Patty McMurray:

George Floyd erőszakos bűnöző vagy mártír?

image.png
 
 
 
George Floyd halála után a média és a baloldali aktivista csoportok követelték az érintett tisztek testkamerás felvételeit.

Meg is kapták. A kiszivárgott teljes 18 perces videó sokkal bonyolultabb forgatókönyvet vázolt fel, mint amit ábrázoltak, de ez nem változtatta meg az egyszerűsített médiaüzenetet. George Floydot tévesen vértanúvá és néphőssé változtatták, annak ellenére, hogy erőszakos bűnöző volt, aki ellenállt a letartóztatásnak, és korábban terhes nőt tartott fegyverrel. Ezenkívül erősen kábítószer-használó volt, aki sok különböző drogot fogyasztott.

Két nappal azután, MN rendőr Derek Chauvin vádolták 3. fokú gyilkossággal, és a korábbi MN rendőröket Thomas Lane-t, J. Alexander Kueng-et és Tou Thao-t gyilkosságban való bűnrészességgel  Floyd meggyilkolásában, az NMS Labs továbbította Floyd  toxikológiai jelentését a Hennepin Megyei Orvosi Vizsgáló Irodának.

Az ügyészség három hónapot várt, hogy kiadja Dr. Andrew Baker, a Hennepin megyei főorvos-egészségügyi szakértő toxikológiai jelentését, amely arra a következtetésre jutott, hogy ha Floydot holtan találták otthonában (vagy bárhol másutt), és nincsenek más tényezők, akkor halála túladagolás lett volna.

Ez a bizonyíték természetesen nem mentesíti teljesen a George Floyd letartóztatásában résztvevő rendőröket - ez az esküdtszék döntése, nem pedig a média vagy az aktivisták számára.

De a média és az aktivisták követelték a videókat.

És megkapták őket. Videókat is kaptak a kisebbségeket érintő későbbi eseményekről, több nagy nyilvánosságot kapó ügyben. Mindegyik videó bizonyíték azt mutatta, hogy sokkal több volt a történet, mint „a gonosz fehér rasszista zsaru megöli a védtelen ártatlan kisebbséget”.
rasszizmus és fehér felsőbbrendűség hamis vádjaival akarják széttépni az amerikai társadalmat. 
George Floyd országos televíziós show-temetésével azt , akarták elérni, hogy Amerikát továbbra is alapvetően rasszista helyként szégyelljék, az ellenkező adatok ellenére.

image.png
 
Jacob Frey, Minneapolis demokrata polgármestere sír George Floyd aranydiszítésű koporsójánál.
 
image.png
 
Joe Biden, a Demokrata Párt elnökjelöltje pincéjéből észrevételeket adott Floyd temetésének résztvevőinek. (AP fotó)
 
A politikusok abban reménykedtek, George Floyd show temetését is  vizuális eszközként tudják felhasználni a nyilvánosság agymosására.

 

/Forrás: https://www.thegatewaypundit.com 2021.02.24./ A cikk fordítása google-s fordító használatával készült.*B.Kiss-Tóth László