Kairos bejegyzése:
A Planed Parenthoodnak, a sátánista háttérhatalom boszorkánykonyhájának leleplezése
(*Hajsza David Daleiden oknyomozó polgári újságíró elllen)
 
 

A jó hír az, hogy a bíró a tizenöt bűncselekményből hetet elutasított az életpárti David Daleiden polgári újságíró ellen a Planned Parenthood ellen folytatott titkos nyomozásából származó tizenöt vádpontból, így nyolc bűncselekmény vádjával kell szembenéznie.

A rossz hír az, hogy a kaliforniai főügyész egy kilencedik bűncselekmény vádját is hozzáadta David vád alá helyezésekor.

Az igazán rossz hír pedig az, hogy Davidnek egy másik San Franciscó-i esküdtszék előtt kell majd bíróság elé állnia, amely eldönti, hogy egy évtizedet tölt-e egy állami börtönben bezárva.

Szóval fel kell készülnünk a legrosszabbra!

Ha ugyanis Davidnek egy újabb esküdtszéki tárgyalás elé kell állnia csak két vagy több bűncselekmény vádja miatt, akkor is fennáll a valós veszélye annak, hogy az esküdtek salamoni típusú igazságszolgáltatást - "megosztott ítéletet" - hoznak, aminek az lenne a következménye, hogy David börtöncellában töltené az idejét.

Miért? Mert ennek a fiatalembernek volt bátorsága egy titkos nyomozást vezetni, amely videofelvételt készített arról, hogy az abortuszgóliát összeesküvést szőtt az abortált csecsemők testrészeinek illegális begyűjtésére és eladására.

Most egy túlzó védekezést kell előadnunk, hogy az esküdtek ne kényszerüljenek "kompromisszumra", és ne ítéljék el Davidet akár csak egy vádpontban is.

Tehát, ha egyetért azzal, hogy felháborító, hogy David az, akire büntetőjogi vádak és kemény börtönbüntetés vár - és nem a Planned Parenthood vezetői...

...akkor imádkozom, hogy adakozzanak, hogy segítsenek nekünk megvédeni Davidet és más életvédő hősöket.

Barátom, a valóság az...

Te nem lehettél ott, amikor David belépett az abortuszipar sötét bugyraiba - ott ült az abortuszosok asztalánál, akik hidegvérű tisztánlátással alkudoztak a csecsemők testrészeinek áráról... A Planned Parenthood egyik vezetőjének dermesztő szavai: "Egy Lamborghinit akarok...". -- nehéz elfelejteni.

Nem lehetett ott lenni, amikor David a saját szemével látta azokat a magzatokat, akiket nagy precizitással öltek meg, hogy szerveiket a maximális profit érdekében megőrizzék.

 

Nem esik messze az alma a fájától. A fiú (Bill Gates) és édesapja (a Planned Parenthood volt elnöke). A két tömeggyilkos. Egyesek szerint az emberiség jótevői.

Nem lehettél ott, amikor a videók nyilvánosságra kerültek, és a Planned Parenthood és szövetségeseik összeesküdtek, hogy összetörjék Davidet koholt jogi vádakkal és egy fegyveres rajtaütéssel az otthonában, ahol lefoglalták a laptopokat, merevlemezeket és a felvevőkészülékeket.

És nem lehettél ott Daviddel, amikor mind Texasban, mind Kaliforniában megjelent a nyilvántartásba vétel és az eljárás során - ujjlenyomatot vettek tőle, és lefényképezték, mint egy közönséges bűnözőt. (De a bűnügyi védőcsapatunk ott volt!)

A nevem Tom Brejcha. Én vagyok a Thomas More Society elnöke és vezető jogtanácsosa - egy nonprofit ügyvédi iroda, amely támogatja és segíti David polgári és büntetőjogi védelmét.

A Thomas More Society büszke arra, hogy az amerikai életvédő mozgalom legnevesebb vezetőit védheti - mert amikor az olyan sötét erők, mint a Planned Parenthood, teljes erejüket bevetik, hogy jogi, pénzügyi és személyes megsemmisítsék ügyfeleinket - mi visszavágunk.

És el kell mondanom, hogy mindazok ellenére, amivel Davidnek szembe kell néznie, a lelkesedése továbbra is magas. Persze, soha nem ismertem még senkit, aki ilyen helyzetben ne érezte volna üres gödröt a gyomrában.

De David nem adja fel. És soha nem is fogja! Sőt, tudom, hogy ezt egy újabb lehetőségnek tekinti, hogy a Planned Parenthood még több sötét bűncselekményét vonja reflektorfénybe.

Barátom, ez az, amit David elhatározott, és ez az, amit te és én biztosíthatjuk, hogy ezt a jogi csatát megnyerve folytatni tudja.

Most pedig rögtön a tárgyra térek... David jogi védelme várhatóan több mint 6 millió dollárba fog kerülni. Így van, hatmillió dollárt.

Látja, nem csak egy jogi csatát vívunk. Davidet összesen hatszor perelték be vagy vonták felelősségre! Már egy kétrendbeli bűncselekmény és szabálysértés miatt indított büntetőeljárást is legyőztünk, amelyet a texasi Harris megye (Houston) kerületi ügyésze indított a Planned Parenthood Gulf Coast megbízásából. És egy másik csúnya polgári peres ügyet is elutasítottunk, amelyet egy Los Angeles-i csecsemőtestrészek közvetítője, a Stem Express indított.

Jelenleg négy másik folyamatban lévő ügyben védjük Davidet.

A Planned Parenthood által indított polgári perben fellebbezünk az esküdtszék ítélete ellen, valamint a bíró végleg eltiltotta Davidet a Planned Parenthood elleni titkos újságírói tevékenységtől.

Egy másik, a National Abortion Federation által benyújtott perben a kilencedik kerületi fellebbviteli bíróság elutasította az előzetes "szájzárra vonatkozó" végzés feloldását, amely megtiltotta Davidnek, hogy további videókat tegyen közzé az abortuszóriás gonoszságát leleplező videóiból.

És abban a polgári perben, amelyet a Planned Parenthood névtelen munkatársai nyújtottak be a seattle-i szövetségi bíróságon, miután másodszor is győzelmet arattunk a fellebbezésben, miután az alsóbb fokú bíróság bírója elnyomta David jogát, hogy betekinthessen az adófizetők által finanszírozott tranzakciók nyilvános nyilvántartásaiba, amelyek az abortuszosok abortált csecsemők testrészeinek közvetítő brókereknek történő eladásával kapcsolatosak, hogy azokat az USA-szerte működő kutatólaboratóriumoknak továbbértékesítsék, ugyanaz az alsóbb fokú bíróság bírája bátran újra meghozta lényegében ugyanazt az igazságot elnyomó határozatot, amelyet kétszer is sikerült fellebbezéssel hatályon kívül helyeznünk.


Ennek eredményeképpen újabb fellebbezést kellett benyújtanunk - harmadszorra a valódi igazságszolgáltatás érdekében -, hogy Dávid láthassa és elmondhassa a világnak az adófizetők dollárjaival való durva visszaélés gonosz gyümölcseit!

Nemrég szövetségi polgári jogi pert is indítottunk David érdekében Los Angelesben, amelyben a korábbi kaliforniai főügyész Kamala Harrist és a hivatalban lévő Xavier Becerrát vesszük felelősségre, és felszólítjuk őket, hogy vonják őket felelősségre, amiért rosszhiszeműen üldözték Davidet, kiforgatva és elferdítve Kalifornia lehallgatásellenes törvényét, és ezzel példátlan módon üldöznek egy polgári újságírót a nemkívánatos politikainézetei miatt. Ez a támadó taktika kulcsfontosságú része a védelmünknek, mivel nem hagyhatjuk, hogy David ellentámadás nélkül elszenvedje a szólásszabadságának és a tisztességes eljáráshoz való jogának ilyen mértékű megtiprását.

De a Planned Parenthoodnak dollármilliókat kell költenie ügyvédekre és lobbistákra - és semmitől sem riadnak vissza, hogy elhallgattassák Davidet, és megakadályozzák, hogy az igazság kiderüljön.

Ez valóban egy "Dávid kontra Góliát" típusú csata - a Planned Parenthood, az Országos Abortusz Szövetség, Kamala Harris és szövetségeseik mind a mi "Dávidunk" ellen sorakoznak fel.

Súlyos igazságtalanság, hogy Dávid az, akit bűncselekményi vádakkal sújtanak, míg a Planned Parenthood (legalábbis eddig) büntetlenül és büntetlenül maradt.

De azzal, hogy tisztázzuk Davidet a vádak alól lehetővé tehetjük, hogy folytassa hihetetlenül fontos életmentő munkáját.

Forrás: https://click1.e.westernjournal.com/ViewMessage.do;jsessionid=B382863C8F71B9C83B0BC1D93CE3C27A

/Forrás:https://dringsti.wixsite.com/ 2021.08.02./*B.Kiss-Tóth László