A Deagel 2025 elnéptelenedési előrejelzését letörölték

Megtudtam a Deagel.com előrejelzését, amelyet 2015 körül mondanék. Az évek során néhányszor ellenőriztem, nagy események után, amelyek nem váltak valóra, és amikor mások arról számoltak be, hogy az elnéptelenedési adatok eltűntek, de Még mindig megtaláltam a számokat. Nem ma!

A weboldal mindig titokzatos volt, és soha nem válaszolt semmilyen kérdésre. Emlékszem akkor, amikor a shillék azt mondták, hogy ez egy „vicc” webhely, amelynek célja az emberek megijesztése, de ha egy kicsit rákattint, látni fogja, hogy ez baromság. A következőkről tudunk vagy gyanítunk, de ezt már nem lehet ellenőrizni:

Cikk a Rumor Mill News -ról , 2021 márciusától:

Ki áll a „Deagel.com” mögött, és miért jósol 78% -os népességcsökkenést az USA -ban ??

Egyes források szerint a deagel a következőkkel együttműködött:

Nemzetbiztonsági Ügynökség, Észak-atlanti Szerződés Szervezete (NATO-OTAN), Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD), EBESZ, Orosz Védelmi Beszerzési Ügynökség, Stratfor, Világbank, Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ)

A Deagel rekordot ígért, és 2025 -re 78% -os népességcsökkenést prognosztizál az Egyesült Államokban. Hasonló népességcsökkenésről számol be Ausztrália, Dánia, Németország, Japán, az Egyesült Királyság és más NATO -országok esetében is.

Talán a legmeglepőbb az, hogy kiderül, ki áll Deagel mögött, és erre a válaszra Whois volt a megoldás. A korai kutatóknak sikerült kideríteniük, hogy a honlap mögött álló személy nem más, mint a korábbi kormányzati bennfentes, Edwin Deagle.

Deagle Bill Clinton elnök alatt a légierő helyettes államtitkára volt. Később 1994 -ben Clinton alatt a védelmi miniszter asszisztense és helyettes védelmi minisztere lett.

Edwin Deagle is szerepel a CFR aktív tagjaként.

Talán a legbeszédesebb az az érdekes tény, hogy Deagle a Rockefeller Alapítvány nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatója, a világ egyik vezető eugenikus támogatója.

Ugyanilyen érdekes, hogy amint ezek az információk nyilvánosságra kerültek, 2015 -ben összehangolt erőfeszítéseket tettek arra, hogy elrejtsék Deagle nevét a Whois információs könyvtárból. 2015 októberétől már nem szerepel a listán.

(Mi volt korábban a Deagel webhelyen? Videó 2021. június 27 -én.)

https://www.bitchute.com/video/Rzl3AFX83JBU/

(Mi van most az oldalon? A videó közzétett, furcsa módon, 2021. április 24 -én.)

https://youtu.be/CnbQCjL7cgo

Cikk a SeeMoreRocks -ról:

A Deagel.com CSAK ELTÁVOLÍTOTT 2025 ELŐREJELZÉS

A Deagel.com, a katonai hírszerző ügynökség törölte titokzatos 2025 -ös előrejelzési táblázatát, amely a nyugati országok jelentős összeomlását jósolta.

Az előrejelzés korábban a [link to deagel.com (secure) ] webhelyen létezett, és most ez az oldal csak a kezdőlapra irányít .

A táblázat előrejelzése szerint az Egyesült Államok lakosságának jelentős csökkenése a 2019-es 332 millióról 2025-re csak 99 millióra csökkent (-70%).

***

Dr. Edwin A. Deagle Jr. 2021. február 16 -án hunyt el a floridai Tampa államban hosszan tartó betegség után. Edet húga, Judy, fia Ed és három unokája (Catherine, Connor és Kendall) éli túl. Őt felesége, Judy és fiatalabb fia, Michael vezették el. -1937-2021 , Legacy.com

(Link a Deagel.com honlapjára . Kattintson az országok listájára. Látni fogja, hogy a hot-link alatt 2025-ös előrejelzés olvasható. Ezután válasszon ki egy országot, és megjelenik az adott ország hadseregének listája az aktuális hírekre és jelentésekre mutató linkekkel, de semmi a 2025 -ös előrejelzéssel kapcsolatban. Emlékszem, hogy az öt szem nemzet és más, főleg angol nemzetek fogják a legsúlyosabban sújtani. Olyan országok, mint Brazília és Kína a népesség növekedése. Az oldalon az előrejelzésre és a 2025 -re is rákerestem, de semmi relevánsat nem találtam. Az allkpop fórumokon találtam egy képernyőképet , amelyet alább tettem közzé.)

(Figyeljük meg, hogy a 324 millió lakosról 54 millióra esett vissza, és a 19 billió bruttó hazai termékről 921 milliárdra esett vissza. Mit szólna ahhoz, hogy a katonai költségvetés 612 milliárdról csekélyre csökkent 8 -ra. Viccelsz? Számomra ez azt jelenti Nincs amerikai hadsereg a világon sehol a világon, kivéve az USA -t. Gondoljon ezekre a számokra, bárány. Ha ez nem aggaszt… Az idők változnak.)

Kapcsolódó videó.