Mire alkalmas a PCR-teszt?
 
Nagy Emília:
Ezt találtam és megosztom.
Nagyon érdekes írás és elgondolkodtató.
 
...A valóságban ez a teszt arra alkalmatlan, amire most használják.
 
image.pngDe akkor minek ez a brutális, fájdalmas, agresszív kamu teszt, az emberek orrába feldöfve, megsértve az agygáti hámot? És aztán eszembe jutott.
 
kdlbmaddopaeipoa1.png Mikor a Thébai Nagytemplom hieroglifáit olvasgattam pár éve, ott találkoztam ezzel a metódussal. Ősi egyiptomi módszer volt, de szerintem az egyiptomiak is átvették valakiktől, ugyanis ez a fajta beavatkozás, orron át az agyhámi gát megsértése az emberekben a pánikközpontot és a félelem központot aktiválja. Ezt tudományosan reptilián agydúcnak nevezzük, ez felelős a félelemérzet kialakulásáért többek között.
Nos, az ókori Egyiptomban a rabszolgákat, akiket befogtak a piramisok építésére előtte alávetettek ennek a beavatkozásnak, ugyanis ezzel módosítani tudják az emberi agy „reptilián” idegdúcát és ha jól csinálják. A„PCR tesztet” akkor a személy akin ezt elkövetik, állandó rettegésbe, egyfajta halálfélelmi tudatalatti állapotba kerül, így engedelmes, befolyásolható, tökéletes rabszolga a piramisépítés ( szép kis illuminati jelkép ez is -hogy a konteóvadászok is örüljenek) halálos munkájában. Ez most része lett a médiában, politikumban közvetített megfélemlítési metódusnak. az emberek rettegik a PCR tesztet , a + vagy - eredmény ugye sorsdöntő, és közben ez a rettegés állandósult pszichózissá válik, ha sikerül a PCR teszttel megsérteni a reptilián agydúc előtti agygáti hámot. És akkor a megfélemlített tömeg engedelmesen retteg, hordja a maszkot, és nem mer visszaugatni, akkor sem ha az anyját vagy a gyerekét előtte kaparják el fekete hullazsákban miután kinyírták a covid protokoll szerint.
A Thébai nagytemplom falán egész sorozat van erről, pontos leírással, hogyan kell a rabszolgákat félelemmel engedelmességre nyomoritani.

És akkor most gondolkodjatok. Ja és nyugodtan rá lehet mindezekre keresni, le lehet ellenőrizni!"
 
 
/Forrás: https://www.facebook.com/emilia.nagy.311/posts/318679796340889 2021.04.14./*B.Kiss-Tóth László