Schittl Eszter:  

Üzenjük a Herthának:

Szégyelljék magukat!image.png

(A CitizenGO élet-és családvédelmi nemzetközi szervezet 

magyarországi szervezetének közleménye):
 
 

Mint ismert, kirúgta kapusedzőjét, Petry Zsoltot a berlini Hertha futballklub, miután a sportoló a Magyar Nemzetnek adott interjújában kritizálta az európai bevándorláspolitikát és Gulácsi Péter LMBTQ-örökbefogadással kapcsolatos megnyilvánulását.

Nem egyedi esetről van szó, a nyugati világban egyre gyakrabban jár szankció a globalista elitek érdekeivel ellentétes konzervatív vélemények megfogalmazásáért.

A Deutsche Welle torzítva számolt be az ügyről, és Petry Zsolt homofób megjegyzéséről írt, amiről szó sincs, sőt. A Gulácsi-poszt kapcsán Petry Zsolt az interjúban kiállt a focista véleménynyilvánítási szabadsága mellett, még akkor is, ha ő ezzel a véleménnyel nem ért egyet.

Bebizonyosodott, Németországban is kirúgás jár azért, ha valaki nem a divatos liberális-globalista-bevándorláspárti-LMBT mainstream álláspontját hangoztatja, hanem önálló véleménye van, és van bátorsága azt megosztani. Mindeközben a színészek, sportolók, celebek szinte naponta érkező „haladó” megnyilvánulásait ünnepli a világ.

Csatlakozzon a Herthához írt levélhez, fejezzük ki együtt tiltakozásunkat az igazságtalan döntéssel szemben!

*

Nyílt levél a Hertha BSC vezetősége részére

Mi, e nyílt levél aláírói tiltakozunk Petry Zsolt elbocsátásával szemben.

Nagyon szomorú, hogy a történelemből mit sem tanulva beállnak az egyre erősödő liberális véleménydiktatúra szolgálatába. Felháborító, hogy a sokszínűségre és a toleranciára hivatkozva büntetik azokat, akik nem állnak be a sorba.

Szégyelljék magukat, amiért kirúgták a magyar kapusedzőt konzervatív, nemzeti és családbarát megszólalása miatt!

Hová tűnt a sokat hangoztatott tolerancia? Vagy ez a konzervatívokra nem vonatkozik? Hová tűnt a véleménynyilvánítás szabadsága? Vagy csak azt szabad mondanunk, amit a globális elit megenged?

Reméljük, hogy idővel belátják tévedésüket, és megkövetik Petry Zsoltot.

A petíciót alá lehet írni a https://citizengo.org/hu/fm/201528-uzenjuk-herthanak-szegyelljek-magukat c. linken lévő közleményben.

 Beküldte: Schittl Eszter · Budapest, Magyarország · 2021.04.08
/Forrás: https://citizengo.org/hu/ 2021.04.08./*B.Kiss-Tóth László