NOBEL-DÍJ HELYETT ELHALLGATÁS, ÜLDÖZTETÉS AZ IVERMEKTIN FELTALÁLÓINAK?
 
Michael Haynes:

Orvosok és tudósok úgy vélik, hogy ez az orvoscsoport megérdemli a Nobel-díjat azért, 

mert megtalálták a Covid-19 vírus (tudomány által ismert legerősebb,) leghatásosabb és legolcsóbb ellenszerét

 
A New York Times újságírója beszámolt a média elsötétítéséről és a Big Pharma érdekeinek brutális cenzúrájáról a „csodálatos” Ivermektin-gyógyszerről, amely „megmenthette” Trump elnök életét, miközben az orvosok továbbra is elviselik a „David vs 10 góliát” csatát.
 
csop._2.png
 
 
 
Ötfős csapat: Dr. Paul Marik, Dr. Joseph Varon, Dr. Gianfranco Umberto Meduri, Dr. Jose Iglesias és Dr. Kory, akik kidolgozták a csodás Ivermectin protokollt.
 
A „csodálatos” Ivermectin gyógyszer hihetetlenül hatékonynak bizonyult mind a COVID-19 megelőzésében, mind kezelésében, ugyanakkor a globális egészségügyi szervek széles körű elnyomásának és félretájékoztatásának vetették alá, nyilvánvaló kísérletként elősegítve a pénzügyi milliók életének megmentéséből származó bevétel.

Egy nemrégiben megjelent cikkben a New York Times legjobban eladott szerzője és újságírója, Michael Capuzzo részletezte, hogy az Ivermektint hogyan kellett alkalmazni a COVID-19 kezelésében, és ezzel egyidejűleg globális cenzúrának vetették alá, annak ellenére, hogy hihetetlenül magas sikert aratott a vírus kezelésében. A Mountain Home 2021. májusi száma tartalmazza Capuzzo részletes jelentését , a Front Line COVID-19 Kritikus Gondozási Szövetség (FLCCC) orvosainak intézkedéseit követve.

Az Ivermektin “amire a világnak most nagy szüksége van” - állítja Dr. Pierre Kory, az FLCCC egyik alapító tagja. De bár kétségbeesett szükség van rá, a kormányzó egészségügyi testületek nyilvánvalóan szándékukban áll biztosítani, hogy a kábítószert ne ismerjék - árulta el Capuzzo.

FLCCC képződés és az Ivermectin csodaszer 

Az FLCCC azonban nem támogatja az Ivermektint sejtelmük alapján vagy orvosi képesítés nélkül. Az ötfős csapat (sorrendben a cikk fejlécfotóján látható): Dr. Paul Marik, Dr. Joseph Varon, Dr. Gianfranco Umberto Meduri, Dr. Jose Iglesias és Dr. Kory „majdnem 2000 szakértői véleményt készített és több mint egy évszázadnyi ágy melletti tapasztalat a többszervi elégtelenség és a súlyos tüdőgyulladás típusú betegségek kezelésében ”. 

Dr. Marik a COVID-19 kezdeti napjait a Sentara Norfolk Általános Kórházban töltötte a vírusos betegek kezelésével, és már 2020 januárjában kidolgozta a kezelési protokollt. Az FLCCC 2020 márciusában rájött, hogy maga a koronavírus nem közvetlenül öl meg embert hanem inkább elnyomja a testet egy „hatalmas vírusos temetővel”, amely aztán megtámadja a testet, szervgyulladást és véralvadást okozva. Kidolgozták a MATH + protokollt a COVID kezelésére, amely metilprednizolonból, aszkorbinsavból (C-vitamin), tiaminból (B1-vitamin) és a vérhígító heparinból áll. 

Mint Capuzzo írta, bár az egész világon az egészségügyi szervek határozottan ellenezték ezt a megközelítést, ezt később a későbbi vizsgálatok jóvoltából a „kórházi ellátás globális színvonalává” tették. Első COVID-19 megelőző protokolljuk, az első a maga nemében, a „csodaszer” Ivermectin alkalmazására „összpontosított”.

"Terápiás nihilizmus azt mondani, hogy az orvosok nem tehetnek semmit" - mondta Marik. "A támogató ellátás egyáltalán nem gondoskodás."

Korai cenzúra

Az FLCCC MATH + protokoll szerinti kezelését a világ orvosai kiemelkedően sikeresnek ítélték meg, és köszönetet mondtak az FLCCC orvosainak, akik gyorsan „a járvány hőseivé” váltak. Az orvosi siker jó hírének terjesztése érdekében Joyce Kamen, az Emmy-díjas publicista és a CBS News korábbi tudósítója, Betsy Ashton elkötelezték magukat a tévés híradók, tudósok, közegészségügyi szakértők, „minden kormányzó és kongresszusi tag, Trump elnök felkeresése mellett. , Dr. Anthony Fauci, és amikor eljött az ideje, Biden megválasztott elnök. " Mindenki figyelmen kívül hagyta a sikeres kezelést. 

„Az emberek feleslegesen halnak meg. Megtörtük a koronavírus kódját - mondta Marik.

A cenzúra az eljövendő dolgok előképe volt.

Az Ivermektin igazolt

Majd októberben Marik találkozott Latin-Amerikából származó tanulmányokkal, amelyek bizonyították az Ivermektin hatékonyságát. A hihetetlenül hatékony gyógyszert Marik „az egyik legbiztonságosabb gyógyszernek adta az emberiség számára”, 40 év alatt több mint 3,7 milliárd adagot adott be. Ausztrál kutatás korábban azt fedezte fel, hogy az Ivermektin nemcsak blokkolta az RNS vírusok, például a Zika vírus, az influenza, a nyugat-nílusi vírus és a madárinfluenza kialakulását, hanem halálosan megtámadta a COVID-et, és „lényegében az összes vírusanyagot 48 órával eltüntette”.

Az Ivermektin „alapvetően megsemmisíti a vírus terjedését. Ha elveszi, nem lesz beteg ”- vallotta Dr. Kory a szenátus belbiztonsági bizottsága előtt 2020 decemberében. Rámutatott az„ adatok hegyeire ”, amelyek az elmúlt hónapokban jelentek meg, alátámasztva állításait. 

Ezeket a hegyeket 27 vizsgálat idején állították össze, amelyek közül 16 véletlenszerűen kontrollált vizsgálat volt, „csodás” eredménnyel. Most 56 vizsgálat van , 28 véletlenszerűen kontrollált vizsgálattal.) Azok a COVID-ben szenvedők, akik Ivermectint szedtek, sokkal nagyobb valószínűséggel javultak otthon, és nem szorultak kórházi kezelésre, míg a kórházakban már betegek nem végeztek intenzív kezeléssel egységek. 

Valójában hat tanulmány bemutatta az eredményeket, amelyek azt mutatták, hogy az Ivermectin hatékonysága a COVID kialakulásának kockázatának csökkentésében megdöbbentő 92,5 százalék volt. Dr. Hector Carvallo, a Buenos Aires-i Egyetem orvosprofesszora valós kísérletet végzett a gyógyszerrel, az Ivermektint 788 orvosnak és egészségügyi dolgozónak adta három különböző központban, 407 orvosi személyzetből álló kontrollcsoporttal, akik nem voltak adott Ivermectin. A kontroll csoportból 236 ember „megbetegedett a COVID-ben”, és az Ivermektinnel kezelt 788 nem regisztrált fertőzést. 

Brazil államok városok vette fel Ivermectin protokollok hasonlóan „show sokkal nagyobb drop” azokban az esetekben, mint a többi, a különbségek több mint 60 százaléka a szomszédos területek, szerint az elemzés összekapcsolt Kory. brazilok által vezetett csapat egy későbbi tanulmánya szerint "31,5-36,5% -kal csökkent a vírusürítés" és 70% -kal 73% -kal rövidebb a tünetek időtartama azoknál a betegeknél, akiket a gyógyszert tartalmazó kezeléssel kezeltek.

Ezt tükrözték Peruban és Indiában, mivel ezrek, sőt milliók kapták a kábítószert, ennek következtében a COVID-esetek és a halálesetek zuhantak. Dr. Andrew Hill, a WHO vezető kutatója a potenciális COVID-19 kezelésekről szintén megerősítést adott, kijelentve, hogy az Ivermektin 81 százalékkal csökkentette a COVID mortalitását.

A globális cenzúra fülsiketítő csendje

Capuzzo azonban arról számolt be, hogy Kory és az FLCCC csapata globális cenzúrával szembesült, amikor megpróbálta felvilágosítani az orvosokat és a politikusokat az Ivermectinről szóló igazságról. 

"A nagy folyóiratok csak a nagy gyógyszerészeti / nagy tudományos orvosi központok által végzett nagy, randomizált, kontrollált vizsgálatokat fogadják el, míg másokat elutasítanak" - jelentette ki. A „média / közösségi média cenzúra” elől való menekülés érdekében a kezelésnek nagy gyógyszernek kell lennie, amelyet egy nagy közegészségügyi hivatal ajánl. 

"Ez egy olyan rendszert hagy maga után, ahol az egyetlen dolog, amelyet elegendő bizonyítékkal vagy bizonyított hatékonysággal tartanak, lényegében egy nagy új gyógyszerészeti gyógyszer" - folytatta.

Kory hatalmas szenátusi vallomása hatalmas, 8 millió feletti nézettséget gyűjtött a YouTube-on, mielőtt törölték volna a COVID-19-re vonatkozó „félretájékoztatás” miatt. A YouTube eltávolította a videót Ron Johnson republikánus wisconsini szenátor csatornájáról, valamint a klipeket a szenátus 2020 decemberi meghallgatásáról. 

Argentínában az Ivermektint népszerűsítő Dr. Carvallo megjegyezte, hogy "amint jelentéseink megjelentek ... ellenállás jelent meg a láthatáron". Elmondása szerint csapata nyomást gyakorolt "sok orvosra, akik a gyógyszeriparban dolgoztak, mert ez nagyon-nagyon olcsó kezelés volt".

Ezután Angliában Dr. Tess Lawrie, az Egészségügyi Világszervezet és az Egyesült Királyság Nemzeti Egészségügyi Szolgálatának (NHS) gyógyszereket kiértékelő prominens független orvoskutatója megkísérelte népszerűsíteni a kábítószert, csak hasonló cenzúrával szembesülve. 

Miután tanulmányozta az összes jelentést, amelyet Kory idézett, „következetesnek és egyértelműnek” nevezte a bizonyítékokat, és haladéktalanul magas szintű több tanulmányt küldött az NHS vezetőinek, az Egyesült Királyság politikusainak és Boris Johnson miniszterelnöknek, kijelentve, hogy az Ivermectinnek „ globálisan és szisztematikusan elfogadták a COVID-19 megelőzése és kezelése érdekében. ” Három hónappal később nem hallott semmit, ehelyett „lepattintották ... gofrával”.

A közösségi média is mérlegelte a cenzúrát. A Twitter eltávolította a brazil egészségügyi minisztérium 2021. január 12-i tweetjét, amely arra kérte az embereket, hogy „kérjék a korai kezelést” a COVID-19, azaz az Ivermektin miatt. A Twitter megtévesztő és potenciálisan káros információk terjesztésével vádolta az üzenetet.

Ezután a szlovák egészségügyi minisztérium a Facebookon bejelentette, hogy megkezdi az Ivermectin alkalmazását, ami miatt a Facebook eltávolította a bejegyzést és az egész oldalt. 

Még az úgynevezett modern igazságügyi döntők, a tényellenőrzők is megtámadták Kory „adathegyeit”, amikor azután a sok sikeres randomizált vizsgálat összes bizonyítékát bemutatta az Associated Pressnek (AP), az AP ezt írta: „Hamis. Nincs bizonyíték arra, hogy az Ivermektin biztonságos vagy hatékony kezelést bizonyított volna a COVID-19 ellen. "

A gyógyszert az egész világon az orvosi ügynökségek, az egészségügyi szervek és a média feketelistára tette, és kizárólag a sokat emlegetett, sietősen kidolgozott, kísérleti COVID injekciókra helyezték a hangsúlyt.

Trump elnök megkapta az Ivermektint?

Különösen megrendítő, de a cikkben röpke módon elhangzott pont Donald Trump volt elnökkel és saját Ivermectinnel való kapcsolatával függ össze. 

Capuzzo úttörő állítással állítja, hogy Trumpot Ivermectinnel kezelték, miközben a Walter Reed Kórházban saját COVID-19 diagnózisa miatt kezelték. Capuzzo azt írta, hogy Trump ezt a kábítószert "a sajtó nem jelentette be", bár valószínűleg megmentette az elnök életét, miközben ő új nagy gyógyszereket hirdetett. "

Capuzzo egyedül teszi ezt a kinyilatkoztatást, és nem ad hivatkozást az információira. 

Állításának súlyát azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni, ha figyelembe vesszük a hatszor jelölt Pulitzer-újságíróként és a New York Times bestseller-szerzőjeként megszerzett bizonyítványát 

Az ügyet kommentálva, a LifeSite társalapítója és elnöke, Steve Jalsevac azt javasolta, hogy Capuzzo állításai valóban igazak lehessenek, és gyanította, hogy az elnöknek vagy a hidroxi-klorokint, vagy az Ivermektint kellett volna kapnia, mivel a Regeneron és a Remdesivir mindkettőt megkapta, nem lett volna elég hatékony ahhoz, hogy állapotában ilyen drámai javulást okozzon. 

Jalsevac korábban megkérdőjelezte, miért nem kapta meg Trump a hidroxi-klorokint, mivel bebizonyosodott, hogy egyszerre hatékony és biztonságos a COVID-19 kezelésében. 

Tekintettel a cenzúrára, amelyről az FLCCC beszámolt az Ivermektin népszerűsítésére tett kísérleteiben, talán nem meglepő, hogy a drogot kapott Trump minden hírét ugyanúgy cenzúrázni kell, és az incidensről szóló híreket csak egy viszonylag kicsi olvasóközönség publikációjában tárták fel. 

Miért került ilyen feketelistára az Ivermektin?

Tekintettel az Ivermectin sikerének széles körű cenzúrájára, amelyet Capuzzo ismertet, valamint azon állításával együtt, hogy Trump megkapta az Ivermectint, de a média teljesen figyelmen kívül hagyta, felmerül a kérdés, hogy miért hajtják végre ezt a cenzúrát.

Dr. Mariknak írva Dr. Carvallo összefoglalta a cenzúra okát: „Attól tartok, hogy az emberek legérzékenyebb szervét érintettük: a pénztárcát ...”

Mi a kapcsolat akkor a pénztárca és az Ivermectin között? Az Ivermectin anyavállalatának, a Merck-nek volt a szabadalma, de az 1996-ban lejárt. Következésképpen az Ivermectin centiben vagy dollárban, nem pedig száz vagy ezer áron található. 

Ezzel szemben a Gilead által előállított Remdesevir, „az egyetlen kórházi COVID-19 betegek vírusellenes kezelése, amelyet az NIH COVID-19 kezelési irányelvek bizottsága jóváhagyott”, adónként 3000 dollárba kerül. Kimutatták, hogy a Remdesevir nem jár halálozási előnnyel a COVID-betegek számára. Amint megjegyezte : "Lehet, hogy a Remdesivir nem gyógyítja meg a koronovírust, de jó úton halad milliárdokat keresni a Gileadért."

Ugyanez a helyzet a COVID kísérleti injekciókkal is. A kábítószereket csak sürgősségi felhasználásra engedélyezik, feltéve, hogy az engedélyezett gyógyszerekre „nincs megfelelő, jóváhagyott és elérhető alternatíva”. Vakcina cégek kaptak  finanszírozást rozást 

Ugyanez a helyzet a COVID kísérleti injekciókkal is. A kábítószereket csak sürgősségi felhasználásra engedélyezik,feltéve, hogy az engedélyezett gyógyszerekre „nincs megfelelő, jóváhagyott és elérhető alternatíva”. Vakcina cégek kaptak finanszí-rozást annak érdekében, hogy készítsen a kísérleti gyógyszerek, ami nem következett volna be még Ivermectin nyilvánosan ismert, és támogatni a hatékony kezelés, amely a FLCCC kimutatta, hogy legyen. 

A cenzúra nélküli globális promóciós Ivermectin azt jelentené, a veszteség a milliárdokat a finanszírozás és az EUA oda a vakcinák - vakcinák, amelyek gyorsan követi, káros hatásokat a száz az ezer , és a halálesetek több ezer.

Valójában a Merck nemrég figyelmeztetett az Ivermektin COVID-re történő felhasználására; egy pont, amelyet a fülöp-szigeteki Dr. Agbayani összeférhetetlenségnenevezett , mivel a Merck jelenleg rivális gyógyszert készít a COVID-19-hez, miután erre 356 millió dollárt kapott az Egyesült Államoktól, és amelyet Capuzzo szerint 3000 dollárért fognak forgalomba hozni. 

- A mi kis Ivermektinünknek annyi nagy ellensége van. Dávid a 10 góliáttal szemben ”- jelentette ki Dr. Kory.

/Forrás: https://www.lifesitenews.com 2021.06.01./A cikk fordítása google-s fordító használatával történt.*B.Kiss-Tóth László