*B.Kiss-Tóth László:
A Biden-kormány megnyitja az Egyesült Államok határait a tömeges migráció előtt
...miközben amnesztiát és munkavállalási engedélyeket javasol illegális külföldiek millióinak az Államokban 
A legálissá tett jövevények kiszorítják az amerikaiakat és a valóban legális bevándorlókat a munkahelyekről, mivel a cégek részükre a minimálbértől függetlenül csökkenthetik a béreiket.

 
 
 
Joe Biden elnök kormánya ezzel a lépésével szakít az előző elnök: a republikánus Donald Trump bevándorlást-korlátozó politikájával.

A demokraták azt javasolják, hogy küldjenek meghívókat az illegális bűnözőknek, hogy térjenek vissza és szerezzenek amerikai állampolgárságot.

*

Stephen Miller, Trump korábbi tanácsadója is távozik a hivatalából. 

Stephen Miller szerint: "A Biden elnök és a kongresszusi demokraták által előterjesztett jogszabályok alapvetően kitörlik Amerika nemzetiségének lényegét. Úgy gondolom, hogy az emberiség történetében ez a jogszabály először javasolja a kérelmek elküldését a korábban kitoloncolt illegális bevándorlók számára, és lehetőséget ad nekik arra, hogy az állampolgárság felé vezető gyors úton térjenek vissza. Ez hallatlan. Ezek azok az emberek, akiket az ICE tisztviselői az elmúlt években nagy költséggel  és nagy számban találtak a bűnügyi nyilvántartásban, az adófizetők költségére lettek visszatoloncolva a hazájukba, és most visszafogadási és amnesztia iránti kérelmeket fogunk küldeni az állam- és belbiztonsági miniszternek. Ez őrültség! 
Azon felül, hogy a jelenlegi közigazgatás egy hónap alatt már nagyrészt sikeresen felszámolta a határbiztonságot."

 

A Biden-kormány részére az eddigi migrációs eljárás átalakításában a Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM), az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának Hivatal (UNHCR) és az ENSZ gyermekalapja, az UNICEF is segítséget nyújt.
 
https://www.thegatewaypundit.com és a https://www.bocskairadio.org híranyaga nyomán:*B.Kiss-Tóth László 2021.02.21.