Jim Höft:

A Michigan-i TCF Központ bizonyított választási csalása 

-az újonnan felfedezett videó több tízezer illegális szavazólap késő esti átadását mutatja be 8 órával a határidő után

(Külön köszönet Cassandra Fairbanks-nak, aki kiemelkedő munkát végzett ebben a projektben.)
 
image.png
 
 
November 3-án, kedden Trump elnök több mint 100 000 szavazattal megelőzte Joe Bident Michigan swing államban. Úgy tűnt, hogy ez egy újabb nyereség Trump elnöknek Michiganben, nagyobb árréssel, mint a 2016-os győzelme. A választások éjszakáján a michigani Detroitban a szavazatszámlálás a TCF Centerben volt, korábban Cobo Hall néven.  

Ez az a hely, ahol a detroiti városi tisztviselők kartont tettek az ablakok közé, hogy megakadályozzák a GOP-megfigyelők bejutását, ahol a közvélemény-kutatások munkatársai harciasan ellenségesek voltak a GOP-megfigyelőkkel szemben, és ahol a választási megfigyelők több száz nyilatkozata állítja, hogy tanúi voltak a választói csalásoknak.

Legalább három választási megfigyelő eskü alatt tett nyilatkozatában vallotta, hogy szemtanúi voltak annak, hogy járművek csalárd szavazatokat juttattak el a TCF Központba november 4-én kora reggel.

Michigander Shane Trejo szemtanúja volt a hajnali 3: 30-as Biden szavazócseppnek, amely Joe Bidennek kiemelkedő emelést adott. 
"Minden dobozban több ezer szavazólap volt" - mondja Trejo. 
"Legalább 50 doboz volt, amelyeket láttam kirakni hajnali 3: 30-kor, jóval a 20:00 órai határidő lejárta után, amikor a szavazólapok megjelentek."

Hajnali 3:30 volt az első szavazás 22:30 óta, amikor hirtelen 138 000 szavazólap jelent meg. Később Shane azt vallotta, hogy észrevette, hogy Detroit hivatalnokának irodája és emblémája fel van írva a fehér furgonra, amely a szavazólapokkal együtt megjelent. Janice Winfrey városi hivatalnok neve volt a kisteherautón, és feltehetően Janet Winfrey irodájának száma volt. Trejo szerint a szavazólapokat nem lehetett 
feldolgozni, amikor megérkeztek, így mire számba vették őket, aznap új közvélemény-kutatási munkatársak léptek be.
 
image.png
 
 

Shane Trejo elmagyarázta, mennyire fontos az időzítés. A Biden szavazólapra egy műszak végén került sor. A szavazólapokat megszámlálatlanul hagyták. Tehát amikor az új váltás a szavazólapok számlálására jött, nem tudták, honnan jöttek a szavazólapok.

Trejo többször is megkérdezte erről a teherautóról a helyszín felügyelőit, de kőfalakba ütközött.

Michigan állambeli volt szenátor: Pat Colbeck is ott volt a TCF Centernél november 4-én. A szenátor is szemtanúja volt a hajnali 3: 30-kor érkezett Biden-szavazólapok hozatalának. Colbeck még novemberben beszélt a The Gateway Pundittal: „Visszamentem oda, és láttam egy mini panel teherautót, oldalán a Detroiti Választási Iroda regáliájával és a jármű azonosító számával ... És benne, és ez bekerül a felügyeleti megbeszélések bizonyos láncolatába, semmi nem utalt arra, hogy a transzfer során republikánus és demokrata lenne (jelen). Nem tudjuk, hogy megálltak-e egy oldalsó utcánál Coney Islanden, és átvettek-e még néhány szavazólapot az átadás során. Nincs módunk ellenőrizni ezeket az információkat.”

image.png
 

A michigani hatóságokat és médiát teljesen nem érdekelte a sokkoló történet követése.
A mai napig senki nem vette a fáradságot, hogy a választások éjszakájáról átnézze a TCF Center videofelvételeit.


A Gateway Pundit még decemberben kérte a TCF videót! 
A TCF Center több mint 22 000 dollárt próbált meg kérni tőlünk az egy napnyi videóért. Mi két órányi videót kértünk.Múlt pénteken  elküldték nekünk a kért videót.Azóta a TCF Központ több száz órányi biztonsági kamera felvételét fésültük át november 4-én reggelről.És amit találtunk, az egy politikai bomba.

image.png
 

** 3 : 23-kor a Gateway Pundit exkluzív videójával Detroit városába bejegyzett fehér kisteherautó lép be a kapun a TCF Központba.
** 3 : 25-kor egy második kamerából fedeztünk fel videót, amelyen három személy több mint 50 doboz szavazólapot kirakott a TCF épületének folyosóján és közvetlenül a számlálóterem előtt.
** A szavazólapokat ezután szekereken kerekezték be a szavazatszámláló helyiségbe.
** A kisteherautó ekkor látható a videón, körülbelül 25 perccel később.
** Aztán láttuk, hogy a kisteherautó egy órával később visszatér, ismét belép a TCF Központba, és újabb dobozokat rak ki.
** A fehér furgont egy fekete sportautó kísérte mindkét szavazatszállításhoz.
** A fehér furgont elektronikus kapun keresztül engedték be a TCF komplexumba.

 

Ez a videó bizonyíték a michigani Detroitban elkövetett csalásra. 
Pontosan úgy, ahogy a GOP megfigyelői leírták nekünk még novemberben!

Íme az első videónk a detroiti TCF Center választási csalásáról a választások éjszakáján:
image.png  https://rumble.com/embed/vayy5f/?pub=4  

/Forrás: https://www.thegatewaypundit.com 2021.02.05./A cikk fordítása google-s fordító használatával történt.*B.Kiss-Tóth László