B.Kiss-Tóth László: 
Agresszív LMBTQ-nyomulás a torontói katolikus iskolákban?
 
image.png
 
 
Jody Maillet katolikus apa előadást tart a torontói Katolikus Kerületi Iskolaszékben, 2021. március 4-én. TCDSB
 
Jody Maillet részmunkaidős egyetemi oktató, (akinek 2 gyermeke is torontói katolikus iskolába jár,) a Torontói Katolikus Kerületi Iskolaszék kuratóriumi bizottságánál, (ahol Garry Tanuan az elnök és Teresa Lubinsky az alelnök,) tiltakozott az ellen a javaslat ellen, miszerint "elismerik és megünneplik 2021. júniusában a Meleg Büszkeség Hónapját és lobogtatják a meleg büszkeség szivárványos zászlaját a torontói katolikus iskolák felett.
 
Maillet a leghatározottabban ellenezte a javaslatot és a bizottsági ülésen arra kérte a bizottság tagjait,  hogy tegyék ezt ők is, mivel "a meleg büszkeség nem kompatibilis a katolikus hittel és ellentétes a katolikus egyház tanításaival."
A 2357. bekezdésben a katekizmus a homoszexuális cselekedeteket „belső rendezetlenségnek” nevezi, hozzátéve, hogy „semmilyen körülmények között nem hagyható jóvá”.
Maillet elmondta a testületnek, hogy az ilyen kapcsolatokat támogató csoportoknak nincs helyük a katolikus iskolákban.
 
"Lelki és erkölcsi kötelességük , hogy együttérző, gondoskodó és szeretetteljes katolikus környezetet biztosítsanak a katolikus iskolákban."
„Amit nem akarunk megtenni, az az, hogy egy diákot olyan csoportokba vagy szervezetekbe küldünk, amelyek elrugaszkodnak Krisztus és egyháza tanításaitól. 
Ha valami ellentétes az egyház tanításával, az azt jelenti, hogy a lelkek vannak veszélyben ”- tette hozzá.
Maillet azzal zárta előadását, hogy idézte Jézus figyelmeztetését a Máté evangéliumában felnőtteknek, akik botrányos gyerekeket okoznak, és elesnek.
„Jézus szavai a Máté 18. fejezetének 6. versében emlékeztetőt jelentenek mindannyiunk számára:„ Ha valaki közületek botlót tesz egy ilyen kicsi előtt, aki hisz bennem, jobb lenne, ha egy nagy malomkő a nyakába lenne erősítve és megfulladna a tenger mélyén."  
 
Ida Li Preti igazgatósági tag az igazgatótanács március 4-i ülésének heves eszmecseréjében  az „LMBTQ szisztémás homofóbiára jellemző képzések biztosítására az iskola igazgatóságán belül” c. javaslat módosítását kérte, ezért őt a katolikus iskolaszék megbizottja homofóbnak nevezte.
 
Az iskolaszék több tagja vitatta az LMBTQ-s katolikus képzést. Végül mégis megszavazták Maillet észrevételének elutasítását.
 
A találkozó után egy nappal az LMBTQ-párti YouTube-csatorna, a Dignity Lighthouse, levágta Maillet beszédét és csonkán közzétette a videómegosztó platformon.
Az LMBTQ-aktivisták felbőszülten azonnal netes kampányba kezdtek, a rendőrséghez fordultak és vizsgálatot követeltek.
A torontói rendőrség szintén nem osztotta a 2 gyermekes katolikus családapa nézetét. 
A feljelentését követően azonnali nyomozásba kezdett ellene azzal a váddal, hogy  elkövette a gyűlöletpropaganda bűncselekményét azzal, hogy arra kérte az iskolaszéket, hogy ne ismerje el a meleg büszkeség hónapját és ne rakják ki a szivárványos zászlót a katolikus iskolák homlokzatára.
Jenniferjit Sidhu rendőrségi szóvívő megerősítette a nyomozás elrendelését az ügyben.
 
A McMaster Egyetem, ahol Maillet részmunkaidőben társoktatóként dolgozik, március 5-én olyan nyilatkozatot tett közzé, amelyben elhatárolódott Maillettől.
 
Jack Fonseca, a Campaign Life Calation nevű élet-és családbarát szervezet politikai műveleti igazgatója teljesen felháborítónak tartja, hogy egy hűséges, katolikus apát a rendőrség apparátusa vizsgálja azért, mert Krisztus szavait merte idézni a Szent Bibliából.
Fonseca szerint az apa megérdemli az iskolai megbízottak és az egyházi hierarchia dicséretét, amiért „beszédesen és pontosan kimondta az egyházi tanítást nagyon együttérző módon”.
Mailletet katolikus vallási meggyőződése miatt üldözik. 
Ami vele történt, az a keresztényellenes fanatizmus és a gyűlölet a legaljasabb formában. 
A róla szóló hazugságok nagyon komolyak. 
Ügyvédnek kell lennie, és mindenkit be kell indítania. 
Amivel a hazug városi tanácsosok vádolták, felnyitotta őket és a várost egy becsületsértés miatt Nick Sandeman kontra CNN kategóriában. 
Jodynak be kell perelnie azokat a tanácsosokat és a várost dollármilliókért, mert tették ezeket az aljas és veszélyes hazugságokat róla. 
Be kell perelnie minden más aktivistát, megbízottat vagy csoportot, amely megismétli ezeket a hazugságokat ”- mondta.

A Fonseca megjegyezte, hogy Maillet üldözése a katolikus erkölcsi tanítás kijelentése miatt kiderül, hogy a „melegfelség kultúrája” sok intézménybe behatolt.
„A meleglobbi csúnya, bosszúálló és gyűlölettel teli cselekedetei e szerető és tiszteletteljes katolikus apa ellen súlyos problémát mutatnak, amely az egész kanadai társadalomban rendszerszerűvé vált. 
Divatos manapság „szisztémás rasszizmusról” beszélni, és felkorbácsolni a fehér felsőbbrendűségtől való félelmeket, mintha az egész országban több mint egy maroknyi srác lenne, aki valóban illik ehhez a címkéhez. 
A társadalom valódi problémája azonban, amelyet ez a helyzet hazavezet, az a melegek fölénye. 
A meleglobbi annyira hatalmas lett, hogy minden intézményünkre rákényszeríti a melegek fölényét. ”- mondta.
„Mit hallhatunk erről a szelíd, tiszteletreméltó katolikus apáról? 
Kirúgják a főiskolai szerződéséből! 
Nem engedik, hogy megéljen! 
A rendőrséget küldik rá, hogy zaklassa és üldözze! 
Arra buzdítják az újságokat, hogy nyilvánosan gyalázzák vallási meggyőződése miatt. 
A melegek fölénye, amelynek tanúi vagyunk, veszélyes polgári és alkotmányos szabadságainkra. 
Ez azzal fenyeget, hogy gettósítja a keresztényeket, elveszi a munkához való jogukat, a vallásszabadsághoz való jogot és a szólásszabadságot. 
Elég, és minden jóakaratú embernek, beleértve a jóakaratú melegeket is, fel kell szólalnia az új keresztényellenes pogrom ellen ”- tette hozzá.
A LifeSiteNews-nak adott nyilatkozatában mondta, hogy:  „Jogellenesnek és„ gyűlöletkeltőnek ”tekinthető-e Jézus Krisztus szavainak hangos kimondása és a Bibliából való idézés? 
Természetesen nem az. 
Azokat a rendőröket, akik beleegyeztek Jody kivizsgálásába, ki kell vizsgálni, nemcsak a törvény ismeretének hiánya miatt, hanem potenciálisan azért is, mert összejátszottak harcos meleg-aktivistákkal egy zaklató és gyűlöletkampányban egy törvénytisztelő állampolgár ellen, aki gyakorolja alkotmányos joga a véleménynyilvánítás szabadságához és a vallásszabadsághoz.”
"Nem állhatunk abban, hogy a rendőrök gengszterként lépjenek fel egy politikai-aktivista lobbicsoport gyűlöletkeltő programjának végrehajtása érdekében" - tette hozzá.
 
(A https://rumble.com, a https://www.lifesitenews.com és a https://www.thegatewaypundit.com nyomán: *B.Kiss-Tóth László 2021.03.10.)
*
Megjegyzés: 
Jody Maillet megtámadtatása miatt lehet kérni az ügybe Collins bíboros beavatkozását.

Kapcsolati lehetőségek:

Thomas Collins biboros
Torontói Érsekség 
1155 Yonge Street
Toronto, Ontario M4T 1W2
Telefon: 416-934-0606, ext. 609
E-mail: érsek@archtoronto.org

*B.Kiss-Tóth László