Joe Hoft:

TISZTELETLENÜL: 

Trump elhagyása és a földcsuszamlásos választások ellopásának engedélyezése után a republikánus „vezetők” most képmutatóan a választási integritásba akarnak betekinteni -micsoda szemét alakok!

 
image.png
 
 
A Republikánus Párt ma már csak rohadt vicc. 
Undorítóak, felháborítóak és elveszettek.
Miután hátradőltek és nézték, ahogy a demokraták ellopják a 2020-as földcsuszamló választásokat Trump elnöktől,                  majd tagadják a választásokkal kapcsolatos esetleges szabálytalanságokat, a republikánusok most képmutatóan
meg akarják vizsgálni a választások integritását.
Menjetek a pokolba, mi nem hiszünk nektek.
A 2020-as választások az Egyesült Államok történelmének legkorruptabb és legbűnözőbb vállalkozásai voltak.                             Ez az egy cselekmény éveken keresztül milliókba fog kerülni Amerikában munkahelyek és jövedelmek formájában.                        Ennek eredményeként Kína visszaveszi mindazt, amit elvesztettek a Trump évek alatt.                                                                                  A határ már nyitva van. 
Az amerikai energiaszektor már most is zűrzavarban van. 
Irán pedig már megtámadja az iraki amerikai bázisokat.

Az amerikaiak által egykor dédelgetett szabadságjogok a COVID-válságnak köszönhetően szinte semmivé válnak.
Most nincsenek jelei annak, hogy ez az őrület elengedné. 
Nincs többé szólásszabadság. 
A közösségi média óriásai úgy viselkednek, mint Kína.  
A Big Media figyelmen kívül hagyta a közvetlen csalás minden cselekményét, és most elítél, vagy elhallgattat, ha megemlíti.
Az FBI és a DOJ figyelmen kívül hagyta a 2020-as választási bűncselekményeket, de hamarosan eljönnek minden olyan személyért, aki Trump elnök és Amerika mellett állt.
A gyilkos demokrata kormányzók több ezer kisvállalkozástól vették el a boldogabb életre való törekvés jogát.                                                                                                                                                              
Az energetikai alkalmazottak már ezerszám vesztették el az állásukat.                                                                                             
A demokraták ellopták a választásokat, a republikánusok pedig nem tettek semmit.
Kína mosolyog.

A demokraták minden elképzelhető módon csaltak.
Ma még 460 000 olyan szavazólap van érvénytelen Grúziában, amelyek érvénytelenek, mivel nincs mellékelve az őrizetlánc dokumentációja.
Pennsylvania több százezerrel több hiányzó szavazólapot gyűjtött össze, mint amennyit kiküldtek.
Wisconsin 260 000 határozatlan ideig zárt szavazólapot tartalmaz, amelyek a Legfelsőbb Bíróság szerint valószínűleg érvénytelenek.

Ez elég lett volna ahhoz, hogy megdöntsék a 2020-as választásokat, de a republikánusokat ez soha nem érdekelte.
Örömmel haladtak tovább Trump elnök és választói bázisa nélkül.

*
.image.png

 

There Are Over One Million Illegitimate Votes In Three States Alone That Would Give the Election to President Trump If Addressed

There are over one million votes in three swing states that when addressed will give the election to President Trump. Yes this is true.  Big Media, Big Tech, Big Pharma, the Democrat Party and China won’t tell you this but this is indeed true.  There are more than enough votes that when addressed properly will …Continue readingThere Are Over One Million Illegitimate Votes In Three States Alone That Would Give the Election to President Trump If Addressed

The Gateway Pundit
*
Nem csak ez, de a republikánus vezetés szerint nem történt csalás. 
Mitch McConnell és Liz Cheney egyaránt azt állítja, hogy nem történt választási csalás. 
Lindsey Graham támogatta Cheneyt, és azt mondta Trumpnak: 
-Nem merj említeni választási csalást a demokraták második BS-beli felmentési meghallgatásán.
*
image.png
 
 
Lindsay Graham Offers Support for Liz Cheney and Then Warns the Trump Team About Attempting to Present Evidence of Election Fraud In Front of the Senate

Lindsey Graham is back to being himself.  After sucking up to President Trump to help him win an election, he attempts to intimidate the President while supporting bitter war monger Liz Cheney who voted to impeach the most popular President in US history. Lindsey Graham is the friend nobody wants.  He’ll smile at your face …Continue readingLindsay Graham Offers Support for Liz Cheney and Then Warns the Trump Team About Attempting to Present Evidence of Election Fraud In Front of the Senate

The Gateway Pundit
*
Aztán mindennek tetejébe Mike Pence alelnök hátba szúrta az elnököt és a szavazóit, és lényegében azt mondta nekik, hogy fogadják el a Biden-fiktort.
*
Pence Betrayed General Flynn in 2017 and Today He Betrayed President Trump and America
Earlier today we said Vice President Mike Pence would end the day in history branded as a hero or a traitor to his country.  
We now know that answer. 
This afternoon while the President was speaking to a million patriots in the Capital, VP Pence released his memo explaining why he was overlooking the corruption … 
Continue readingPence Betrayed General Flynn in 2017 and Today He Betrayed President Trump and America
The Gateway Pundit

*

De ma a republikánusok, kétségtelenül miután látták, hogy adományaik csak éppen hogy csordogáltak, úgy döntöttek, hogy új bizottságot akarnak létrehozni a választások integritásának megvitatására .

Via Csak a News :
Ronna McDaniel, a Republikánus Nemzeti Bizottság elnöke szerdán azt mondta, hogy a csoport új választási integritási bizottságot hozott létre, amelynek feladata a választások átláthatóságának helyreállítása és a választók bizalmának biztosítása a jövőbeli választási folyamatokban.

A bejelentés a 2020-as választási ciklust követi, amelynek eredményei továbbra is a választói csalással kapcsolatos állítások és az állami választási tisztviselők és vezetők fellépésével kapcsolatos aggodalmak felhő alatt maradnak.

"A választási integritás az egyik legkritikusabb kérdés, amellyel pártként és országként szembesülünk" - mondta McDaniel a bejelentés során.
„Amit az elmúlt választásokon láttunk - az államok fontos biztosítékokkal nem lépnek fel, megkerülik a megfelelő törvényhozási folyamatokat és a tizenegyedik órában megváltoztatják a választási törvényeket - mélységesen aggasztó volt, és káoszt és bizonytalanságot hozott a demokratikus folyamatainkba.
Az RNC elnökeként nem ülök tétlenül, és a párt válaszolni fog.”

Az RND közölte, hogy a 2020-as választási ciklusban „eddigi legátfogóbb jogi stratégiája” - több mint 30 millió dollárt költött választási védelmi erőfeszítésekre országszerte a csatatér államaiban.
Vedd észre, hogy ezek a bohócok még mindig nem fogják azt mondani, hogy a 2020-as választásokat egy idős öregember lopta el, aki nem tudott tíz kört kitölteni egy „gyűlésen”.
A republikánus elitet ez nem érdekli.
Csak a pénzünket akarják. 
Menjenek a pokolba!

/Forrás: https://www.thegatewaypundit.com 2021.02.19./ A cikk fordítása google-s fordító használatával történt.*B.Kiss-Tóth László