Segélykiáltás!
A Biden-báb balliberális-demokratáinak rendőrsége szétdúlta a floridai családot, tönkretette a gazdaságot!
(Megjelent Jim Hoft-től, a https://www.thegatewaypundit.com oldalán, 2021.03.16-án. Google-s fordítás)
 
image.png
 
 
(A Meggs-család, itt még szerető együttlétben.)

"A nevem Zack Meggs, 2021. február 17-én az FBI rajtaütést hajtott végre a farmunkon. Nem voltam otthon, de a szüleim, a nővérem, a 10 éves unokaöcsém és a 2 éves unokahúgom igen. Az FBI letartóztatta mindkét szülőmet, Kellyt és Connie Meggs-t. A Kapitóliumban 2021. január 6-án történt események miatt tartóztatták le őket. Szüleim egyaránt istenfélő és szerető szülők/nagyszülők. Elvitték apámat, miközben ingázott a munkahelyére, és anyámat, amíg ő etette az állatainkat. A szövetségiek minden szamarat elengedtek, és meg kellett találnom őket a szomszédságunkban, és vissza kellett hoznom őket. Fegyverrel mutogattak a húgomra, és attól tartok, hogy az unokaöcsém traumát szerezhetett, ha látta, hogy szeretett nagyszüleit katonai fegyverekkel felfegyverzett férfiak tartóztatják le.

Anyám szabadidejét önként tölti a rászorulók keresztény haszonüzletében, apám pedig autókereskedést vezetett, és hatalmas tagja volt annak a városnak a közösségében, ahol ezt vezette. Van egy farmunk, ahol lovak, szamarak, kecskék, sertések, kutyák és még sok más állat van, de amióta letartóztatták őket, küzdünk a számlák kifizetésével és az étel asztalon tartásával, mivel a szüleim az egyetlen jövedelemforrásunk.

Van olyan jelzálogunk, amelyet fizetnünk kell, és ez gyorsan megsemmisíti az életem megtakarításait és az ügyvédi díjak, amelyek gyorsan lemerítik a családom által megtakarítottakat. Attól tartok, hogy elveszíthetjük a gazdaságot, még mielőtt ez véget érne, és a családom abszolút nagyon szereti minden állatunkat, és összetörne, ha szeretett lovainkat, kutyáinkat és szamarainkat át kell adnunk.

A szüleim ártatlan emberek, akik csak tiltakozni mentek. Szeretik hazájukat, és soha nem bántanának senkit. Az ellenük felhozott vádak csak a családnevünk megsemmisítésére és a családunk megsértésére vonatkoznak. Annak ellenére, hogy óvadék nélkül őrizetbe vették őket, annak ellenére, hogy nem volt bűnügyi előzményük vagy bármilyen más probléma. Apám órákig bezárult egy cellába, alig volt egy kis idő, hogy elhagyhatta  a celláját és csak Isten szavának olvasatában talált békét.

Újságírók zaklattak, és féltem a családom biztonsága miatt, akik továbbra is az ingatlanon élnek, a húgom és két gyereke, a 10 éves unokaöcsém és a 2 éves unokahúgom miatt. Én és nővérem minimálbéres munkát végzünk, és nem engedhetjük meg magunknak, hogy a farmot tartsuk fenn. Ehhez csatolom a GiveSendGo adománygyűjtőnket, és arra kérlek benneteket, hogy kérjük, adjátok meg, amit tudtok, bármi segít."

*

*B.Kiss-Tóth László 2021.03.17.