Jim Hoft:

„A dominók kezdenek bukni -a tehervonat jön az ország egész területén” -Boris Epshteyn leírja az utat a választási integritás előtt

 

Boris_E._2.png

 

Csütörtök reggel Trump elnök egykori különleges asszisztense csatlakozott Steve Bannonhoz a The War Room-hoz, hogy megvitassák az arizonai törvényszéki ellenőrzést és azon kívüli legújabb fejleményeket. 

Szerdán, a republikánus kormányzójelölt, Vernon Jones „arizonai stílusú” törvényszéki auditra szólította fel a 2020-as grúziai elnökválasztást. 

Az amerikai emberek nem mondanak le a 2020-as választási csalások nyilvánosságra hozataláról, bármit is mondanak az álhírek!

Boris Epshteyn: Vernon Jones sajtótájékoztatója tegnap Grúziában, hadd mondjam el, teljesen úttörő ... A Domino-k kezdenek esni. A tehervonat szerte az országban érkezik…

Steve Bannon: Ahogy Dr. Peter Navarro mondta, Grúzia a víztest. Wisconsin a legkönnyebben bizonyítható. Mint mondta Boris, az összes arizonai probléma, amelyet megtalálunk és át fogunk fordítani Trumpnak. Mike Lindell szerint 80 000. Navarro szerint pár százezer ... Olyan rossz, mint Pennsylvania, Michigan és Wisconsin, és mindez, hogy Grúzia a víztározó, és ezért Vernon erre megy.

Boris Epshteyn: Dübörgéseket hallok Pennsylvania területéről, természetesen Michiganből, tudjuk, mi zajlik ott Antrim megyében és tágabban Michiganben. Wisconsin, nagyon könnyű. Wisconsin, csak Milwaukee, Dane megye, ahol Madison van. A már abban a két megyében végzett ellenőrzésből tudjuk, hogy több mint 200 000 törvénytelen szavazólapot találtak ott egy 20 000-en elhatározott választáson.

 

Boris Epshteyn joins Stephen Bannon to endorse Congresswoman Stefanik for GOP Chair. 05.10.21

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=y7O6qivxfLA

/Forrás: https://www.thegatewaypundit.com/ 2021.05.20./A cikk fordítása google-s fordító használatávak történt.*B.Kiss-Tóth László