B.Kiss-Tóth László:
A texasi kormányzó 'beint' a 'covidosoknak'?!
Gregg Abbott republikánus texasi kormányzó tegnap Lubbockban bejelentette, hogy a mai napon végrehajtási parancsot ad ki, ami szerint a jövő szerdától Texas állam minden vállalkozója 100% -ban újra megnyithatja a vállalkozását és véget ér az országos maszkhordási kötelezettség.

image.png
 
 

A paranccsal a kormányzó a korábbi rendelkezések legnagyobb részét visszavonja, ezáltal az államban senkit nem lehet megbüntetni azért, ha közterületen, közintézményekben, közjárműveken, áruházakban, stb. nem veszi fel a maszkot...
De vajon, mit szól mindehhez az elkötelezett, és oltóanyaggyártókat kiszolgáló Biden-adminisztráció?
*B.Kiss-Tóth László 2021.03.03.
*
Kapcsolódó hír: 
Röviddel Abbott bejelentése után Tate Reeves, Mississippi kormányzója is azt mondta, hogy szerdától minden megyében a kötelező maszkviselést feloldják, és minden vállalkozás teljes kapacitással működhet.
 
image.png
 
 

Joe Biden “neandervölgyi gondolkodásúnak” nevezte a kormányzókat, mivel annak értelmében rendelkeztek, hogy az emberek dolgozhassanak és családjukat táplálni tudják.

A dementiában szenvedő Joe elnök nagyon jól tudja, hogy Florida, Texas és Mississippi államokban leleplezték azt a nagy hazugságot, hogy a lezárások és az álarcok lassítják a Covid terjedését.

*B.Kiss-Tóth László 2021.03.04.