Joe Hoft:

Miután Steven Crowder a múlt héten feltárta a hamis szavazói rekordokat, a Nevada titokban frissítette a szavazói listáját 

image.png
 
 

 Nevada állam a múlt héten frissítette választói névjegyzékét, miután hamis személyeket és címeket tárt fel Steve Crowder és csapata. A frissítések ellentétesek voltak az állami politikával.

A múlt héten arról számoltunk be, hogy Steve Crowdert a Twitter cenzúrázta, miután kiderítette és beszámolt a nevadai választói csalásról:

The Gateway Pundit

Steven Crowder Revealed Voter Fraud This Past Week on His Show “Louder with Crowder” So Twitter Banned Him

Steven Crowder held two shows this week where he reported on voter fraud.  He must be right on target because he was banned on Twitter. Steven Crowder spent two shows this week going over voter fraud that he and his staff personally proved.  He went to hundreds of addresses across several swing states establishing that … 

 
Ezen a héten Crowder és csapata arról számolt be, hogy a Nevadában azonosított érvénytelen szavazókat múlt kedd este frissítették. Ebben az volt a szokatlan, hogy a választói névjegyzéket az állam politikájának megfelelően hétfőnként frissíteni kell. Úgy tűnik, ez a tevékenység válasz volt Crowder múlt heti jelentéseire.
Nyilvánvaló, hogy a nevadai választói apparátus meghibásodott és korrupt. A 2020-as választások során a választásokért felelősek engedélyezték a szavazatszámlálást a republikánusok jelenléte nélkül. A számlálók megakadályozták, hogy a republikánusok még a számlálási területre is belépjenek. Ez törvényellenes volt, de soha senkit nem vádoltak meg, és az MSM soha nem jelentett róla.
Nevadában az aláírás-illesztő szoftver lényegében ki volt kapcsolva (vagyis bárki kitölthette bárki számára a hiányzó szavazólapot és szavazhatott).
Több állam más államokból szavazhatott Nevadában is.

Természetesen bizonyos körzetekben a szavazólapok túlmutattak a törvényes határokon, mivel Clarke megyében a szavazólapok 60% -át ítélet meghozatalának minősítették, ami valahová elküldte őket, hogy valaki meghatározza, kire szavaznak ezek a rokon szavazók. Ez korrupt volt, mivel minden döntést a jelen lévő republikánusokkal és demokratákkal kellett meghozni, és kevesebb mint 1% -nak, akinek ítéletre van szüksége, ez a törvényi korlát olyan államokban, mint Michigan.

Nevada egy másik swing állam volt, amely a választási nap után Bidenbe került.

*
HUGE: Nevada Voter Mysteries DEEPEN! | Louder with Crowder
image.png 1:26:35
*
/Forrás: https://www.thegatewaypundit.com/ 2021.03.02./*B.Kiss-Tóth László