B.Kiss-Tóth László: 
Raffensperger nem szeretné, ha kiderülne az igazság?

Öt hónappal az amerikai elnökválasztás utánGeorgia államban még mindig hiányzik a törvényileg előírt felügyeleti lánc dokumentációja 355 000 szavazatról (minden valószínűség szerint a Joe Bidenre leadott szavazatokból).

image.png Brad Raffensperger

A 2020-as csalárd elnökválasztás kivizsgálása során Trump elnököt hátbatámadó Brad Raffensperger grúz államtitkár a múlt héten  Brian J Amero bíróhoz, a georgiai Henry megyei legfelsőbb bíróság bírájához fordult, hogy ne engedje meg a grúziai
2020-as elnökválasztás tényleges szavazatainak ellenőrzését a közelgő igazságügyi  ellenőrzés alkalmával, mert szerinte annak követelése legalább hét hamis állítást tartalmaz. Félő, hogy a georgiai bíró hajlik a görbe Raffensperger megkeresésére és megakadályozza a  szavazólapokhoz való teljes hozzáférést.

image.png Brian J Amero

A CDMedia figyelemmel kíséri a GA megyei Henry megyében a Fulton megyei választási tisztviselők és a VoterGA.org közötti meghallgatást, amely a november 3-án használt tényleges szavazólapokhoz való hozzáférést szorgalmazza, mivel a tanúk eskü alatt tették tanúbizonyságukat arról, hogy több ezer postán küldött szavazólap hamis, nem gyűrött és nem postai küldeményként érkezett.

A VoterGA csak a szavazólapok képét képes beolvasni, és nem a tényleges szavazólapokat, ezért a VoterGA nem lesz képes észlelni a hamis szavazólapokat.  

Brad Raffensperger legfeljebb csak a képbeolvasást akarja. Vajon, miért? Talán, nagyonis jól tudja, hogy a választás a valódi szavazólapok széles körű csalását fogják mutatni  és mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza a papírcédulákhoz való hozzáférést? A papírlapok tesztelhetők a papír típusa, a tinta típusa és felállítása szempontjából. Olyan dolgok, amelyeket csak képmegtekintéssel nem lehet tesztelni.

Úgy tűnik, hogy Brian J Amero bíró majd Raffensperger kérésének megfelelően fog dönteni, mert nem érdekük, hogy kiderüljön az igazság. Pedig tudják nagyon jól, hogy a VoterGA csak a szavazólapok képét képes beolvasni, és nem az összes ellenőrzését, ezért a VoterGA nem lesz képes észlelni közöttük a hamisakat.

Vajon, hol vannak ilyenkor az arizónaikhoz hasonló, alulról érkező hazafiak? A grúziai embereknek is fel kellene állniuk, és érvényes törvényszéki ellenőrzést kell követelniük, legalább Fulton megye 2020-as választási eredményeiről!  

A szavazatellenőrzés-pártiak abban reménykednek, hogy a bíró meggondolja magát, függetlenül attól, hogy a grúziai emberek összejönnek-e, ki állnak-e, és valódi igazságügyi ellenőrzéseket követelnek-e az egész államról.

Joe Hoft/ https://www.thegatewaypundit.com/ 2021.04.13. nyomán: *B.Kiss-Tóth László