Amerikában megkezdődik a hiperinfláció
mivel a benzinkutak és finomítók leállnak
 
USA.png
 
 
 
*
Inflációs ráta: USA, 1989-2021 között.
Az idei hiperinfláció kezdetét még nem látni:
 
 
USA2.png
 
 
 
Most a hiperinfláció kezdeti szakaszát és az adósságalapú dollár összeomlását éljük át, mivel szinte mindenen az árak napról napra az egekbe szöknek. A Federal Reserve hatalmas milliárd dollárnyomtatása- és ennek a pénznek a "gazdaságra" történő ösztönzése "ösztönző" kiadványok révén - túlhevítiaz olyan áruk iránti keresletet, mint a fa, a réz, az alumínium és a vas.

Tehát most van egy kormányunk, amely végtelenpénznyomássaltönkreteszi a pénzkészletet és a termelő gazdaságot. A végeredmény nem kétséges: szökött hiperinfláció, élelmiszer-, üzemanyag- és egyéb áruk hiánya, valamint az e nemzetet irányító kisvállalkozások gyorsabb összeomlása.

Végső soron ez azt is jelenti, hogy az Egyesült Államoknagy városaikáoszba és törvénytelenné válnak, mivel a civilizált társadalom utolsó megmaradt maradványai a semmibe olvadnak.

A mai funkciós podcast mindezt nagyon részletesen lefedi, beleértve az amerikai finomítók leállítását és a nagy gázvezetéket, amelyet hackerek offline állapotba hoztak (talán amélyállamértdolgoznak).

Itt hallgathatja meg a teljes podcastot.
Helyzetfrissítés, 2021. május 11.
Amerikában megkezdődik a hiperinfláció, 
mivel a benzinkutak és finomítók leállnak
Health Ranger jelentés 2021.05.11.
 
Videó: https://www.brighteon.com/797da430-fade-4297-a0ea-307f30e0c522
 
indexkép
/Forrás: >https://www.brighteon.com/  *B.Kiss-Tóth László