Trump.jpgTRUMP és társai boszorkányüldözése Amerikában
*
 
Tr.jpgDonald J. Trump blogbejegyzése (2021.05.19.)
 
Hiszünk abban, hogy Amerika ismét nagyszerű lesz. Csatlakozz hozzánk!
 
Most tudtam meg a mainstream média szivárgása révén, hogy miután fél évvel ezelőtt leereszkedtem a mozgólépcsőn, nyomozás alatt voltam, beleértve a hamis Oroszország Hoaxot, a 2 éves, 48 millió dollárt, és másokat, hogy a demokrata New York-i főügyész(nő) „tájékoztatta” szervezetemet, hogy „nyomozásuk” már nemcsak polgári ügy, hanem potenciálisan egy „bűnügyi” nyomozás is, a Manhattan-i kerületi ügyészség részéről. 
Nincs semmi korruptabb, mint egy bűncselekmény elkeseredett felkutatását folytató nyomozás. 
De ne tévedj, pontosan ez történik itt. 
New York legfőbb ügyésze szó szerint kampányolt Donald Trump üldözéséért, még mielőtt bármit is tudott volna rólam. 
Azt mondta, hogy megválasztása esetén irodáját az "ingatlanügyleteim minden aspektusának” megvizsgálására használja. 
Megesküdött, hogy határozottan beperel. 
Videón azzal dicsekedett, hogy én őneki igazi fájdalom vagyok a fenekében. 
Azt is megígérte, hogy megválasztása esetén „csatlakozik a rendfenntartókhoz és a nemzet más ügyészeihez 
az elnök tisztségéből való eltávolításában”, és kijelentette, hogy: „Fontos, hogy mindenki megértse, hogy Donald Trump napjainak vége." 
Sajnálatos, hogy a legfőbb ügyész mindegyik ilyen kijelentését már azelőtt megfogalmazta, hogy  lehetősége nyílt volna a tények tényleges megvizsgálására, hanem már a megválasztása előtt, mielőtt még egy darab bizonyítékot is látott volna. 
Ez szokott történni a bukott harmadik világbeli országokban, nem pedig az Egyesült Államokban. 
Ha indulhat ez a nő az ügyészségi pályázaton, és ő ígéretet tesz ellenségeinek kivonására, és a politikai megtorlást akaró partizán szavazók 
választják meg erre a munkára, akkor már nincs nálunk szabad alkotmányos demokrácia. 
 
Hasonlóképpen, a kerületi ügyészség évek óta utánam megy egy hazug, hiteltelen, alacsonyrendű ember vádaskodása alapján, akit más ügyészség nem hallgatott meg és nem adott hitelességet, és 3 év börtönre ítélték hazugság és egyéb, velem nem összefüggő események miatt. 
Ezek a vizsgálatok évek óta folynak azzal is, hogy a Trump Szervezet tagjait és társait gonoszul  megtámadták, zaklatták és megfenyegették annak érdekében, hogy bármi rosszat mondhassanak az Egyesült Államok 45. elnökéről. 
Ez magában foglalja a hamis történetek kitalálását. 
Számos dokumentumot vizsgáltak, amelyeket mind nagy és tekintélyes ügyvédi és könyvelőirodák készítettek, és sok órás tanúvallomást vettek fel sok embertől, akik közül néhányat évek óta még csak nem is láttam. 
Ezeket a demokratikus irodákat ezzel a politikai és pártos boszorkányüldözéssel terhelik meg, nem pedig arra összpontosítanak, hogy New Yorkban az utolsó hónapokban mennyire emelkedett nagy a bűnözés. 97% -kal nőtt a lövöldözés, 45% -kal nőtt a gyilkosságok száma, a köztörvényes bűnözők rekordszámban özönlenek be az országba és 40 éve nem látott mennyiségű drog áramlik be a védtelen déli határunkon.
Az emberek New Yorkból menekülnek, hogy más sokkal biztonságosabb helyekre éljenek. 
 
A körzeti ügyész és a legfőbb ügyész  azonban soha nem látott szinten birtokában van Donald J. Trump elnök és a rá szavazó csaknem 75 millió ember politikai vagyonának tönkretételével, ami messze a legnagyobb szám, amelyet az ülő elnök valaha is fogadott. 
Erről szólnak ezek a vizsgálatok - az Egyesült Államok történelme legnagyobb politikai boszorkányüldözésének vagyunk a tanúi.. 
Washingtonnal együttműködve ezek a demokraták így akarják elhallgattattni  a szavazók millióit, mert nem akarják, hogy 2024-ben „Trump” újra induljon.
 
Mivel soha nem látott ütemben ölnek embereket New York járdáin, mivel mindenféle drog és bűnözés rekordszinteken áramlik át New York City-n, és abszolút semmit sem tesznek ellene, csak az érdekli őket, hogy lerombolják Trumpot. 
A 2016-os nagy választási győzelemmel indult mozgalmunk talán a legnagyobb és leghatalmasabb hazánk történetében. 
De a demokraták nem az Amerika elsővé tételével, hanem az Amerika utolsóként való törlésével akarják törölni a Make America Great Again mozgalmat. 
Egyetlen elnökkel sem bántak úgy, ahogyan énvelem. 
Az összes bűncselekmény és korrupció, amelyről másokkal együtt olvastál, nem történik semmi, csak Donald Trump után mennek. 
Az olyan ügyészi erőfeszítések után, amelyekhez hasonlót még soha senki nem látott, nem sikerült megakadályozniuk Washingtonban, ezért átadták New Yorknak piszkos munkájukat. 
Évek óta ezt élem át. 
Nagyon szomorú és veszélyes mese hazánk számára, de ez az, ami van, és együtt fogjukk legyőzni. 
Remek vállalatot építettem, több ezer embert foglalkoztattam, és csak annyit teszek, hogy igazságtalanul megtámadjanak és visszaéljenek a korrupt politikai rendszerük által. 
Társaimmal csökkentettük az adókat és a szabályozásokat, újjáépítettük katonaságunkat, gondoskodtunk  a veteránjainkról, létrehoztuk az Űrerőt, rögzítettük határunkat, rekordidőben (években) előállíttattuk az oltóanyagunkat, hazánkat újra naggyá és tiszteletre tettük, és hazánk érdekében tettünk még sok minden mást. 
 
Ha ezek az ügyészek az üldözésem helyett a valós kérdésekre összpontosítanának, a bűnözés megsemmisülne, és New York ismét nagyszerű és szabad város lenne!
 
Donald J. Trump
/Forrás: https://dringsti.wixsite.com/ 2021.05.19.
*B.Kiss-Tóth László