Doug Mainwaring:

A kongresszusi képviselő figyelmezteti Nancy Pelosit:
"Házelnök asszony, te nem vagy Isten!"
 
mc.png
WASHINGTON, DC (LifeSiteNews ) - 
Cawthorn, aki kerekesszékhez van kötve, fenyegetőzött az idős ház vezetőjével, mert visszaállította az álarc megbízatását az amerikai Capitolium házának oldalán, amely a személyzet vagy a maszkot nem viselő látogatók letartóztatását követeli .
A kerekesszékhez kötött, republikánus Madison Cauthorn képviselő az elmúlt héten bátran beszólt az emelvényen beszédet mondó Nancy Pelosi házelnöknek  a kongresszusi képviselőházi ülésen:

- "Beszélő Házelnökasszony, te nem vagy Isten! 
Akaratod nem hajlítja meg az erdőket és nem rázza meg a hegyeket.
És biztosíthatlak Benneteket, hogy akaratotokkal nem tudjátok meghajlítani több millió olyan honfitársam térdét, akik nem hajlandók figyelmen kívül hagyni kérlelhetetlen parancsotokat, hanem ellene vannak.
Mások letartóztatásával fenyegetőzni saját személyes orvosod döntése miatt nem más, mint orvosi apartheid, és nem hagyom, hogy ez a parancs fennmaradjon..
Mert ha gyáván meghajlítanám a térdemet a bal oldal kívánsága előtt, akkor mi akadályoz meg mindannyiukat abban, hogy a zsarnokságotokat elvigyétek az általam szeretett ország többi részébe?
Hogy merészel bárki ebben az intézményben diktálni a hazafi munkatársaimnak, hogy hogyan éljék az életüket.
Ha valaki azt gondolja, hogy mivel címmel rendelkezik és a „Tisztelt” a nevéhez kapcsolódik, akkor az azt jelenti, hogy ő diktálhatja mások mondanivalóját, és azt gondolja, hogy taszítani fog engem.
Különlegessé az teszi ezt a nemzetet, hogy ezen a szabad földön a nép a király!.
Tehát letartóztathatsz minket, ha akarsz, de én nem fogok előtted meghajolni.
A házelnök asszony azért jött, hogy elvegye szabadságainkat, de házelnök asszony, ebben az országban mi vagyunk túlerőben.

Thomas Manger, a Capitolium rendőrfőkapitánya (Nancy Pelosi utasítására) írásbeli parancsot adott ki, amelyben kijelenti : -„Ha a látogató vagy a személyzet hnem viseli a maszkot, miután ezt kérik, a látogatót vagy a személyzetet meg kell tiltani a ház irodaépületeibe vagy az amerikai Capitolium oldalán. Bárkit, aki nem teljesíti vagy elhagyja a helyiséget, miután felkérték erre, letartóztatják jogellenes belépés miatt.”

/Forrás: https://www.lifesitenews.com/news/watch-congressman-admonishes-nancy-pelosi-madam-speaker-you-are-not-god/ 2021.08.05./ A cikk google-s fordító használatával lett fordítva.*B.Kiss-Tóth László