Az amerikai szenátus liberális-demokratáinak és az őket segítő, áruló republikánusoknak sikerült szembeköpniük önmagukat Trump-ügyben
*
Jim Höft:

A Szenátus újból 10 órakor összeül 

-A demokraták úgy döntöttek, hogy tanúkat hívnak össze az ügy összeomlása után 

image.png
 
Ez a pénteki pusztító vallomások után történt, beleértve a 13 perces videoklipeket, aminek felvételei ugyanazt  mutatják a demokratákról, pontosan ugyanazt teszik, mint amivel Trump elnököt megvádolták.
Az amerikai szenátus szombat reggel 10 órakor újra összeül.
Pénteken pusztító nap volt a demokraták számára. Amikor az amerikai közönség meglátja őket olyan személyekkel, mint akik ők, az soha soha nem lesz jó nap nekik.
A demokraták a liberális médiától függenek, hogy pajzsuk legyen.

A szombati ülésen megszavazhatják Trump elítélését vagy felmentését. Patrick Leahy demokrata szenátor a hamis vád alá vonás elnöki tisztét látja el, és majd Trump elítélésére fog szavazni.
A demokratáknak 17 republikánusra van szükségük ahhoz, hogy elítéljék Trump elnököt az Egyesült Államok Kapitóliuma elleni „felkelés” megszervezésében.
Ez azután történt, hogy a 2020-as választásokat ellopta Trump elnöktől egy *demens beteg az egyik pincében.
A republikánusok esetleg Trump-ellenes, bűnös szavazásukkal gyakorlatilag szétszakítanák a Republikánus Pártot.

A mai napon még záró megjegyzések lesznek, majd szavazás lesz a felmentésről.
Igen vagy Nem!
 
*A demens beteg: Joe Biden.
/Forrás: https://www.thegatewaypundit.com/ 2021.02.13.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Élő közvetítés a Trump-ellenes szenátori ülésről:

Feltöltötte: Right Side Broadcasting Network2021.02.13.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A folytatás:
 
Cristina Laila:
A szenátus 57:43-as szavazatával felmentették Donald Trumpot 
 
image.png
 
Donald Trumpot felmentették ... ÚJRA!
Véget ért Donald Trump második kiállítási tárgyalása.
A szenátus szombaton 57–43-ra szavazta Donald Trump felmentését.
Íme a 7 republikánus, akik megszavazták Trump elítélését:
Nem szavazott a szenátorok kétharmada (67 fő a 100-ból) Donald Trump elítélésére.
Íme a HÉT republikánus, aki Trump elítélése mellett szavazott:  

Burr
Cassidy
Collins
Murkowski
Romney
Sasse
Toomey

A ház  vádemelésének menedzserei szombat reggel összehajtogatták  és visszahúzták a tanúkat, miután Trump jogi csapata bejelentette, hogy Pelosi házelnököt hívják vallomástételre.
A demokraták egyenesen záró érvekig mentek, mert nincs megfelelő bizonyítékuk, és meg akarták védeni Nancy Pelosit.
Trump jogi csapata abszolút megsemmisítette a demokratákat a szenátusban, amikor levetítették azt a videómontázst, amit a demokraták törvényhozóiról, készítettek.  A videófelvételeken jól látszik, hogy erőszakot gerjesztettek Trump ellen és támogatói ellen.
Minden egyes republikánus szenátort, aki Trump elítélése mellett szavazott, ki kell dobni hivatalából.
/Forrás: https://www.thegatewaypundit.com 2021.02.13./*B.Kiss-Tóth László
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A folytatás:
Cassandra Fairbanks:

Trump a vád alóli felmentése után nyilatkozatot tesz közzé

image.png
 
 
 

Donald Trump volt elnök közleményt tett közzé, miután felmentették a „felkelés felbujtása” miatt indított vád alól 

"Először szeretnék köszönetet mondani elkötelezett ügyvédek csapatának és másoknak az igazságosság fenntartása és az igazság védelme érdekében végzett fáradhatatlan munkájukért" - kezdődött a nyilatkozat. "Legmélyebb köszönetem az Egyesült Államok összes szenátorának és a kongresszus tagjainak, akik büszkén álltak az alkotmány mellett, amelyet mindannyian tiszteletben tartunk, és a szent jogi elvekért, amelyek hazánk középpontjában vannak."

image.png
 
 
A nyilatkozat továbbra is azt mondta, hogy „dédelgetett Alkotmányos Köztársaságunk a pártatlan jogállamiságon, szabadságaink, jogaink és szabadságaink nélkülözhetetlen biztosítékán alapult.

„Szomorú kommentár napjainknak, hogy Amerikában az egyik *politikai párt szabad átengedést kap a jogállamiság becsmérlésére, a bűnüldözés rágalmazására, a tömegek felvidítására, a rendbontók mentségére és az igazságosság politikai bosszú eszközévé alakítására és üldözésre, feketelista, törölje és elnyomja azokat az embereket és nézőpontokat, akikkel vagy amelyekkel nem értenek egyet. Mindig bajnok leszek és mindig is a rendíthetetlen jogállam, a bűnüldözés hősei, valamint az amerikaiak azon joga mellett állok, hogy békésen és becsületesen vitázzanak a nap kérdéseiről rosszindulat és gyűlölet nélkül.”

Trump kijelentette, hogy „ez hazánk történelmének legnagyobb boszorkányüldözésének újabb szakasza volt”. Megjegyezte, hogy egyetlen más elnök sem élt át hasonlót.

A nyilatkozat arra a következtetésre jutott, hogy a Make America Great Again mozgalom még csak most kezdődik, és hogy az elkövetkező hónapokban „annyi mindent kell megosztania veletek”.

* a Demokrata Pártról van szó.

/Forrás: https://www.thegatewaypundit.com 2021.02.13./*B.Kiss-Tóth László

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A folytatás:

Jim Hoft:

A Louisiana GOP Végrehajtó Bizottsága egyhangúlag megszavazta 

Bill Cassidy szenátor alkalmatlanságát a színlelt impeachment-szavazás miatt

image.png
 
 
Bill Cassidy szenátor is csatlakozott a hat republikánus szenátorhoz a Donald Trump exelnök elleni vádemelés megtételére.
 
/Forrás: https://www.thegatewaypundit.com 2021.02.13./*B.Kiss-Tóth László
 
Mellékletek terület
 
YouTube-videó (🔴 LIVE: President Trump Impeachment Trial: Day 5) előnézete
A cikkek fordítása google-s fordító használatával történt. *B.Kiss-Tóth László 2021.02.15.