Vasko Kohlmayer:  

Felvilágosítás azoknak a szülőknek, akiknek gyermekeit az LMBTQ-s aktivisták homoszexualitásra 'késztetik'

(részlet)
image.png
 
 

Egy közelmúltbeli Gallop-felmérés zavaró tendenciát tárt fel. A fiatal felnőttek között ma már csaknem 16 százalék azonosítja magát LMBTQ-nak. 

Erről az USA Today  így számolt be:  A 2020-as közvélemény-kutatás egyik legnagyobb főcíme a Z generációs felnőttek megjelenése, akik 18–23: 6-ból 1 arányban, vagyis 15,9% -uk LMBTQ-ként szerepel. Minden idősebb generációban az LMBTQ azonosítás alacsonyabb, beleértve az 1965 előtt született válaszadók 2% -át vagy kevesebbet.

Az LMBTQ-val való azonosulás azt jelenti, hogy ezek a fiatalok egyik vagy másik nemi változatosságban homoszexuálisnak gondolják magukat. Történelmileg a becslések szerint a homoszexuálisok aránya az emberi populációkban két százalék alatt van. Az elmúlt század utolsó évtizedéig a felmérések általában ezt a tényt tükrözték. A 2000-es évek elején azonban valami furcsa dolog vette kezdetét: a homoszexuálisként azonosítottak száma gyorsuló ütemben növekedni kezdett - olyannyira, hogy ma már közel minden hatodik fiatal a homoszexuális vonzódás egyik variánsának tartja magát. Az egész populációt tekintve ez a tendencia legalább nyolcszáz százalékkal haladja meg a történelmi átlagot!

Ez valóban elgondolkodtató fejlemény, tekintve, hogy a tudományos szakirodalom azt mutatja , hogy „nincs meggyőző bizonyíték arra, hogy a szexuális irányultság demográfiája időben vagy helyenként nagyon változatos lenne”. Az adatok azt mutatják, hogy "minden kultúrában az egyének túlnyomó többsége szexuálisan kizárólag a másik nemre (azaz heteroszexuálisra) hajlamos, és hogy az egyének csak kisebb része van szexuálisan hajlamos (akár kizárólag, akár nem kizárólag) ugyanazon nemre."

Hogy lehet, hogy az elmúlt 20 évben a homoszexualitás ilyen drámai módon robbant fel társadalmunkban? Hogyan kell megérteni ezt a megdöbbentő fejleményt?

Ennek okát valójában nem nehéz pontosan meghatározni. A homoszexualitás feltűnő növekedése a fiatalok körében az LMBTQ-aktivisták 'áldásos' munkájának köszönhető. Már több mint két évtizede a befolyásolási energiáik és erőfeszítéseik nagy részét a kiskorúak felé irányítják, miközben könyörtelenül arra törekednek, hogy homoszexuális életmódba toborozzák őket. 

Emiatt szülők milliói szembesülnek azzal a szívszorító pillanattal, amikor gyermekük bevallja nekik, hogy ő bizony homoszexuális. A legtöbb szülő számára ez a hír nemkivánatos és általában nem beleegyezően  reagálnak rá. A szülők többsége mindent megtesz annak érdekében, hogy utódait elfordítsa erről a káros útról, de - mint az adatok is mutatják - egyre kevésbé sikerül ellensúlyozni a társadalmakba beáradó, nagy mennyiségű  homoszexuális lavinát.

Nagyon valószínűtlen, legfeljebb 1 százalékra tehető, hogy egy gyermek homoszexuálisnak szülessen. A magukat ma ilyennek vallók túlnyomó többsége semmiféle. Amint arra már rámutattunk, azok, akiket valóban született homoszexuálisoknak lehetne nevezni, a népesség nagyon kis részét teszik ki. Ez azt jelenti, hogy a ma LMBTQ-ként azonosuló fiatalok közül tízből nyolc nem valódi homoszexuális, hanem a ráözönlő agymosott szövegektől és képektől egyszerűen csak összezavarodott és inkább megtévesztett heteroszexuális. Ezek a fiatalok szerencsétlen áldozatai annak a homoszexuális kampánynak, amely megpróbálja befogni őket erre az életmódra.

A homoszexuális lobbisok- akik erkölcsi fertőjükkel felülmúlják a meghonosodott népi kultúrákat,  jól ismerik az apa fontossági szerepét a gyermekei fejlődésében. Ezért rájuk gyakorolnak óriási hatást, őket próbálják meg ösztönözni arra, hogy fogadják el fiaik és lányaik homoszexualitását. A leghatározottabban ellent kell állni és erősnek kell maradni az ilyen ráhatásokkal szemben. Ugyanis, aki helyesli gyermeke (szerzett?) homoszexualitását, valószínűleg örökre elveszíti őt ettől az életstílustól. Ugyanis, minden valószínűség szerint a gyermekre egynyomasztó, zaklatott és beteg életformája lesz, amelynek korai halála lesz a vége. A homoszexuálisok átlagos élettartama sokkal rövidebb, mint az átlagos várható élettartam, ami azt sugallja, hogy ez az életmód ugyanúgy káros az ember fizikai jólétére, mint a súlyos kábítószer-függőség. 

/Forrás: https://www.lifesitenews.com/opinion/advice-to-parents-whose-children-are-being-ensnared-into-homosexuality 2021.04.19./*B.Kiss-Tóth László