Két kiegészítés az Oroszország bekerítése c. cikkhez

image.png

Fotó webhelye: https://dringsti.wixsite.com/emmako/post/
*
Torpapa:
Nesze semmi fogd meg jól
Ez volt az első gondolatom az elemzés kapcsán. El tudom fogadni, hogy az igénytelen, alultájékozott tömegeknek ez megfelel, de e honlap igényes olvasótáborának kissé magasabban van a léce - legalábbis így remélem.


Hasonló cikkeket már egy jobb bullshit generátor is képes létrehozni, csak be kell írni a megfelelő alap kifejezéseket, hogy oroszok, amerikaiak meg törökök, aztán jön a hapacs ahogy a csövön kifér.


A mesterségesen létrehozott kelet-ukrajnai válsággóc véleményem szerint (is) egy lehetséges háború gyújtópontja, puskaporos hordója. Arra is látok esélyt, hogy az április 19-i Putyin beszédet követően kitörjön egy korlátozott katonai konfliktus. Hogy miért? A következők miatt.
 

Igaz, hogy a nagyhatalmak ugyanabból a kottából játszanak, ugyanaz a szekta tartja kézben az amerikai, orosz, iráni, kínai stb. vezetőket, ám ez nem jelent egységet. A koncon mindig is marakodni szoktak a ragadozók. Igaz, ritkán ölik meg egymást a marakodás során, de annál gyakrabban a fehér európai embereket. Az első és második VH áldozatainak minimum 90%-a közülünk került ki, ha nem több.

 

A mostani kardcsörtetésnek bőven lehet oka az Északi Áramlat 95%-os készültsége. Ez a vezeték - üzembe helyezése esetén - több komoly hatást gyakorol: prnt.sc/11kwl3b

1. Az ukrán vezetés - nem az "ukránok", hanem a nyakukon csücsülők, nagy különbség! - több milliárd dollár bevétel kiesést fognak elszenvedni a transzfer díjak megszűnése miatt.

2. Az amerikai tőkések, akik a cseppfolyósított és jóval drágább palagázt jelenleg szállítják a németeknek tartályhajóikon, hatalmas bevétel kiesésre számíthatnak, ami nem használ a lélegeztető gépen lévő dollárnak.

3. Az amerikai vezetés zsarolási kapacitása, amelyet elegánsan politikai befolyásnak is becéznek, nagyban lecsökken Németország, és az európai térség felett.

Mindezek együttesen indokolhatnak egy fegyveres konfliktust, hiszen láthattuk, micsoda gigantikus erőfeszítéseket tettek korábban a Déli Áramlat megtorpedózása kapcsán bizonyos üzleti (=politikai) körök.

Ha ezt összevetjük a Kanadában és máshol - mesterségesen - kiszivárogtatott információkkal, miszerint a második negyedév végére gazdasági ellátási nehézségeket vetítenek elő, utazási korlátozásokkal, benzin-korlátozással, ellenőrző pontokkal a főbb útvonalakon, akkor adhatunk némi hitelt egy fegyveres konfliktusnak. Azért csak némit, mert sötét erők jól bevált gyakorlata a hamis vagy korai kiszivárogtatás. Ezzel egyrészt ellenőrzik saját embereik megbízhatóságát, másrészt a még gondolkodó, humanista tájékoztató központokat hiteltelenítik, hogy na lám, már megint farkast kiáltottak aztán nem történt semmi. Pedig fog történni, lesz háború, lesznek útlezárások, korlátozások, meg nagy csodák földön-égen, csak az időzítés a kérdés. prnt.sc/11kx6g9

Mindenképpen bíztató, hogy az Európai Bizottság elnöke 1.8 Milliárd (nem millió, hanem milliárd) dózis vakcina beszerzését tervezi 2022-re, tehát jövőre. business-standard.com/.../...

"Later on Wednesday the President of the European Commission said the EU was in talks with Pfizer and BionTech for a new contract for 1.8 billion doses, confirming a Reuters report from last week."

Ha Európában tényleg 448 Millió ember él (plusz pár tízezer sátánista) akkor fejenként ~4 oltás áldásait élvezhetjük, ergo nem kell számítani nagy háborúra. Egyébként is, Putyint éppen felépítik, neki meg kell maradnia jó fiúnak, tehát az oroszok nem fognak agresszorként fellépni. Az új ukrán vezetőről ez már nem mondható el, és elég aggasztó, hogy kezdik felvezetni az utódját, Razumkovot. Szóval ha valaki aggódni szeretne, minden oka megvan rá.

Az események ritkán alakulnak úgy, ahogy elképzeljük, mert mindig van egy Pearl Harbour, egy kassai bombázás vagy ikertornyokba ütköző repülőgép, amire senki nem számított. Azaz tudható előre, csak éppen kevesen tájékozódnak a megfelelő forrásokból.

Hitted volna például, hogy Mike Adams, a www.naturalnews.com egyik szerkesztője (alapítója?) már évekkel ezelőtt mondogatta azt, ami most éppen történik? www.bitchute.com/video/SKHSYQyXBMPZ/

Megjegyzés: Az "egy kottából játszanak" kifejezés talán nem mindenkiben zengeti meg ugyanazokat a húrokat: amikor ezt mondom, arra gondolok, hogy mindegyik kis és nagyhatalomban (Kína, Irán, Belorusz, USA, Oroszország, stb.) ugyanúgy permeteznek a lakott területek felett, ugyanúgy magánkézben lévő bankok adják a kormányoknak a pénzt, kamatra minden országban, ugyanazokat a sajtóhíreket olvashatod a fontosabb eseményekről (pl. hogy 17 ezren voltak a másfél milliós berlini tüntetésen), ugyanazokat a járványügyi intézkedéseket hozzák meg és erőltetik az oltásokat, amelyek nem jelentenek könnyítést, hiába reménykednek benne sokat.

Nagyon sajnálom és féltem az ukrán nemzetet jelenlegi gazdáitól. prnt.sc/11kyl0a

A lengyelek és a horvátok mellett velük a legmagasabb a génazonosságunk, és ha kicsit jobban végiggondolod, Álmos fejedelem sem azért született Kiev városában, mert anyukája épp arra biciklizett.

/Forrás: https://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/jelentos-hirek/item/5870-z?idU=1#comment-33305 -2021.04.17./*B.Kiss-Tóth László
*

Magyar Békekör:

Meghátrált Amerika az orosz katonai erővel szemben

Washington, 2021. április 15. csütörtök (MB)  

Az amerikai hadvezetés úgy döntött, hogy mégsem vezényli a Fekete-tengerre két rakétahordozó rombolóját. A Donald Cook és a Roosevelt hadihajónak április 14-én kellett volna áthaladnia a Boszporuszon, a Krím felé tartó úti céllal, de küldetését lefújták, és a Földközi-tengeren marad – jelentette a Magyar Békekör csütörtökön.

     „Nem akartuk provokálni Moszkvát ebben a kényes időszakban” – mondta egy nevét elhallgató amerikai tiszt.

     A flotta-küldetés sztornózása nagy csalódást keltett ukrán vezető körökben, hiszen abban bíztak, hogy amerikai segítséggel visszafoglalhatják a Krímet Oroszországtól. Úgy tervezték, hogy Északról az ukrán erők támadnak, délről pedig az amerikaiak segítenek nekik a tengerről. Oroszország 85 ezer katonát szegezett szembe velük, és lezárta a Fekete-tenger egy részét a Kercsi-szorosnál.

     Orosz részről nem tárták a nyilvánosság elé, mivel győzték meg az amerikaiakat, hogy jobban teszik, ha elállnak a tervüktől. Annyi bizonyos, hogy Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes április 13-án figyelmeztette a Fekete-tengerre vezényelt amerikai hadihajókat, hogy saját érdekükben tartsák magukat távol a Krím-félszigettől. Szó szerint a következőt mondta: „Az amerikai hajóknak semmi keresni valójuk az orosz partok közelében. Figyelmeztetjük az Egyesült Államokat, hogy jobban teszi, ha távol tartja őket a Krímtől és Fekete-tengeri partjainktól”.

      Megfigyelők nem tartják alaptalannak a feltételezést, hogy a politikai figyelmeztetést bizonyos katonai figyelmeztetés is kiegészíthette. Ennek tulajdonítják, hogy Joe Biden amerikai elnök még aznap felhívta telefonon Putyin orosz elnököt, és készségét jelezte egy személyes találkozóra vele, jóllehet márciusban még „gyilkosnak” nevezte őt, és még telefonon sem volt hajlandó beszélni vele.

       A Békekör megfigyelője szerint Washington meghátrált az orosz katonai erővel szemben. Visszakozásáról most azzal igyekszik elterelni a figyelmet, hogy újabb szankciókat foganatosított Oroszországgal szemben, és kiutasított tíz orosz diplomatát. Az amerikai kormány intézkedéseit azzal indokolta, hogy Oroszország beavatkozott a tavaly novemberi amerikai elnökválasztásba, és kibernetikai támadást indított ellenük. Megfigyelők feltűnőnek tartják a „büntető intézkedések” időzítését, hiszen az elnökválasztás óta több mint öt hónap telt el. Inkább a katonai meghátrálás okozta politikai zavarodottság leplezésére irányuló szándékot látnak az oroszellenes intézkedések mögött.

Kiadta: Magyar Békekör
Facebook és WordPress

/Forrás: https://bekekor.wordpress.com/2021/04/15/meghatralt-amerika-az-orosz-katonai-erovel-szemben/ *B.Kiss-Tóth László