Andrew W. Coy:

Joe Biden uralkodásának első 30 napja olyan rossz, mint amitől féltünk

image.png
 
 

Ennek a lidércnyomásos Haladásnak (Progresszív Purgatórium) az első 30 napját már átéltük. Ez az első hónap, amikor a haladók (mély állam / globalisták / szocialisták) elhelyezték Bidenet a Fehér Házban. Az első hónapon belül, amikor a cabal megalapozta a figuráját, láttuk, hogy a legrosszabb félelmeink megvalósultak, és félénk reményeink megsemmisültek. Ez az, amit most egy rövid hónap alatt tudunk és megtanultunk arról, amit a progresszív disztópiaiak tettek és terveznek Amerika és népe ellen.

* Biden despotikusan több végrehajtói parancsot hozott az első hivatali héten, mint Trump, Obama és W. Bush együttvéve az első hetekben.

* A Biden-kormány másképp kezdte számolni a COVID-eseteket. Ezért a COVID-esetek száma drámai módon csökken az új adminisztráció alatt.

* Megkezdték az influenzás halálesetek visszaszorítását az influenzás halálesetek kategóriájába, ennek megváltoztatása drámai módon csökkenti a COVID-halálozások számát.

 

* A Fehér Ház kapuit szélesre tárják a Muszlim Testvériség számára, miközben Izrael és Netanjahu előtt zárva vannak. És most a Biden-adminisztráció Izrael ősellenségéhez, Iránhoz fordul.

* Azt az utasítást kaptuk, hogy a Make America Great Again ismét rasszista és idegengyűlölő, de a Blame America First hazafias és nemes.

* Látjuk, hogy nemzetünk fővárosában a belátható jövőben kiküldött több ezer katona miatt ez most inkább Bagdadra vagy Phenjanra hasonlít, mint Washington városára. És a haladók nem adnak magyarázatot nemzetünk fővárosának folyamatos militarizálására.

* Washington DC militarizálásával, valamint falak, határok, kerítések és borotvaszálak hozzáadásával a kongresszus most a saját elzárt közösségében él és dolgozik. A "mosatlan tömegek" egyike sem léphet be. Szinte mintha tudnák, hogy valójában nem nyertek 2020-ban.

* Florida, amely továbbra is szabad állam marad, és DeSantis kormányzó, amely nemzeti elismerésben részesül, zavarba hozta az új rendszert. De a szövetségi kormány valójában tárgyalásokat folytat Florida állam elkülönítésétől Amerika többi részétől a nyílt és korlátlan utazási tervek tekintetében. Ez egyértelműen a DeSantisz megbüntetésére szolgál.

* A baloldali média saját maga szabta meg az áramszünetet, ami minden rosszat elkövetett Cuomo kormányzóval, mivel több ezer idős ember halálát okozta New York-i idősek otthonában. Tudjuk, hogy a baloldali média hogyan bánt volna vele, ha a nevet Cuomóról Trumpra cserélik. Nemcsak elfogult újságírás, hanem a média céltudatos hazugsága és hazugságai.

* Ha valaki legálisan tartózkodik az országban, akkor feltételezik, hogy rendelkezik COVID-vel. Ha valaki illegálisan próbál bejutni az országba, akkor feltételezik, hogy nincs COVID-je. Mit?

* A Keystone csővezeték leállítása már több ezer munkanélküliséget okozott, és drámai módon megemelte a gáz árát. A menők járnak jól a gallononkénti 4 dolláros árképzéssel.

* A II. Impeachment miatt azt mondták nekünk, hogy a szavak és a szavak önmagukban elegendõ okok és okok elegendõk a tisztségükbõl való felmentésre. Egyelőre még nincs hír Kamala Harris jövőbeli felelősségre vonásáról és hivatalából való elmozdításáról a tényleges felkelés tavaly nyári "többnyire erőszakos tüntetései" során elhangzott szavai miatt.

* Amikor a Biden-adminisztráció egységet mond és egységben áll össze, emberei feketelistákat, könyvégetést, megtisztítást, törlést, átnevelő táborokat és gondolkodó rendőrséget jelentenek.

* Az éghajlatváltozás szélhámossága halálokat, pusztulást és a harmadik világ életkörülményeit okozza. Csak kérdezd meg Texast.

* Az éghajlatváltozás hoax cárja, John Kerry magánrepülőgéppel repül, hogy díjat kapjon az éghajlatváltozás vezető szerepéért. Csak nem tudja kitalálni ezeket a dolgokat. Tényleg megtörtént.

* Az új közigazgatás alatt megtudtuk, hogy Kína most dönt Amerika külpolitikájáról ...Kína felé. Tajvan napjai meg vannak számlálva.

* A haladás első 30 napjában megtanultuk, hogy a Pentagon vezetése politikailag nem semleges, pártpolitikai oldalakat képvisel, és valójában a Mély Állam része. A politikai tábornokok ötlete ijesztő.

* A jelenlegi rendszer megsérti a második módosítást - nem fegyverek a elkobzásával, hanem azzal, hogy gondoskodik a lőszerhiányról.

* Az impeachment II kiállítási tárgyalását hamarosan követi az Insurrection Commission kiállítási tárgyalása. És egy rendkívül pártos háromcsillagos tábornok fogja vezetni. Ennek megint meg kell rémítenie minden amerikait és alkotmányozót.

* Ezen rövid 30 nap alatt megtudtuk, hogy a katonaságot „megtisztítják” bizonyos politikai és kulturális filozófiáktól. Megfelelsz, vagy kint vagy.

* Megtudtuk, hogy az új COVID ösztönző törvényjavaslatban a vörös államok adói mentik meg a kék államokat saját maguk által elrendelt leállításaikból és saját államuk gazdaságának szándékos szabotázsából. Ez Trump gazdaságának tönkretételét jelentette a 2020-as választásokra.

* Ebben a hónapban megtudtuk, hogy a bőr színe, amellyel született, önmagában ez is csak rasszista lehet.

* Ismételje meg Orwell / Fauci után: "Két maszk jó, egy maszk rossz ... két maszk jó, egy maszk rossz ... két maszk jó, egy maszk rossz."

Ez az első hónap olyan súlyosnak bizonyult, mint amennyitől féltünk. A haladó rendszer első 30 napja bebizonyította, hogy a Trumpra szavazó 80 milliónak mindvégig igaza volt. A választások mindig is számítottak. Sajnos most úgy tűnik, hogy a Deep State "válogatásai" többet számítanak. Nagyon szomorú és rendkívül veszélyes.

Forrás: https://www.americanthinker.com/blog/2021/02/the_first_30_days_of_bidens_reign_are_as_bad_as_we_feared.html#ixzz6nEsugGmK 2020.02.21./*B.Kiss-Tóth László