B.Kiss-Tóth László:
Valami Georgiában is elkezdődött?

 

A The Georgia Record szerint:

a múlt héten a GA házelnöke, David Ralston felszólította a  független(?) Georgia Georgia Investigation Bureau-t (GBI), hogy vizsgálja meg a 2020-as választás csalásait az 'őszibarack' állam Fulton megyéjében. Ralston Grúzia leghatalmasabb politikusa, akitől a legjobban tartanak. Ralston házelnök ugyanaz, aki megakadályozta, hogy a novemberi (választási)  puccs idején külön ülést hívjanak össze. A GBI nyomozóiroda pedig a velejéig korrupt.

dr.png

(David Ralston)

*

Hónapokig tartó bírósági csatározások után az Egyesült Államok Georgia államának Fulton megyéjében Robb Pitts, a Fulton Megyei Biztosok Bizottságának elnöke, (aki januárban még Trump elnök ellen beszélt a választási csalásokkal kapcsolatos állításai miatt és illetéktelenül tagadott minden választási bűncselekményt az illetékességi területén,) most az összes GA megye kivizsgálását kérte. Felszólította az összes georgiai megyét, hogy végezzenek törvényszéki ellenőrzést a 2020. november 3-ai elnökválasztással kapcsolatban. Egyáltalán nem biztos azonban, a David Ralston álal megbízott GBI rendelkezik-e forrásokkal ilyesmire. Ezenkívül nagy az aggódás amiatt is, hogy a korrupt GBI egyáltalán részt vesz a vizsgálatban. Az állami bűnüldöző szervek  járműveket biztosíthatnak az összes többi nyomozás leállításához és a bűncselekmény esetleges elfedéséhez. A GBI nemrégiben „Happy Faces” alkalmazottakat is alkalmazott,akikről a szemtanúk tanúvallomásából az derült ki, hogy bűncselekményekben vettek részt.   

rp.png
(Robb Pitts)

Pitts alábbi levele Ralston házelnökhöz:

lev._3.png

 
Egyébként Fulton megye arról vált híressé, (vagy inkább hirhedtté?) hogy a megyei választások dolgozói  a választások éjszakáján eltávolították a GOP-megfigyelőket, és a szavazás elrejtett „bőröndjeit” kigördítették a számlálás megkezdéséhez. 
Készült egy videó is, (amelyről először a The Gateway Pundit számolt be,)  ahogy a választási dolgozók többször is ugyanazokat a szavazólapokat haladtatják át a szavazógépeken, miközben egyetlenegy  választási megfigyelő sem tartózkodott a teremben.
*
A cikk a
https://creativedestructionmedia.com 2021.07.17.,
https://www.thegatewaypundit.com 2021.07.17. források nyomán készült.
*B.Kiss-Tóth László 2021.07.24.