Jim Hoft:

Tiszta gonosz: Az USA kormánya által finanszírozott kutatók (Dr. Fauci és a NIH támogatásával)  most több kisebbségi abortáltat használnak a szervkutatásukhoz

 Májusban beszámoltunk a Pittsburgh -i Egyetem programjáról, amely magában foglalta a fejbőr növekvő fejbőrét laboratóriumi rágcsálókon.
Ez a program egyenesen olyan, mintha egy horror filmből származna.
 
magzat.png
 
A tudósok emberi baba magzati bőrét használják a felesleges zsír eltávolításával.
És Dr. Tony Fauci finanszírozta ezt a szörnyű tanulmányt.
Most ez…
Az NIH Dr. Tony Fauci irányítása alatt jóváhagyta a finanszírozást és felügyelte a magzati szerveken végzett kísérleteket.

A Pittsburghi Egyetem a kisebbségi csecsemőszerveket célozta meg.

Ez tiszta gonoszság.

Via The Free Beacon :

A szövetségi kormány legalább 2,7 millió dollár adót fizetett azoknak a kutatóknak, akik megkeresték azokat a kisebbségi csecsemőket, akiket a szervük begyűjtése céljából vettek el - derült ki a kedden nyilvánosságra hozott belső dokumentumokból.

A Pittsburgh-i Egyetem a   kisebbségeket célozta meg abban a kérésében, hogy csecsemőszerveket-köztük a teljes korú csecsemőktől származóakat-hozzon létre „csővezetéket” a magzati kutatásokhoz. A kutatók szerint szükségük van az adományozott magzatok 50 százalékára, hogy kisebbségek legyenek, és pontosították, hogy 25 százalékuknak fekete nőktől kell származniuk. A Pittsburgh nagyvárosi  terület  85 százaléka fehér és fekete 8 százalék. A kutatók a kérésben hangsúlyozták a szervi véráramlás fenntartásának fontosságát, amely a felügyelők szerint megsértheti a szövetségi törvényt, ha arra kéri az orvosokat, hogy illegálisan őrizzék meg a szerveket a munkaerő-előidéző abortuszok során.

A Nemzeti Egészségügyi Intézetek 2015 óta felügyelik a Pittsburgh -i Egyetem magzati szerveken végzett kísérleteit, amelyeket az iskola állított „szöveti csomópontnak”. A kormányzati dokumentumok szerint az ebben a kutatásban használt abortált csecsemők a terhesség 6-42 hetében mozogtak. Az egyetem támogatási kérelme a kormányhivatalhoz visszavonja a legfontosabb információkat, beleértve azt is, hogy hány magzatot szereztek és kik adták azokat. Nyelve azonban aggasztó kérdéseket vetett fel.

David Daleiden, az Orvostudományi Progresszív Központ alapítója és elnöke felszólította a szövetségi kormányt, hogy vizsgálja meg az NIH-t és Pittet, miután nyilvános nyilvántartási kérelem útján több mint 300 oldalnyi információt szerzett a programról.

/Forrás: https://www.thegatewaypundit.com/  2021/08/06/ A cikk fordítása google-s fordító használatával készült. *B.Kiss-Tóth László