*Megjegyzésem: A COVID 19-es vakcina  köznép számára ismeretlen összetevőinek találgatásaikor némely esetben felmerült az a gyanú is, hogy a vakcinában abortuszból származó magzati sejtek is találhatók. Ezt többen tagadták (vagy éppen gúnyolódtak ezen az állításon), ezért a LifeSiteNews.com webportálon 2009. július 21-én megjelent cikket a tartalom megváltoztatása nélkül, google-s fordító használatával közlöm. A cikk megjelenésekor  már több, mint 23 féle oltóanyag előállításához használtak (elhalt?) magzati sejteket. *B.Kiss-Tóth László 2021.02.03.

*

teszt (2).jpeg Az oltásokban lévő abortált magzati DNS összefügg az autizmussal?

Írta: Theresa A. Deisher, Ph.D.

Éppen akkor, amikor a gyógyszeripar úgy gondolta, hogy az oltás-autizmus vita megoldódott, az Országos Oltóanyag-tanácsadó Bizottság javasolta az oltások biztonságának további tanulmányozását. Az Egyesült Államok oltási ütemtervének biztonságától észlelt félelem miatt a szülők egyre többen lemondtak a teljes megfelelésről. A nem teljesen beoltott gyermekek száma mára elérte azt a pontot, ahol az "állomány" immunitása sérülhet, ami arra kényszeríti a Betegségellenőrzési Központokat, hogy tartsanak városházi üléseket és hívjanak össze oltásbiztonsági munkacsoportot. Annak ellenére, hogy a higany (Thimerosal) vagy egy adott vakcina kanyaró része kizárt, az autizmus az Egyesült Királyságban továbbra is 64 gyermekből egy szintre emelkedik.

Az NVAC  jelentéstervezete javasolja a vakcinák potenciális hozzájárulását az autizmus kialakulásához azoknál a gyermekeknél, akik mitokondriális betegségben szenvednek. Ez egy érdemes tanulmány, figyelembe véve az oltások után autizmussal küzdő gyermekek klinikai történetét (lásd Poling eset ). Amit azonban a NVAC figyelmen kívül hagyott ajánlásaiban, az az, hogy a járványos regresszív autizmus összefüggésben áll az állati sejtek vakcinák előállítására történő átállításával az abortált emberi magzati sejtek vakcinakészítésre történő felhasználására. Most, amikor beoltjuk gyermekeinket, néhány oltás szennyező abortált emberi magzati DNS-t is szolgáltat. Ennek biztonságát még soha nem tesztelték.

Az autizmus és az autizmus spektrum rendellenességei poligén betegségek, ami azt jelenti, hogy kimutatták, hogy több gén kapcsolódik ezekhez a betegségekhez. A tanulmányok azt is egyértelműen kimutatták, hogy van szükség egy környezeti komponensre, egy kiváltó tényezőre. A vakcinák nyilvánvalóan potenciálisan kiválthatják az autizmust, mivel az első világ országaiban a gyermekkorban szinte teljes mértékben kitett vakcináknak vannak kitéve. Az oltás-autizmus összefüggést először egy új kanyaró, mumpsz és rubeola (MMR) vakcina bevezetését követően feltételezték az Egyesült Államokban 1979-ben, teljes piaci részesedéssel az Egyesült Államokban 1983-ig, az Egyesült Királyságban pedig 1988-ban. Az autizmus aránya emelkedni kezdett az Egyesült Államok 1979 után és drámaian emelkedett 1983 után, és ugyanígy emelkedett az Egyesült Királyságban 1988 után is, ami arra késztette az orvosokat, hogy kapcsolatra gyanakodjanak. Kezdetben ennek az oltóanyagnak a kanyaró-összetevője, az MMR II. gyanúja szerint a tettes. A későbbi tanulmányok a vakcina higany jelenlétére is összpontosítottak, amelyet egyébként az MMR II vakcina nem tartalmazott.

Ezek a tanulmányok nagyrészt kizárták az MMR II vagy a higany új kanyaró részét mint az autizmus környezeti kiváltó okát. Azonban az új MMR-vakcina és az autizmus közötti kényszerítő időbeli összefüggést nem lehet figyelmen kívül hagyni vagy elmagyarázni. Figyelmen kívül hagyták azt a tényt, hogy ez az új MMR vakcina bevetette a megszakított magzati sejteket a vakcina előállításához. Egy ponton az Egyesült Államokban a gyermekek 94, az Egyesült Királyságban pedig a gyermekek 98 százaléka kapta ezt az oltást.
Ma már több mint 23 oltóanyag szennyeződik abortált magzati sejtek alkalmazásával. Nincs olyan törvény, amely előírná a fogyasztók tájékoztatását arról, hogy egyes vakcinák abortált magzati sejtek felhasználásával készülnek, és tartalmazzák a megmaradt magzat DNS-ét. Míg az elvetélt magzati sejtek felhasználásával előállított újabb vakcinák a csomagolásában feltüntetik a fogyasztókat, hogy az oltások az oltás előállításához használt sejt szennyező DNS-ét tartalmazzák, nem azonosítják a sejteket elektromosan elvetélt emberi magzatokból származó sejtekként.

Más szavakkal elmondják, hogy mi van a vakcinában, de nem tájékoztatják teljes mértékben, honnan származik. A legkorábban elvetélt magzati sejtek által előállított vakcinák, mint például a Meruvax (rubeola) és az MMR II, nem is tájékoztatják a fogyasztókat arról, hogy az oltások tartalmazzák az előállításukhoz használt sejt szennyező DNS-ét. Továbbá ésszerűtlen, hogy figyelmen kívül hagyták azt a közegészségügyi kockázatot, hogy gyermekeinknek maradékosan szennyező emberi abortált magzati DNS-t adunk be.

Hogyan okozhat problémákat a szennyező abortált magzati DNS? Rekombinációnak nevezett folyamat révén megteremti az autoimmun válaszok és / vagy a saját genomunkba történő nem megfelelő inszerció lehetőségét. Vannak csoportok, amelyek a DNS és az autoimmun betegségek, például a fiatalkori (I. típusú) cukorbetegség, a sclerosis multiplex és a lupus közötti lehetséges kapcsolatot vizsgálják. Szervezetünk, a  Sound Choice Gyógyszerészeti Intézet (SCPI) arra összpontosít, hogy tanulmányozzuk a vakcináinkban található abortált magzati DNS mennyiségét, jellemzőit és genomi rekombinációját.

Az SCPI-n végzett előzetes bioinformatikai kutatások azt mutatják, hogy a DNS rekombinációjának "forró pontjai" találhatók az X kromoszómán található kilenc autizmussal összefüggő génben. Ez a kilenc gén részt vesz az idegsejt-szinapszis képződésében, a központi idegrendszer fejlődésében és a mitokondriális működésben.

Lehet-e az autizmus környezeti kiváltója az abortált magzati DNS genomiális beillesztése, amelyet 1979 óta találtunk gyermekkori oltásainkban? Vajon az a tény, hogy az idegszinapszis kialakulásához és az idegrendszer fejlődéséhez kritikus gének találhatók az X kromoszómán, magyarázatot adhat-e arra, hogy az autizmus miért elsősorban a fiúkban található betegség? Lehetnek-e ezekben az autizmussal összefüggő génekben azonosított "forró pontok" a szennyező abortált magzati DNS beillesztésének helyei?

Ezeket a kérdéseket gyorsan és gyorsan kell megválaszolni. A legújabb szakirodalom azt sugallja, hogy az autizmus spektrum rendellenessége most 100 gyermekből egyet érinthet. A gyógyszeripar jelenleg is arra törekszik, hogy több állati eredetű oltóanyagot abortált magzati sejttermeléssel helyettesítsen, és emellett biológiai gyógyszereket állítson elő abortált magzati sejtek felhasználásával.

Az elvetélt magzati sejtek oltóanyag- és gyógyszergyártáshoz való gyakorlata egyre erkölcsi dilemmákat vet fel a szülők és a fogyasztók számára, figyelmen kívül hagyja a tájékozott beleegyezési jogokat, és gyermekeinket és önmagunkat olyan szennyeződéseknek teszi ki, amelyeknél nincs biztonsági értékelés. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül ezt a kérdést jó lelkiismerettel, és nem engedhetjük meg magunknak a várakozást.

(Dr. Deisher a Sound Choice Gyógyszerészeti Intézet www.soundchoice.org ) elnöke , valamint az életbarát biotechnológiát népszerűsítő Ave Maria Biotechnology Company www.avmbiotech.com ) társalapítója és kutatási és fejlesztési igazgatója . Ez a cikk az SCPI 2009. júniusi hírlevelének átdolgozása és frissítése, és annak külön engedélyével jelenik meg.)

/Forrás: https://www.lifesitenews.com/news/is-aborted-fetal-dna-in-vaccines-linked-to-autism 2009. július 21./ A kép illusztráció, nem a cikk részét képezi.*B.Kiss-Tóth  László 2021.02.03.