B.Kiss-Tóth László:
Kim Gardner törvényt sértően viselt dolgai
   
Mint hírlik, Kim Gardner, St. Louis-i körzeti ügyész a Soros által finanszírozott, legradikálisabb (és egyesek szerint az egyik legkorruptabb) ügyész egész Amerikában. Nem éppen nemzeti érzelmű.
 
image.png
 
Bill Whitaker, a CBS News tudósítója  a videóinterjújában Kim Gardnerrel és Jeff Joordával, a Rendőrtiszti Szövetség szóvívőjével beszélgetett a helyi ügyészség és a bűnüldöző szervek sziklaszilárd kapcsolatáról.
 
 
St. Louis prosecutor says she won't back down as she works...
A videó egy kis részlete: https://youtu.be/DJ7IN9nf-hs
image.jpeg 0:42
Feltöltötte: CBS News 2021.03.11.
Maradjunk azonban csak Kim Gardnernél. 
A tudósító a rasszizmus és a gyűlölet egyfajta áldozataként próbálta meg bemutatni a 2016-ban megválasztott és 2020-ban újraválasztott főügyésznőt, pedig rá ennek éppen az ellenkezője igaz.
 
Gardner elmondta, hogy az ő döntő többséggel történt megválasztásával (a megbízói?) az ügyészi rendszer átreformálását (szétszerelését és újjépítését) várták el.
 
Azt azonban 'elfelejtette megemlíteni, hogy:
-amikor a pozíciójába került, két tucat ügyész és a tárgyaló ügyészek több, mint egyharmada elhagyta az amúgy is demokraták által uralt irodát.
 
image.png
 
 
 
-2018-ban 28(!) St. Louis City-s rendőrtisztet feketelistára tett, de azt nem árulta el, hogy mit tettek a kizárási listára kerülésért, miért cenzúrázta ki őket.
 
image.png
 

-nem volt hajlandó vádat emelni egy kábítószer-kereskedő ellen, akinél 1000 opiát tablettát és 30 000 $ készpénzt találtak, mert nem volt neki szimpatikus az elfogó rendőr.

image.png
 
 
 
-egy gyanúsított vallomása ellenére sem volt hajlandó vádat emelni egy 7 éves gyermek gyilkosa ellen.
image.png
 
 
 
- elvetette az ügyet egy gyanúsított ellen, aki fényes nappal egy közlekedési vita során egy másik férfit lelőtt.

-a közelmúltbeli St. Louis Black Lives Matter zavargások során vádemelések nélkül szabadon engedte az összes zavargót és üzletkifosztót a börtönből.
image.png
 
 
-még olyan videó is elkapta, amikor arról hazudott, hogy zaklatták egy forgalmi megálló alatt!
image.png
 
-visszatartotta a bizonyítékokat az Eric Greitens kormányzó elleni hamis támadásban, amely miatt eltávolítottákhivatalából.
image.png
 
-2020. decemberének első napjaiban vádat emelt Mark és Patricia McCloskeys ellen, mivel Mark fegyvert mert fogni az otthonukban rájuk támadó BLM-es csőcselékre, akik áttörték a szomszéd felőli kerítését, és megöléssel fenyegetőztek.
(Egy panaszbeadvány után azonban elvették az ügyet Gardnertől és irodájától és eltiltották az ügy folytatásától.)
- a St. Louis City-ben elkövetett gyilkosságok száma 2020-ban az 50 éves csúcsot érte el.

(https://www.thegatewaypundit.com 2020.12.10 és 2021.03.15. cikkei nyomán: *B.Kiss-Tóth László)