos bizarr információs weboldal mögött álló többi személy alapos ellenőrzése.

[A könyvből ... World Energy Survey, Ruth Sivard, 2. kiadás (1981) Előszó: Edwin A. Deagle, Jr.

„Az a hatalmas energiaátmenet, amelyen a világ 1973 óta él, továbbra is tele van meglepetésekkel. Az energiafüggetlenség múltbeli előrejelzései az ellátások sokféleségén alapulnak; valószínűtlen, hogy a magasabb energiaárakon alapuló megőrzés sokat segítene; az a kilátás, hogy az OPEC -országok egyre magasabbra emelik az árakat, mind tévesnek bizonyultak. Sokan most úgy értelmezik az olajpiac jelenlegi többletét, mint bizonyítékot arra, hogy az OPEC hatalma megtört, és az energiaválság lényegében véget ért. Ez a jóslat is kétségtelenül téves. ”

„Az az igazság, hogy az energia a legtöbb ország politikai napirendjén egy évtizedig és valószínűleg még tovább is kiemelt helyen marad. Az új beszerzési források hatalmas tőkeösszegeket és hosszú időtartamot igényelnek, hogy piacra kerüljenek. A jövőben megmarad az ígéret a megújuló energiaforrások elfogadható áron történő megteremtésére. a magas energiaárakra adott válaszként a konzerválás volt a legsikeresebb nyilvános válasz az energetikai átállásra az eddigi időszakban, nagymértékben beárnyékolva a kormányok erőfeszítéseit. ”

„Ennek ellenére a kormányok és a nemzetközi ügynökségek elkezdtek cselekedni. Megjegyezzük, hogy az Egyesült Nemzetek Szervezete 1981 augusztusában konferenciát tart az új és megújuló energiaforrásokról Nairobiban. Ez az első nemzetközi erőfeszítés, amely egy idő után a nemzetközi cselekvési stratégiák kidolgozására törekszik; és reméljük, hogy sikeres lesz. ”

„Abban a meggyőződésben, hogy a tájékozott közvélemény a hatékony közpolitika előfeltétele és garanciája, a Rockefeller Alapítvány örömmel támogatja Ruth Sivard munkáját a kötet elkészítésében. Az 1979 -ben megjelent korábbi változatból átdolgozva és kibővítve a kötet célja, hogy áttekintést adjon a világ energiahelyzetéről és a jövő kilátásairól. Megítélésünk szerint érdeme abban rejlik, hogy hasznos módon összekeveri a laikus olvasó számára az összetett tényeket és kérdéseket. Az alapítvány nem foglal állást a közpolitika kérdéseiben, ezért szponzorálásával nem feltétlenül támogatja az e jelentésben megfogalmazott érdemi nézeteket. Örömünkre szolgál azonban, hogy támogathatjuk ezt a hasznos munkát abban a reményben, hogy ez nagyban hozzájárul majd ahhoz, hogy a közvélemény megértse ezeket az összetett és bosszantó kérdéseket. ”

Edwin A. Deagle, ifj., Ph.D.
Igazgató, nemzetközi kapcsolatok
A Rockefeller Alapítvány

***

Sajnos, Deagle „előrejelzése 2025” most sokkal másabbnak tűnik.

Az alábbi képernyőkép azt mutatja, hogy milyen részletes információkkal rendelkezik, amikor az USA -ra kattintott 2025 -re.

Most ez már nem is lehetséges.

(A képernyőkép 2017 -ből származik):

Nézze meg az országára vonatkozó legújabb előrejelzést itt (és ne felejtse el elolvasni a nyilatkozatot ):

Előrejelzés 2025 -re:

179 ország szerepel a 2025 -re vonatkozó előrejelzéssel. Kattintson az ikonokra a lista rendezéséhez.

*

Jogi nyilatkozat*

2014 -ben nyilatkozatot tettünk közzé az előrejelzésről. Hat év alatt a forgatókönyv drámaian megváltozott. Ez az új nyilatkozat a 2020 -tól kezdődő helyzetet hivatott kiemelni. Az Egyesült Államokról és az Európai Unióról, mint különálló egységekről beszélni már nincs értelme. Mindkettő a nyugati blokk, folytassa a pénznyomtatást, és ugyanaz a sorsuk lesz.

A COVID után két fontos következtetést vonhatunk le:

  1. A nyugati világ sikermodellje olyan társadalmakra épült, amelyek nem rendelkeznek ellenálló képességgel, és amelyek alig bírnak el minden nehézséget, még alacsony intenzitásúakat is. Feltételezték, de minden kétséget kizáróan megkaptuk a teljes megerősítést.
  2. A COVID válságot arra használják fel, hogy meghosszabbítsák ennek a haldokló gazdasági rendszernek az életét az úgynevezett nagy visszaállításon keresztül.

A nagy visszaállítás; mint a klímaváltozás, a kihalási lázadás, a bolygóválság, a zöld forradalom, a palaolaj (…) álhírei, amelyeket a rendszer támogat; egy újabb kísérlet a természeti erőforrások fogyasztásának drámai lelassítására és ezáltal a jelenlegi rendszer élettartamának meghosszabbítására. Hatékony lehet egy ideig, de végül nem oldja meg az alsó problémát, és csak késlelteti az elkerülhetetlent. Az alapvető uralkodó elit reméli, hogy hatalmon marad, ami valójában az egyetlen dolog, ami igazán aggasztja őket.

A nyugati pénzügyi rendszer - és végső soron a nyugati civilizáció - összeomlása volt a fő hajtóereje az előrejelzésnek, valamint a válság összeomlása és a pusztító eredmény. Amint azt a COVID bebizonyította, a multikulturalizmust és az extrém liberalizmust felölelő nyugati társadalmak nem képesek megbirkózni valódi nehézségekkel. Az egy évszázaddal ezelőtti spanyol influenza 40-50 millió ember halálát jelentette. Ma a világ népessége négyszer nagyobb, mivel a légi közlekedés javában zajlik, ami definíció szerint szuper terjesztő. A mai világban a halálos áldozatok aránya 160-200 millió, de valószínűbb, hogy 300-400 millió, ha figyelembe vesszük az egy évszázaddal ezelőtti légiközlekedési tényezőt. Eddig a COVID halálos áldozatainak száma nagyjából 1 millió ember.

A szovjet rendszer kevésbé volt képes jókat juttatni az emberekhez, mint a nyugati. Ennek ellenére a szovjet társadalom tömörebb és ellenállóbb volt egy tekintélyelvű rezsim alatt. Ezt szem előtt tartva a szovjet rendszer összeomlása a lakosság 10 százalékát pusztította el. A sokszínű és multikulturális nyugati társadalmak éles valósága az, hogy az összeomlás 50–80 százalékos lesz, több tényezőtől függően, de általánosságban véve a legváltozatosabb, multikulturális, eladósodott és gazdag (a legmagasabb életszínvonal) lesz a legmagasabb . Az egyetlen ragasztó, amely megakadályozza, hogy az egységes ilyen rendellenes kollázs szétesjen, a túlfogyasztás és az erénynek álcázott feneketlen degeneráció súlyos dózisa. Mindazonáltal a széles körben elterjedt cenzúra, gyűlölettörvények és ellentmondó jelzések azt jelentik, hogy még ez a ragasztó sem működik tovább.

A korábban második és harmadik világ nemzeteként ismert emberek ezen a ponton ismeretlenek. Sorsuk a jövőben hozott döntéseken múlik. A nyugati hatalmak nem fogják átvenni őket, mint a múltban, mert ezek az országok nem tudják ellenőrizni saját városaikat, sokkal kevésbé valószínű országokat, amelyek távol vannak. Ha továbbra is kötődnek a korábbi világrendhez, a nyugati hatalmak mentén haladnak, de nem fogják megtapasztalni a későiek brutális hanyatlását, mert szegényebbek és nem elég változatosak, hanem meglehetősen homogének valamiféle nehézségek kezelésére, de nem pontosan az, ami jön. Ha Kínába térnek, esélyt kapnak a stabilizálódásra, de erőforrásaik kezelésétől függenek.

Vártuk, hogy ez a helyzet kibontakozik, és valójában most is kibontakozik, mivel a novemberi választás komoly bombát robbant, ha Trumpot újraválasztják. Ha Bidenet megválasztják, annak nagyon rossz következményei is lesznek. A nyugati társadalmakban sok a rossz vér, és a tüntetések, tüntetések, zavargások és kifosztások csak az első tünetei annak, ami jön. Azonban egy új tendencia zajlik, amely beárnyékolja ezt.

A három nagyhatalom közötti helyzet drámaian megváltozott. A nyugati hatalmak egyetlen lényeges eredménye az elmúlt évtizedben az volt, hogy katonai és gazdasági stratégiai szövetséget hoztak létre Oroszország és Kína között. Jelenleg Oroszország és az Európai Unió (EU) közötti potenciális partnerség meghalt, Oroszország végleg Kína felé fordul. Kezdettől fogva ez volt a legvalószínűbb eredmény. Az Airbus soha nem próbált valódi partnerséget létrehozni, hanem inkább stratégiát az orosz repülőgépipar megszüntetésére. Valójában Oroszország és Kína új szövetséget kötött a hosszú távú repülőgép építésére. Nyugat -Európa (az Egyesült Államokról nem is beszélve) soha nem volt érdekelt Oroszország fejlődésében, vagy mást nem alakított ki, mint egy rabszolga -főkapcsolatot Oroszországgal, amely nyersanyagokat szolgáltatott és a Nyugat vonalát tűzte ki. Világos volt akkor és ma is tény.

Oroszország 2008 óta nagy háborúra készül, Kína pedig az elmúlt 20 évben növelte katonai képességeit. Ma Kína nem másodrangú hatalom az Egyesült Államokhoz képest. Kína mind katonai, mind gazdasági szempontból azonos szinten van, és bizonyos területeken messze van. A csúcstechnológia területén az 5G sikeres volt a kereskedelmi területen, de a 055-ös típusú romboló egy újabb áttörés, mivel az Egyesült Államok hasonló képességet (DDG 51 Flight IIII) szerez meg az évtized közepére (valószínűbb, hogy 2030-ra). A Nanchang, a 055 -ös típus vezető hajója a világjárvány és a kínai lezárás közepette került üzembe.

Hat évvel ezelőtt a nagy háború valószínűsége csekély volt. Azóta folyamatosan és drámaian nőtt, és ma messze a legvalószínűbb nagy esemény a 2020 -as években. A végső konfliktus kétféleképpen jöhet létre. Egy hagyományos, legalább két nagyhatalmat érintő konfliktus, amely nyílt atomháborúvá fajul. Egy második forgatókönyv lehetséges a 2025–2030 közötti időszakban. Egy orosz besurranó első csapás az Egyesült Államok és szövetségesei ellen az új S-500-as, stratégiai rakétavédelem, Yasen-M tengeralattjárók, INF Zircon és Kalibr rakéták, valamint néhány új űreszköz játssza a kulcsszerepet. Az első becsapódás az orosz rakéta-stratégiai erők összes ágát (bombázókat és földi rakétákat) érintené a támadás különböző szakaszaiban, ami stratégiai fordítása lenne a 2015 novemberében Szíriában látottaknak. Arról nem számoltak be, hogy az orosz képes ilyen nagy pontosságú, többszörös, kombinált fegyveres támadást indítani a 2000 km -nél távolabbi célpontokra. A nyugati hírszerzésnek fogalma sem volt. Az irónia az, hogy a hidegháború vége óta az Egyesült Államok a NATO -n keresztül manőverez, hogy elérje az első csapást Oroszország felett, és most úgy tűnik, hogy az első sztrájk megtörténhet, de az ország befejezése az Egyesült Államok lenne.

A nyugati rendszer másik sajátossága, hogy az egyéneket olyan mértékben átmosták az agyon, hogy a többség adottnak fogadja el erkölcsi magaslatát és technológiai előnyét. Ez felemelte az érzelmi érvek fölényét a racionális érvekkel szemben, amelyeket figyelmen kívül hagytak vagy elavultak. Ez a gondolkodásmód kulcsszerepet játszhat a közelgő katasztrofális eseményekben. Legalábbis a szovjet rendszerben az emberek csendes többsége tisztában volt azokkal a tévedésekkel, amelyekből elege lett. Láthatjuk, hogy az Egyesült Államok azt állítja, hogy Kína ellopja tőlük a G5 -öt, vagy Oroszország ellopja a hiperszonikus technológiát, mint bizonyítékot arra, hogy a nyugati elitet is megfertőzte ez a hóbort. A következő évtizedben nyilvánvalóvá válik, hogy a Nyugat lemarad az Oroszország-Kína blokktól, és a rosszullét kétségbeeséssé nőhet. A háborúba lépés gyors és egyszerű megoldásnak tűnhet az elveszett hegemónia helyreállításához, hogy végre megtalálják őket egy 1940 -es francia pillanatban. Akkoriban Franciaországnak nem volt atomfegyvere, hogy a vereséget győzelemmé változtassa. A Nyugat megpróbálhatja ezt a cserét, mert az a kellemetlen kilátás, hogy nem Mars és Vénusz lesz, hanem inkább zaklató, és piszkos szukája félelmében elmenekül, miközben a világ többi része rajtuk nevet.

Ha nem következik be drámai változás, a világ az első nukleáris háború tanúja lesz. A nyugati tömb összeomlása a háború előtt, alatt vagy után következhet be. Nem számít. Az atomháború több milliárd áldozattal járó játék, és az összeomlás százmilliókban játszódik.

2020. szeptember 25.

/Forrás: https://infiniteunknown.net/2020/10/31/what-in-the-world-is-deagel-com-deagel-com-forecast-2025/ 

*B.Kiss-Tóth László 2021.08.14.