Patty McMurray:
Sicknick rendőrtiszt anyukája szerint a capitoliumi zavargásban a fiát tűzoltókészülékkel nem verték meg
A 2020. január 6-i capitoliumi zavargás óta a média mindenféle bizonyíték nélkül azt állította, hogy Brian Sicknick rendőrt  a gonosz Trump támogatói ölték meg.. 
Ragaszkodtak ahhoz, hogy egy tűzoltó készülékkel megverték, és hogy a tompa erő traumájáról szóló jelentések küszöbön állnak. Beszámoltunk róla, hogy erre még januárban semmilyen bizonyíték nem volt.

Ennek ellenére a média és a gátlástalan politikusok (a folyosó mindkét oldalán) mind a mai napig Sicknick tiszt halálát használták fel Donald Trump és támogatói elleni számtalan hamis állítás igazolására  és tájékoztatják a népeket a szenátus vádemelésének tárgyalásáról.
Mindenesetre, hasonlóan a George Floyd show-temetéshez, a politikusok abban reménykednek, hogy ezt a történetet is vizuális eszközként fel tudják használni a nyilvánosság agymosására.

A média és a gátlástalan politikusok ugyanis a folyosó mindkét oldalán Sicknick tiszt halálát használják fel eszközként Donald Trump és támogatói elleni számtalan hamis állításuk igazolására, amelyek a mai napig fennállnak, és ezzel próbálják meg befolyásolni a népek véleményét a szenátus vádemelésének tárgyalásáról.
 
image.png
(Brian Sicknick rendőr és a Capitólium 'elfoglalása'.)
Valójában egy furcsa ébredést hoztak létre a Capitol Rotundában, amely ünnepség általában a VIP politikai vezetők számára volt fenntartva.
Sicknick maradványai inkább egy urnában, mintsem egy koporsóban jelentek meg, ami azt jelenti, hogy már nem láthatjuk őket, és nem vizsgálhatjuk a traumát.
Engedélyezte-e ezt a család, annak ellenére, hogy még mindig nincsenek megerősítések a halálának valódi okáról?
Nem tudjuk, de furcsa döntésnek tűnik.
Azt akarják, hogy minden Trump-támogató azt higgye, hogy Trump romlott és aljas, mert megölte ezt a rendőrt.

Most február 23-a van, jóval több, mint egy hónap eltelt azóta és a halál valódi okára még mindig nem  derült fény.
A capitolium épületét talán Amerikában vizsgálják a legjobban.
Ha a Sicknick elleni támadás jelei mutatkoznának, a capitoli rendőrség és a szövetségi ügynökségek már rég bemutatták volna őket.
Mégis, senki nem kéri őket, és senki sem kínálja őket.
És egy hónap múlva, amikor  felülvizsgálták a felvételeket, még mindig nem úgy tűnt, hogy bármiféle jele is lenne a tűzoltókészülékes támadásnak.
A CNN mégis azt próbálja sugalmazni,  hogy a vizsgálat még mindig folyamatban van, és hamarosan elkapják a gonosz Trump támogatókat, akik elkövették ezt a bűncselekményt.
És eljárást indítanak a Trump-csőcselék ellen,  akik egy rendőrt gyilkoltak meg egy vad felkelés során...

Talán, nincs is ügy.  

A politikusok és a nyomozók azért küzdenek, hogy jól el tudják adni a népnek ezt a szinházi politikai kabarét?       

Ugyanis,  "a hatóságok átnézték azokat a videókat és fényképeket, amelyek azt mutatják, hogy Sicknick rohamozókkal vesz részt az ostrom közepette, de még nem sikerült meghatározniuk azt a pillanatot, amelyben halálos sérüléseket szenvedett." - közölték az ügyet ismerő rendvédelmi tisztviselők. 

Még a halott tiszt családja is cáfolja a hamis állításokat.                                                                                                                                 

És a rendfenntartó szervek, a média és a politikusok megkövezik őket, akik nem hajlandók kiadni a boncolási adatokat. 

Sicknick saját édesanyja, Gladys nemrégiben egyértelműen kijelentette:  

„Nem ütötték meg a fejét. 

Úgy gondoljuk, hogy agyvérzése volt, de semmit sem tudunk biztosan. 

Szeretnénk tudni, mi történt." 

image.png
 
(Mitt Romney Sicknick tiszt „Hazugság a becsületben” ünnepségén a Capitolium Rotundában.)

 

Ennek érdekében Jeffrey Rosen megbízott főügyész kijelentette, hogy a DOJ „ nem kíméli az erőforrásokat ” ebben a vizsgálatban. 

Még jóval több mint egy hónappal halála után „pontosan nulla információt  közölt a DOJ, az FBI, az amerikai Capitol Police, a DC orvosi vizsgálata, az őt gondozó kórház vagy a kezelő orvosok. 

Valójában nem boncolták fel.” 

A PBS megjegyzi, hogy "a boncolások elvégzése mindössze 2-4 órát vesz igénybe, és az előzetes eredmények általában egy-két napon belül elérhetők."

Szóval mi folyik itt? 
Miért rejtik el a politikusok, a bűnüldöző szervek és a média az esemény körüli jelentést és részleteket, miközben továbbra is a gyilkos Trumpot támogató rendőrgyilkosokról szóló elbeszélést tolják?
Még akkor is, amikor a színlelt felelősségre vonási tárgyalás arra a következtetésre jutott, hogy a hírmédia végül mégis kezdte tisztázni az állításokat alátámasztó bizonyítékok hiányát.                                        Még a New York Times-nak is, amely nemrég még azt  írta, hogy Sicknick halála a Trump- pártiak tombolása miatt következett be, vissza kellett vonnia a sértően valótlan történetét az ügyben.                                                                                                                                                Valójában soha nem volt bizonyíték arra, hogy Trump támogatói megölték volna Sicknick urat, a Trump híveivel szembeni mítoszt mégis szándékosan fenntartják.

A hírszervezetek ahelyett, hogy visszavonnák történeteiket és beismernék, hogy hazudtak, finomítják a nyelvet.
A média és a bűnüldöző szervek most azt mondják, hogy „az Egyesült Államok Capitoliumának védelme során szerzett sérülései miatt halt meg”.
Teszik ezt annak ellenére, hogy ez szintén megkérdőjelezhető állítás.

A Revolver News két héttel ezelőtt elképesztő és átfogó jelentést készített erről, amely részletesen leírja azokat a számtalan következetlenséget, elbeszélést és hazugságot, amelyek január 6-a óta sújtják az erről szóló jelentést:         

„A bűnüldöző szervek tisztviselői most azt mondják a CNN-nek,  hogy nem volt  tűzoltókészülékes csapás, nem volt véres ütés és nem volt tompa erőszakos trauma  Sicknick testén, amikor meghalt.                                                     

Nem csak ez, de egyre  tisztázatlanabb, hogy  mikor, hol és ha  Sicknicket még kórházba is szállították

Mint kiderült,  több órával  azután, hogy  a tüntetés már befejeződött, Sicknick  aznap este üzent saját testvérének , Kennek, hogy alapvetően jól van, azon kívül, hogy „ kétszer borsozták  be ”, megerősítve, hogy biztonságban van és „ jó állapotban van”.

Szóval, a szövegek azt mutatják, hogy Sicknick a capitoliumban nem is volt sem halott, sem súlyosan megsebesült. 
Bármilyen bizonyíték vagy igazság ellenére a média és a politikusok mégis azt mondják Amerika népének, hogy a gonosz Trump felkelők egy rendőrt gyilkoltak meg. 
Ez a fajta agitációs propaganda a provokátorok általános taktikája, amelynek célja az emberek feldühítése és zavargásokra felbujtása.. De a hazugságok tovább folytatódtak.

- Akkor különös dolog történt. 

Másnap délután a Sicknick család telefonálni kezdett, hogy Brian Sicknick tisztet halottnak nyilvánították. 

A telefonhívások nem a kórházból érkeztek. 

Nem a kezelőorvosoktól jöttek. 

Nem az amerikai Capitol Police-tól, az FBI-tól vagy a DOJ-től, hanem  balliberális médiás újságíróktól érkeztek. 

Úgy látszik, bizonyos kiváltságos médiaszemélyzet elsőként kapott érzékeny információkat a „rendvédelmi tisztviselők” köréből, amelyek szerint Brian Sicknick meghalt.  

De aztán a történet furcsábbá vált ... kiderült, hogy Sicknick  akkor még  nem halt meg .

Tehát valamilyen oknál fogva az újságírókat Sicknick tiszt haláláról értesítették a saját családja előtt, majd kiderült, hogy akkor még nem is volt halott.

„Egy órával később, mint Sicknick családja berohant a kórházba, mert azt hitték, hogy szeretett Brian még mindig küzd az életéért, az amerikai Capitol Police kiadott egy újabb nyilatkozatot, hogy  "Sicknick most tényleg halott".

De még  ez a nyilatkozat is  tartalmazott egy furcsa részletet: Ken Sicknicknek azt mondták, hogy "testvére összeomlott  a Capitolium épületében , majd kórházba szállították." 
A Wikipedia Sicknick-bejegyzésében  ez még mindig a hivatalos történet.

De az amerikai capitoli rendőrség aznap esti nyilatkozata más történetet mesélt:  "először a rendőrségre tért vissza, az irodájába." 

Valamikor Sicknick rendben van, egészséges és szerdán este visszatér az irodájába, csütörtök kora este pedig halott vagy ténylegesen halott, Sicknick láthatóan stroke-ot kapott.                        Hogy ez mikor és hogyan történt, ennek a történetnek kell a legkönnyebben aludni. 

És mégis azt mondják nekünk, hogy ezt vegyük hitre - vagy ahogy a média szereti mondani: „bizonyítékok nélkül”.

Március közelében Sicknick tiszt halálát továbbra is rejtély övezi, és George Floydhoz hasonlóan szinte mitikus politikai vértanúvá vált anélkül, hogy valaha is tudta volna.

/Forrás: https://www.thegatewaypundit.com 2021.02.24./A cikk fordítása google-s fordító használatával történt. *B.Kiss-Tóth László