Jim Hoft:

Miért kapta dr. Fauci a nemzetközi díjat? 

Miért nem rúgják ki inkább vagy miért nincsen rács mögött?

image.png
 

Dr. Anthony Fauci fődíjat nyert a héten a koronavírus-járványban betöltött vezető szerepéért. 
Fauci az egymillió dolláros Dan David-díjat kapta a tudomány védelméért és az izraeli COVID-19 oltások támogatásáért.

Ez megdöbbentő hír volt, figyelembe véve Dr. Faucinak az Országos Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetének igazgatójaként, a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban végzett gyalázatos munkáját.
Egy év gazdasági leállás és tönkremenetel után most világos képet kapunk a járványról. Egy dolog biztos. Fauci doktort a halálos döntése miatt már rég ki kellett volna rúgni vagy börtönbe kellett volna dugni.

Íme néhány tény a COVID-19-ről, amelyet a média továbbra is figyelmen kívül hagy.
Hogyan viszonyul a COVID az utolsó nagy járványhoz - az 1918-1919-es spanyol influenzához?
image.png
 
 
A spanyol influenzajárvány többnyire fiatal felnőtteket ölt meg. 1918–1919- ben az Egyesült Államokban az influenzajárványos halálesetek 99% -a 65 év alatti embereknél fordult elő, és a halálozások majdnem fele 20–40 éves fiatal felnőtteknél történt. 1920-ban a 65 év alatti emberek halálozási aránya a 65 év feletti emberek halálozási hányadának felére csökkent, de a halálozások 92% -a továbbra is 65 év alatti embereknél következett be.

A COVID-19 öregeket és betegeket öl meg - azokat, akiknél egynél több társbetegség van.
image.png

A COVID-19 a leghalálosabb az idősebb populációk között. Valójában február 10-ig a COVID-19 alkalmazásával országszerte bekövetkezett halálesetek 93 százaléka 55 évesnél idősebb korban történt. Csak 0,2 százalék volt fiatalabb 25 évesnél.

Fauci továbbra is azt akarja, hogy zárják be az iskolákat, és a vállalkozások tönkremenjenek a tények ellenére.

A CDC megváltoztatta a COVID-19 halálesetek bejelentésének szabályait az Egyesült Államokban.                    A CDC magában foglalja a „koronavírusos” halálozásokat és a „koronavírusból eredő” halálozásokat.

image.png
 
 
A bejelentett nemzeti akták információs fájlja szerint:
A Betegségellenőrzési és megelőzési Központokat (CDC) azzal vádolják, hogy megsértették a szövetségi törvényeket a koronavírus halálozási számának növelésével.
A CDC törvénytelenül legalább 1600 százalékkal növelte a COVID halálozási számát a 2020-as elnökválasztás lejátszódása során
 -derül ki a Tiszta és Alkalmazott Tudások Intézetének közegészségügyi kezdeményezéséből közzétett tanulmányból. 
A „COVID-19 adatgyűjtés, társbetegség és szövetségi törvény: történelmi visszatekintés” című tanulmány szerzői: Henry Ealy, Michael McEvoy, Daniel Chong, John Nowicki, Monica Sava, Sandeep Gupta, David White, James Jordan, Daniel Simon, és Paul Anderson."
image.png
 
A tanulmány 25 oldalas, több mint 100 idézettel. A főbb szempontok azonban összefoglalhatók.
Fő szempont annak megállapítása, hogy a pontatlanságok és megbízhatatlanság tesztelése tudománytalan eljárásokkal és módszerekkel kombinálva  kimutathatóan hamis pozitív csúcsokat eredményezett:
 
 

„A CDC immár törvényesen előírja a vörösvérű amerikaiak számára, hogy viseljenek arcmaszkot az összes tömegközlekedési eszközön, miközben a globalisták megpróbálják a lakosságra terelni a„ kettős álarc” fogalmát. A választások óta az Egészségügyi Világszervezet elismeri,  hogy a PCR-tesztek az első próbálkozással nem teljesen megbízhatóak, és szükség lehet egy második vizsgálatra. Ez megfelel a CDC csendes  felvételének miszerint a vírus és az antitest teszt eredményeit vegyítette az esetszámához, és hogy az emberek pozitív eredményt kaphatnak  egy antitest teszten, ha vannak olyan antitestjeik, amelyek a náthát okozó víruscsaládból származnak. A floridai kórházakban annyi pontossággal járó bonyodalom volt, hogy az  Orlando Healthnek el kellett ismernie, hogy 9,4 százalékos pozitivitási aránya 98 százalékos volt. (OLVASD: AZ IGAZSÁG Fauciról és Gatesről, valamint az NIH-ról, amelynek részesedése van az oltásban).”

A tanulmány felvetette azokat a mély jogi következményeket is, amelyekkel az ország bíróságain kell foglalkozni, ha Amerika valaha is szabad akar lenni. Azok az adatok, amelyeket a CDC egy évig kanalazott, komoly jogi kérdéseket vetnek fel. A 2020-as választásokhoz hasonlóan, a jelentéstétel és az adatgyűjtés szabályaiban jelentős változásokat vezettek be kizárólag a Covid esetében, ami 1600% -kal meghaladó haláleseteket eredményezett.

Dr. Fauci megtiltotta a hidroxi-klorokin alkalmazását is, amivel több százezer beteg halálát okozta.

image.png

Most 205 nemzetközi tanulmány készült HCQ alkalmazásával a koronavírus kezelésében.
A tanulmányok azt találták, hogy a HCQ korai alkalmazása koronavírus kezelésében elképesztő eredményeket hozott.
A CDC és Dr. Fauci még mindig tiltják ezt a gyógyszert.


Dr. Faucinak és a CDC-nek még mindig nincs nemzeti terve a COVID-19-sel jelentkező beteg beteg idősek kezelésére. A HCQ nem része a korai kezelési tervnek.

Dr. Fauci politikája tönkretette az amerikaiak életét, megrongálta a gyermekeket, tömeges szegénységet okozott és több tízezer amerikait megölt.
És mégis:  börtön helyett Fauci egymillió dolláros nemzetközi díjat nyert.
Valami rettenetesen nincs rendben.

/Forrás: https://www.thegatewaypundit.com2021.02.16./A cikk fordítása google-s fordítóval történt.*B.Kiss-Tóth László