Jim Hoft:

Ha az Alkotmány 4. cikkének 4. szakaszát betartatnák, lennének-e ellopott választások, határválságok és vajon az Antifa és a BLM akkor is gyújtogatná a városokat?

image.png

Vajon az USA-nak lenne-e határválsága vagy lennének-e zavargások a demokraták által irányított városokban, ha betartatnák az Egyesült Államok Alkotmányát, különösen a 4. cikk 4. szakaszát?

Mi lenne, ha alkotmányunkat teljes mértékben betartanák? Mi lenne, ha politikusaink előírnák, hogy valamennyi törvényünket érvényesítsék? Mi lenne, ha azok, akik felelősek e törvények végrehajtásáért, megtennék azt, amire kötelezik őket?

Az Obama-kormány minden elképzelhető módon megkezdte háborúját Amerika ellen. Az Obama-rezsim kiadási számlákat hozott létre, amelyek csak pénzt adtak haverjaiknak, szentélyvárosokat hoztak létre az illegális bevándorlók számára, zavaros törvényeket hoztak létre, amelyek eltérnek a szövetségi kormány és az állam között, majd módszereket dolgoztak ki minden választás ellopására az idők végezetéig.

Teljesen világos, hogy az Obama-adminisztráció azon volt, hogy elpusztítsa Amerikát. Ez a banda kémkedett a Trump-adminisztráció után, és államcsínyt kísérelt meg, tudván, hogy soha nem büntetik őket Obama által az FBI-ba és DOJ-ba tett gúnák miatt. Ez jelentős lépés volt Obama országrombolási törekvéseiben.

Most az Obama banda a 2020-as választások ellopása után Joe Biden-t használja fedezetül, hogy folytassa az Egyesült Államok és az amerikai alkotmány elleni támadást. Obama csapata nyitott határokat vezetett be azzal az értelmetlen érvvel, hogy bárkit be kell engednie az országba. Az olyan országok, mint Hong Kong, csak akkor engedik be az embereket a házaikba, ha van pénzük vagy munkájuk. Obama-tervvel nem. Ide bárki bejöhet, akár terrorista, akár valamilyen banda tagja. A határok nyitva vannak.

Ugyanez vonatkozik a Black Lives Matterre is. Obama alatt ez a csoport nőttön nőtt, megsemmisített és ölt, de mégsem volt büntetés. Ez Trump elnök alatt is folytatódott az olyan demokraták által vezetett városokban, mint Portland, ahol ezek a BLM gunyók Antifa goonokkal milliárdos vagyont pusztítottak el büntetés nélkül. Városrészeket földig égettek, de az elkövetőket, ha el is fogták, néhány órán belül szabadon bocsátották az őrizetből. Több halált és milliárdos károkat okoztak, mégsincs semmi gond, tovább működhetnek.

De vajon mi lenne, ha az Egyesült Államok Alkotmányát most is  ugyanúgy betartanák, mint több mint két évszázada? Mi lenne, ha végrehajtanák, nem pedig szelektíven alkalmaznák?

A. 4 cikk 4. szakasza szerint orvosolható ez az őrület. Az Alkotmány ezen szakasza így szól:

 
  • Az Alkotmány ezen szakasza azt mondja, hogy az Egyesült Államok garantálja az Unió minden államának a republikánus kormányformát -de a demokraták ellopták a 2020-as választásokat. 
  • Az Alkotmány kimondja, hogy az Egyesült Államok megvédi az egyes államokat az inváziótól, de a demokraták alatt álló határok szélesre vannak tárva. 
  • Az Alkotmány minden államot megvéd a családon belüli erőszak ellen, de a demokraták által vezetett városok lehetővé teszik, hogy a BLM és az Antifa földig égesse őket. 

 

Nyilvánvaló, hogy a demokraták nem fogják érvényesíteni alkotmányunknak ezt a szakaszát. Ha érdekük úgy kívánja, figyelmen kívül hagyják alkotmányunkat, teljesen értéktelenné téve azt. Az amerikai emberek a törvényben hisznek, nem a törvénytelen demokraták romboló politikájában. Itt az ideje, hogy a politikusaink megváltoztassák eddigi politikájukat és betartsák az alkotmányunkat, vagy távolítsák el őket a kormányközelből és tartóztassák le őket..

 

Itt az ideje, hogy az amerikaiak döntsenek arról, hogy törvénytelen társadalomban vagy pedig az Egyesült Államok alkotmánya szerint akarnak-e élni. A választás a miénk!

/Forrás: https://www.thegatewaypundit.com/ 2021.03.15./*B.Kiss-Tóth László