Magzatgyilkosságokat támogató katolikus püspökök?
*
Michael Hichborn Michael Hichborn:

Az amerikai püspökök jótékonysági karja elkapta az abortusz és az LMBT-aktivizmus ösztönzőinek finanszírozását

Három katolikus kampány az emberi fejlődésért finanszírozott szervezetek aláírták vagy közvetlenül részt vettek egy koalícióban, amely közvetlenül szorgalmazza az abortuszt és a transzneműséget.
image.png
 
 

 
Kép

LEPANTO MEGJEGYZÉSE: A jelentés végén egy cselekvési tételt adunk meg. Még akkor is, ha nem olvassa el a teljes jelentést, kérjük, keresse fel a végén található akciót, és vegye fel a kapcsolatot püspökével e felháborító támogatásokról.

2021. február 10. (Lepanto Intézet ) - Időnként a katolikus kampány az emberi fejlődésért (CCHD) által finanszírozott szervezet nyilvános elismerést és elismeréseket kap munkájáért és a katolikus egyházzal fenntartott kapcsolatáért. 2021. február 1-jén a CCHD által finanszírozott Stand Up Nashville (SUN)  erős dicséretet kapott  az Egyesült Államok Katolikus Püspöki Konferenciájának (USCCB), a Katolikus Hírszolgálat nevű hivatalos hírügynökségétől. A darab szerzője Aimee Shelide Mayer, aki Nashville a Nemzeti Katolikus Munkaügyi Hálózat helyi képviselője. A SUN-ra mint a helyi „prófétákra, akik a munkások védelmében kiáltanak”, Mayer rámutat, hogy a SUN támogatást kap a CCHD-től.

Tekintettel erre a nagy dicséretre, fontosnak tartották, hogy közelebbről megvizsgáljuk a SUN-t, és amit felfedeztünk, sokkal több volt, mint vártuk. A SUN és két másik CCHD által finanszírozott szervezet aláírta vagy közvetlenül részt vett egy koalícióban, amely közvetlenül szorgalmazza az abortuszt és a transzneműséget. Ezen túlmenően ezen ösztöndíjasok egyikének vezetése jelentős szerepet játszik a homoszexuális aktivizmus előmozdításában, és tagszervezetek alkotják ugyanezt.

A CCHD legutóbb közzétett kedvezményezettjeinek listája  azt mutatja, hogy a Nashville Organized for Action and Hope ( NOAH ) [ 60 000 USD ], a Memphis Interfaith Koalíció Cselekvési és Hope ( MICAH ) [ 50 000 USD ] és a Stand-Up Nashville ( SUN ) [ 45 000 USD ] szervezetek kaptak Katolikus finanszírozás összesen  155 000 dollár .

Kép
Ezekkel a szervezetekkel egyenként fogunk foglalkozni, kezdve a SUN-nal. Amit felfedeztünk, az az, hogy a SUN közvetlenül sérti a CCHD támogatási irányelveit szervezeti tagjaival kapcsolatban, ügyvezető igazgatója és az igazgatósági tagok többsége pedig elkötelezett az abortusz és az LMBT ideológiák támogatása mellett.
https://www.lifesitenews.com/" target="_blank" style="box-sizing: border-box;">
 

A CCHD támogatási irányelvei  kifejezetten kimondják, hogy a tagsággal rendelkező tagszervezetek nem támogathatják és nem támogathatják a katolikus tanítással szembeni tárgyakat:

Meg tudja erősíteni a katolikus szociális tanítások betartását? Ez azt jelenti, hogy az  Ön szervezete és leányvállalatai, partnerei és koalíciós tagjai  nem hagyhatják jóvá vagy támogathatják a katolikus társadalmi tanítással ellentétes politikákat és kérdéseket  - például az abortusz, az eutanázia, a halálbüntetés, az azonos neműek házassága, a rasszizmus, a szexizmus és más előnyben részesítése. előítéletek. [kiemelés hozzáadva]

A Stand Up Nashville hét tagszervezete közül kettő   közvetlenül támogatja és támogatja az abortuszt mint „jogot”, és LMBT-aktivizmusban vesz részt. Ha a SUN jelezte a CCHD-nek, hogy tagszervezetei betartják ezt az iránymutatást, akkor a SUN hazudott. Továbbá, mivel ez egy iránymutatás, amelyet feltételezhetően a CCHD „szigorú ellenőrzési folyamata” igazol, egyértelmű, hogy a CCHD szintén nem teljesítette a kellő gondosságot.

Partnerség a dolgozó családok számára (PWF)

A PWF a SUN tagsági oldalán tagszervezetként is szerepel:

Kép
A PWF nyilvánvalóan állást foglalt a „reproduktív igazságosság” mellett az abortusz támogatásában, és következetesen minden kommunikációs csatornáján elősegíti a homoszexuális aktivizmust. Néhány példa:

2019-ben a PWF fehér könyvet tett közzé, amely az abortuszt korlátozó jogszabályok ellen kiált .

A dokumentum 15. oldalán a PWF azt kifogásolta, hogy Hutton képviselő támogatta azokat a törvényjavaslatokat, amelyek „megnehezítik női választói számára az abortuszszolgáltatásokhoz való hozzáférést”. A 16. oldalon a PWF azzal vádolta Casada képviselőt, hogy aláássa a „nők reproduktív jogait”, és Hale szenátort a „nőkre káros” jogszabályok támogatásával, mert a „Tennessee Medicaid szolgáltató (k) számára évente jelentést kell készíteni az általuk fizetett abortuszok számáról. az orvosi segítségnyújtási program. ”

Kép
 

A közösségi médiában a PWF aktívan támogatja a katolikus erkölcsi tanítással ellentétes ideológiákat és napirendeket. 2018. szeptemberi Facebook-bejegyzés  a legfelsőbb bíróság akkori jelöltje, Brett Kavanaugh fokozatos kiáltását visszhangozza a „reproduktív igazságosság” elleni állandó kiállása miatt.

Kép
 
A június 28-i Twitter-bejegyzés  a homoszexuális Stonewall-i zavargásokat ünnepli, támogatva a homoszexuális aktivizmust.
Kép
 

Ez a 2015. júniusi Facebook-bejegyzés  valóban a homoszexuális „házasságot” ünnepelte.

Kép
 

2019. októberi Facebook-bejegyzésében a  PWF mindenfajta szexuális perverzió „jogait” egyenlővé tette a „munkavállalói jogokkal”.

Kép

Nashville-i Központi Munkaügyi Tanács (Nashville CLC)

A SUN tagsági oldalán a Nashville CLC is szerepel.

Kép
A Nashville CLC számos cikket tett közzé, amelyek többek között a homoszexuális és transz-aktivizmust szorgalmazzák
  • Hogyan alakították az LMBTQ szakszervezeti aktivisták a munkásmozgalmat  - Ez a cikk elősegíti a homoszexuális és transznemű aktivizmust, különösen a szakszervezetek által a munkahelyen.
  • Összefonódik: a munkásmozgalom és az LMBT-jogok  - Ez a cikk az LMBTQ büszkeségét dicséri, és a homoszexuális aktivizmust az alapvető emberi jogokért folytatott harcként hirdeti.
  • Trumka: Az AFL-CIO-nak küzdenie kell a munkásmozgalmon belül és kívül élő transz-életért  - Ez a cikk összekapcsolja az LGBTQ Nation webhelyet, és elősegíti a transzneműek aktivizmusát.

Továbbá a Nashville CLC közösségi média hírcsatornái elősegítik a homoszexuális aktivizmust, ideértve a 2020. június 15-i bejegyzést :

És ez a bejegyzés 2019. július 30-tól :

Kép
 

Stand-Up Nashville (SUN)

Ne feledje, hogy a CCHD minden szervezetnek azt követeli, hogy „ leányvállalatai, partnerei és koalíciós tagjai ne támogassák vagy támogassák azokat a politikákat és kérdéseket, amelyek ellentétesek a katolikus társadalmi tanítással. „ Csak ezen az alapon  , a két tagszervezet tevékenysége miatt, amelyet most bemutattunk, a SUN-t kizárják a CCHD-finanszírozásból. De nem ez az egyetlen gond.

Amellett, hogy tagszervezetei közvetlen ellentétben állnak a katolikus erkölcsi tanítással (megsértve a CCHD irányelveit), a SUN-t az Epoch Times és Key Wiki is a marxista „Szabadság Úti Szocialista Szervezet” frontcsoportjaként azonosította.  Bár ezt nem tudjuk bizonyítani, érdemes megjegyezni, hogy a SUN konferenciahívásokban is részt vett Amerika Demokratikus Szocialistáival (DSA ), legalábbis súlyt adva annak, amit az Epoch Times és a Key Wiki állított:

Kép
De ez valójában nem lehet meglepő, tekintve azt a tényt, hogy a Stand Up Nashville ügyvezető igazgatója és igazgatósági tagjainak többsége komolyan részt vesz az abortusz és az LMBT-aktivizmus támogatásában.
Kép

Odessa Kelly a SUN ügyvezető igazgatója , akinek Facebook-oldalán számos példája látható erre. Például:

A 2018. júniusi Facebook-  bejegyzés azt mutatja, hogy Odessa Kelly részt vesz a Nashville Pride Parádén.

Kép
https://ssl.gstatic.com/mail/sprites/newattachmentcards-ff2ce2bea04dec2bf32f2ebbfa0834ff.png") -219px -129px no-repeat; height: 21px; width: 21px;">

Egy másik   2018 júniusi Facebook-bejegyzés szintén a Nashville Pride Parade-ről származik. Kelly ezúttal egy húzós férfival pózol.

Kép

Ez a 2016-os Facebook-bejegyzés  Kellyt mutatja be egy korábbi Pride felvonuláson, amely egy tevékenységi mintát alakít ki.

Kép
 

A következő videó Kelly Facebook-hírcsatornájából  mutatja, hogy részt vett a 2019-es Pride Parade-on, ezúttal néhány provokatívan öltözött homoszexuális férfit, valamint néhány transznemű aktivistát forgattak.

 

2019-ben a SUN a közösségi médiában népszerűsítette az erőteljesen abortuszt támogató női menetet, amelyet a Power Together Tennessee (később róluk bővebben) szponzorált. Tulajdonképpen Odessa Kelly, a SUN ügyvezető igazgatója volt, a felvonulás főelőadója volt :

Kép
https://ssl.gstatic.com/mail/sprites/newattachmentcards-ff2ce2bea04dec2bf32f2ebbfa0834ff.png") -219px -129px no-repeat; height: 21px; width: 21px;">
Kép

A Stand Up Nashville igazgatósági tagja, Charlane Oliver szókimondó abortuszpárti nézeteiben.Fekete Női Kerekasztalon szerepelt,   ahol Roe v. Wade-t vitatták meg. A megbeszélés központi témái a következők voltak: „a nők egészsége és reproduktív jogai, valamint a Roe kontra Wade kiszolgáltatottsága,   ha Brett Kavanaugh bírót megerősítik az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságán”.

Kép
 
Kép

A Stand Up Nashville igazgatósági tagja és a SUN nemrégiben volt társelnöke, Anne Barnett is részt vesz a homoszexuális és abortusz-aktivizmusban. A Facebookon tett „tetszései” erősen jelzik ezt:

 

2017. június 24-i Facebook-bejegyzés  egy homoszexuális büszkeség eseményen való részvételt mutat be.

Kép
 

Barnett ezt a képet is közzétette, amely affinitást mutat a kommunista aktivizmus iránt, amely összefonódik az LMBT-aktivizmussal:

Kép
Barnett „lájkjai” a Facebookon  tartalmazzák az abortuszóriást, a Planned Parenthood-t, számos LMBT-szervezetet és a marxista szervezeteket is:
Kép
 

A Stand Up Nashville  igazgatósági tagja  (és a CCHD-támogatott NOAH vezető szervezője, egy pillanat alatt róluk többet)

Kép

Hodge a Facebookon szereti a  híres abortuszt támogató és homoszexuális aktivista szervezeteket -

Kép

Ez június 2015. Facebook-bejegyzés  ünnepli Scotus döntés legalizálja az azonos neműek „házassága”:

Kép
https://ssl.gstatic.com/mail/sprites/newattachmentcards-ff2ce2bea04dec2bf32f2ebbfa0834ff.png") -219px -129px no-repeat; height: 21px; width: 21px;">

2013-ban Hodge  közzétette a házasság egyenlőségének szimbólumát az Egyesült Államok alkotmánya felett :

Kép

NOAH és MICAH

Noha a CCHD-kedvezményezett vezetésének magáncélú cselekedetei nem jelenthetik a támogatási irányelvek hivatalos megsértését, úgy érezzük, hogy ez egyszerre hatalmas kockázati tényező és a jövőbeni kedvezményezett viselkedésének előrejelzője. A személyzet politika. A CCHD újra és újra a saját kárára figyelmen kívül hagyta a kedvezményezett vezetésének jellegét és pozícióit. Nagyon hasonlít egy rabló alkalmazására egy bank vagy egy sikkasztó őrzésére a könyvelés felügyeletére. Mi várható a CCHD részéről, amikor a kedvezményezett vezetése erősen részt vesz a katolikusellenes tevékenységekben? Továbbá, amikor a kedvezményezett vezetése rendkívüli szimpátiát mutat a katolikusellenes álláspontokkal szemben, fokozott a be nem jelentett tevékenységek kockázata, amelyek ellenségesek az egyházi tanítással szemben. Az, hogy nem találjuk az interneten, nem jelenti azt, hogy az egyházi tanítással szemben ellenséges tevékenységek nem történtek.

A CCHD támogatási irányelvei tiltják azoknak a szervezeteknek a finanszírozását, amelyek koalíció tagjai,  amelyek megsértik a katolikus erkölcsi tanítást:

A CCHD nem finanszírozhatja azokat a  csoportokat, amelyek tudatosan vesznek részt olyan koalíciókban, amelyek szervezeti céljuk, koalíciós menetrendjük vagy cselekedeteik részeként bármi, ami ellentmond az alapvető katolikus erkölcsi vagy társadalmi tanításnak, annak a ténynek köszönhető, hogy a CCHD az Egyesült Államok Katolikus Konferenciájának kezdeményezése. Püspökök. Ilyen például a fogamzásgátlás, az abortusz, az azonos neműek házassága, az eutanázia, a rasszizmus, a halálbüntetés alkalmazása vagy a bevándorlókkal szembeni büntető intézkedések. A tiltott tevékenységek magukban foglalják az egyházi tanításnak ellentmondó jogszabályokat előmozdító tevékenységekben való részvételt vagy azok jóváhagyását (például választói útmutatók és az ilyen szavazási intézkedések alátámasztására szolgáló egyéb írásos anyagok). [kiemelés eredeti]

A NOAH és a MICAH is a Power Together Tennessee tagja, amely   a The Washington March helyi fejezete .

Kép
 

A probléma itt az, hogy a Power Together Tennessee kifejezetten kijelenti, hogy a Tennessee Power Togetheree csoportja az abortus, a fogamzásgátlás, valamint a homoszexualitás és a transzneműség teljes támogatása mellett értékeket „fogadott el és hagyott jóvá ”:

Kép

Ezenkívül a Power Together Tennessee NAGYON nyilvánvaló a közösségi média platformjaival kapcsolatos nézeteivel kapcsolatban. Nincs esély arra, hogy egy szervezet beiratkozhasson tagjává anélkül, hogy tudná, hogy a Power Together erősen támogatja az abortuszt, a transznemeket és még az Antifa szélsőséges erőszakos csoportot is.

Néhány példa a Power Together Facebook hírcsatornájából:

Az Antifa népszerűsítése :

Kép
 

A tervezett szülői élet előmozdítása :

Kép
 

A homoszexuális / transz-aktivizmus támogatása :

Kép
 

Ellentétes nézetei miatt ellenezte Amy Coney Barrettet :

Kép
 

A fentiek promóciója :

Kép

Következtetés

Az ebben a jelentésben azonosított három CCHD által finanszírozott szervezet, a SUN, NOAH, MICAH a CCHD saját támogatási irányelveinek megfelelően kizárásra kerül a CCHD jelenlegi és jövőbeli finanszírozásából. A SUN-t kizárták, mivel tagszervezetei részt vesznek az abortusz és az LMBT-aktivizmus támogatásában. A NOAH-t és a MICAH-t kizárják a nyilvánvalóan katolikusellenes, abortuszpárti koalícióba való belépésért.

Ezt a három szervezetet meg kell szüntetni, és soha nem kellett volna finanszírozniuk. Mégis, valahogy ezek a szervezetek a CCHD „szigorú” átvilágításán és folyamatos ellenőrzési folyamatán keresztül jutottak el. Erre nincs mentség!

Ideje befejezni az emberi fejlődés katolikus kampányát!

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a CCHD-vel, és kérjen válaszokat! Kérdezze meg őket, hogy az ilyen szervezetek hogyan és miért kaptak valaha támogatást, és a CCHD megköveteli-e a katolikus pénzek visszatérítését a CCHD irányelveinek és a katolikus erkölcsi / társadalmi tanítások megsértése miatt. Lépjen kapcsolatba püspökével, és kérje meg őket, hogy vonják ki teljesen a CCHD-t.

Ide kattintva megtekintheti püspöke elérhetőségét.

Kattintson ide az egyházmegyei CCHD igazgató nevéhez és e-mail címéhez .

CCHD NEMZETI irodai alkalmazottak
Ralph McCloud , CCHD igazgató 202-541-3367  rmccloud@usccb.org
Lydia Jiles , Grants Administrator 202-541-3210  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Juan Aranda , Grants specialista Area D 202-541-3370  Jaranda @ usccb .org
fő szám  . 202-541-3210
faxszám  . 202-541-3329
Fő e-mail  . ccEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Támogatási szakemberek A
terület Ian Mitchell 202-541-3371 imitchelEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, New Jersey, New York, Pennsylvania, Puerto Rico, Rhode Island, Vermont

B terület Gene Giannotta 202-541-3211 ggiannoEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Delaware, Illinois, Indiana, Maryland, Michigan, Missouri, Ohio, Wisconsin

C terület Randy Keesler 202-541-3369 rkeesler@usccb.org
Alabama, Kolumbiai körzet, Florida, Georgia, Kentucky, Louisiana, Mississippi, Észak-Karolina, Dél-Karolina, Tennessee, Virgin-szigetek, Virginia, Nyugat-Virginia

D terület: Juan Aranda 202-541-3370 jaranda@usccb.org
Arizona, Arkansas, Iowa, Kansas, Minnesota, Nebraska, Új-Mexikó, Észak-Dakota, Oklahoma, Dél-Dakota, Texas

E terület Sean Wendlinder 202-541-3212 swendlEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Alaska, Kalifornia, Colorado, Guam, Hawaii, Idaho, Montana, Nevada, Oregon, Utah, Washington, Wyoming

Megjelent a Lepanto Intézet engedélyével .

/Forrás: https://www.lifesitenews.com/news/us-bishops-charity-arm-caught-funding-promoters-of-abortion-lgbt-activism 2021.02.11./A tanulmány fordítása google-s fordító használatával történt.*B.Kiss-Tóth László