Jim Höft: 

35  capitoli rendőrtiszt jelenleg vizsgálat alatt áll, 6 főt felfüggesztettek már a tiltakozók amerikai capitoliumba engedése miatt 

image.png
 
 
(Kép: @NicXTempore / Twitter)
 

Hat capitoliumi rendőrt felfüggesztettek, és további 35-en nyomozás alatt állnak, miután a tisztek január 6-án kinyitották az ajtókat és kapukat, és Trump szurkolóit és más aktivistákat beengedték az Egyesült Államok Capitoliumába.

*

Ez a videó azt mutatja, hogy a Capitol Hill-i rendőrség kaput nyitott, hogy tiltakozók százait engedje be az Egyesült Államok Capitoliumába

Joseph Morris videója:

Capitol Police OPEN GATE for Trump Protesters: DC Lockdown RIOT COUP in Washington Inside Job!?
*
Ez a videó pedig azt mutatja, hogy a Capitolium rendőrsége hogyan teszi lehetővé a tüntetők számára, hogy sétáljanak az Egyesült Államok Capitoliumában.
Spoudazo.US videója:
US Capitol Police Allow Protesters Inside
*
Több ilyen később előkerült videó is van.
Eddig 250 Trump támogatót és másokat tartóztattak le az Egyesült Államok Capitoliumának megrohamozása miatt -miután beengedték őket.

FOX 5 DC jelentette:

Az amerikai capitoli rendőrség szóvivője megerősítette az FOX 5-nek, hogy a Szakmai Felelősség Hivatala 35 rendőr január 6-án, a capitoliumi zavargás napján tett intézkedéseit vizsgálja, és hat tisztet fizetésmegvonással felfüggesztett.

A tanszék nyilatkozata olvasható.

„Szakmai Felelősségű Hivatalunk 35 rendőr nyomozását vizsgálja azóta. Jelenleg hat ilyen tisztet fizetéssel felfüggesztettünk. Yogananda Pittman megbízott főnök az az utasítást adta ki, hogy osztályának minden olyan tagja ellen, akinek a viselkedése nem felel meg a minisztérium magatartási szabályainak, megfelelő fegyelmi eljárással kell élni."

A Capitolium-Rendőrség néhány alkalmazottjának vírusos videói kérdéseket vetnek fel a zavargás során tett cselekedeteikkel kapcsolatban.

Néhány tisztet szinte mozdulatlanul egy ajtó mentén állva látnak, amikor az emberek beözönlenek a Capitoliumba.

Legalább két vádlott rendbontó azt mondta az FBI-nak, hogy a Capitolium rendőrtisztje azt mondta nekik: "Ez most a te házad."

A törvényalkotók kijelentették, hogy az egyik felfüggesztett tiszt készített valakivel szelfit, a másik pedig MAGA kalapot viselt.

Egy videóban a kalapot viselő tiszt megkérdez két férfit, hogy segítenek-e neki átjutni a tömegen, hogy segítsen a Capitoliumon belüli többi tisztnek.

A tiszt átadja az egyik férfinak a megafonját, és azt mondja: -Majd követlek. A videót Rico La Starza készítette, aki szerint DC-ben járt, és elment a Capitoliumba, és elkezdett forgatni, amikor meglátta, mi történik…

… Eddig több mint 250 ember ellen emeltek vádat a garázdaság kapcsán, és a nyomozók szerint még mindig százakat keresnek.

/Forrás: https://www.thegatewaypundit.com  2021.02.19./ A cikk google-s fordító használatával történt.*B.Kiss-Tóth László
 
 
Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework